Moon_Walk_Er wrote:
Ale obawiam się, że teraz zostanie to wykorzystane przeciwko mnie.
Nikt nic nie chce nic robić przeciwko tobie.
Ja na pewno nie.
I co do spamowania itp to nie mam na mysli tylko Ciebie.
Ostatnio coraz więcej osób /nowoprzybyłych/ tak robi i trochę trudno z tym walczyć.
Ale staram się być równocześnie tolerancyjna, rozumiem, że ktoś ma ochotę sobie popisać luźno na różne tematy, a nie od razu pisać wypracowania. Tylko trochę jak dla mnie za dużo tych "pustych" postów jest tutaj.
Ogranizcenia typu "14 postów na tydzień" może by coś dały..Nie wiem. Juz o tym chyba kiedyś na forum było...
"Przedszkola" nie ma co robić, ale szczerze mówiąc z radością powitałabym powstanie kolejnego działu.
Albo "dyrdymały" czyli tematy luźniejsze, nicniewnoszące ale dające radość /na Boga nie wszystko musi być mądre i w krawacie i ja to wiem/. Mógłby powstać w miejscu kosza nawet, bo jedna trzecia jego zawartości to takie własnie dyrdymałki. Poza tym są tam tematy dublowane i prośby o nielegalne rzezcy. Takie posty można by od razu kasować, bo w zasadzie śmieca nawet w koszu.
I tym sposobem "kosz" by znikł, a pojawiłby się "luźny" dział w którym by sobie można było pisać o odcieniach oczu Michaela w zależności od strefy geograficznej w której się znajduje.
Albo też dodać jeden dział, ale w druga stronę, z nieco ...boję się użyć słowa "inteligentniejszymi"..no ale z takimi tematami. Albo z takimi tematami nie stricte o MJu ale z nim związanymi...
Chętnie bym popisała na takie tematy jak ten rasizm (nie tylko u Michaela ale w ogóle), o sztuce, np. malarstwo-czyli ulubieni malarze Jaacksona, albo potencjalnie ulubieni..., muzyka-coś muzyce klasycznej z Czajkowskim na czele, coś o okładlach albumów, bo nie tylko Dangerosus kryje w sobie ciekawe rzeczy, nie chce mi się teraz pisac o innych rzeczach..., coś o filmie, np. Człowiek Słoń /a co.../, E.T., Amistad Spielberga i inne takie, coś o literaturze-Allan Edgar Poe... marzy mi się temat "podróż dookoła świata z Jacksonem", w którym byłoby o miejscach, które odwiedził, albo o ludziach, wielkich i niezwykłych / nie zawsze sławnych choć czemu by nie/ których Michael spotkał, albo których podziwiał, albo którzy podziwiają jego, albo których nigdy nie spotkał ale którzy pojawiają sie np. w jego teledyskach /taki Man In The Mirror to istna kopalnia osobliwości.../.
łaaaaa, ja chcę taki dział na urodziny

Wszystko to na jednym wdechu powiedziałam, a mogłabym więcej.
Wiele jest ciekawych rzeczy na świecie, o które MJ się otarł.
Ale nie mogę spędzać na forum całego dnia. A zanim przejrzę te wszystkie posty o niczym mija tyle czasu, że nie mam go już na jakąs szerszą działalność. Myślałam nad tym, żeby nic już w ogóle nie czytać i tylko pisać. Albo czytać tylko posty wybranych osób, ale to też bez sensu. Zwłaszcza, że poczytać tez lubię.
W kropce jestem po prostu.
. <- o takiej