Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Wiesz co nie wydaje mi sie ale na pewno w 0.42 mówi THANK YOU !!!! Po tym jak MJ każe jej podziękować za życzenia urodzinowe !! Wiecie co One muszą mieć anielską cierpliwość , w tym czekaniu na tate !!!! kiedy każdy chce mieć z nim foto albo pogadać ....
Malwina24 pisze:Wiesz co nie wydaje mi sie ale na pewno w 0.42 mówi THANK YOU !!!! Po tym jak MJ każe jej podziękować za życzenia urodzinowe !! Wiecie co One muszą mieć anielską cierpliwość , w tym czekaniu na tate !!!! kiedy każdy chce mieć z nim foto albo pogadać ....
haha! był taki moment w którym Paris wyraźnie Michaela za łapke ciągneła...
Wiem wiem widziałam , no i wcale się jej nie dziwie . Bo to były JEJ i tylko JEJ urodziny taki ważny dzień a ona nie mogła być tylko z TATA bo wszyscy w sklepie tez go chcieli ...oj można się zdenerwować
Czasami to jest mi przykro, że przypadkowi ludzie z centrum handlowego (nie-fani) zachowują się lepiej niż fani... Tak normalnie, na luzie. MJ z nimi rozmawia, wita się...eh... Nie wiedzieć czemu my taką możliwość zawsze marnujemy...
la_licorne pisze:Czasami to jest mi przykro, że przypadkowi ludzie z centrum handlowego (nie-fani) zachowują się lepiej niż fani... e Tak normalnie, na luzie. MJ z nimi rozmawia, wita się...eh... Nie wiedzieć czemu my taką możliwość zawsze marnujemy... Poddaję się
No i dzięki za filmik :)
Wiesz co bo fani to inaczej do tego wszystkiego podchodzą !!!!! A i MJ chyba nie lubi takich spotkań z fanami !?? Nie zrozumcie mnie źle ale patrzcie jaki jest swobodny w tym centrum , nic nie gra , nie pozuje ( no może troszeczke ) a ludzie są super . Tacy delikatni nic na hama , ale ja to nie wiem jak bym zareagowała ....pewnie bym zemdlała