God bless BUSZMEN!!!

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Buszmen

Post autor: Buszmen »

Maro pisze:Czemu strona nie jest aktualizowana o nowe newsy?
Bo od dawna wiadomo, że wszystkim strona wisi....niestety
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Buszmen pisze:
Bardzo przykro słyszeć takie rzeczy,nie wiem jakie są szczegóły i nie za bardzo mnie to interesuje bo po co wyciągać jakieś prywatne brudy(jeżeli takowe są) na wierzch.

Spytałem,dostałem odpowiedź od MJowitka że postara się umieścić zaległe i bieżące newsy.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Brudów żadnych nie ma, po prostu jakis taki zastój jest na stronce.

A uzupełniam nie tylko ja, własnie się z BJ za to zabrałyśmy.
Jednakowoz może to chwile potrwać, biorąc pod uwagę nasze off topy na gg (opowieści z cyklu: co nam sie już udało zepsuć z elektronicznych rzeczy...) i walkę ze wstawieniem zdjęcia.
Radośnie donosimy, że są postępy.
Na początku, pomimo zmniejszenia zdjęcia do wymaganych rozmiarów, strona ziała czernią i pustką, ale pojawia sie promyk nadziei.
W miejscu na zdjęcie widać już czerwony krzyżyk.
Emocje rosną...
Buszmen

Maro pisze:
Buszmen pisze:
Bardzo przykro słyszeć takie rzeczy,nie wiem jakie są szczegóły i nie za bardzo mnie to interesuje bo po co wyciągać jakieś prywatne brudy(jeżeli takowe są) na wierzch.

Spytałem,dostałem odpowiedź od MJowitka że postara się umieścić zaległe i bieżące newsy.
No brawo dla dziewczyn, bo oprócz jedneko psztyczka (który już poprawiłem), to newsy są rewelacyjne japrosic

A co do totalnego braku zainteresowania, to niestety taka jest prawda. Nieskromnie mówiąc, gdybym się podjął zrobienia porządnie tej strony, to dalej była by tylko nic nie znaczącymi linkami, bez treści oraz perspektyw. Tchnąłem trochę życia w tą stronę, ale liczyłem chociaż na 1 życzliwą duszę, która przejmie to po mnie i zatroszczy się o (aż, a może tylko) treść strony i podstron. Niestety oprócz newsów i poprawek FAQ (to ze słyszenia, bo ja nie widzę tych subtelnych różnic) to jak zostawiłem tą stronę, taka jest. Ogłaszałem się, prosiłem, krzyczałem, narzekałem i nic. Dyskografia dalej dziurawa i wybrakowana, a linków też w sumie mało i jakieś od niechcenia wrzucone (już mi się nie chciało na koniec :ziew: ). Szkoda, że pomimo identyfikacja ze społecznością MJPolishTeam nikt nie chce mi nawet pomóc (bo nie mówię już o przejęciu odpowiedzialności) w rozwoju strony głównej. :smutek:
Awatar użytkownika
Maro

Dodałem na stronie głównej trochę istotnych newsów:

http://www.mjpolishteam.pl/newsy.php

Mogę obiecać że newsy będą aktualizowane dość często.

:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Dzięki Maro, pięknie to zrobiłeś. Osobiście mam zastrzeżenia co do tej wiadomości od Michaela, bo czytałem na zagranicznych forach, że to może być fake. Ale jak teraz zajrzałem raz jeszcze, to już tak nie mówią :knuje:
Awatar użytkownika
Maro

Ta wiadomość nie jest tłumaczona dokładnie,nie uznaje takich tłumaczeń,że tak powiem moje subiektywne odczucia:P

Chciał bym też całą stronę wznowić...
Buszmen

No tak jak opisałem, dyskografia jest do opracowania. A mi nie chodziło o tłumaczenie, a o sam fakt autentyczności tej wiadomości w oryginale
Awatar użytkownika
Maro

Buszmen nie tylko dyskografia,bo np.Biografia się zatrzymała na 1997 :-D
Buszmen

No skoro jesteś w newsteamie, strona jest zrobiona i jak tylko będziesz chciał, to wszyscy skorzystają ;-)
ODPOWIEDZ