Projekt MJJForum-Europe dokument o fanach MJ'a

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

No tak... To nagranie spotkania to fajny pomysł. Ale gorzej z tańcem, bo nie wszyscy potrafią dobrze tańczyć i nie chcą, żeby ich taniec znalazł się na dvd :-)
Awatar użytkownika
sylwiuska99

Post autor: sylwiuska99 »

Karolina pisze:bo nie wszyscy potrafią dobrze tańczyć i nie chcą, żeby ich taniec znalazł się na dvd
ja już nauczyłam się Billie Jean

teraz próbuję swoich sił tańcząc do Beat it :mj:
BillieJean pisze:
wydaje mi się że gdyby chociaż jedna osoba dostała się do projektu, wszyscy moglibyśmy w nim wystąpić, to znaczy np zatańczyć Beat it albo Thrillera na starym mieście, dać nagrać jakieś wspólne spotkanie itd...musimy poczekać na wyniki
świetny pomysł BJ to ja już prędko uczę się Thrillera... podobno cięzki
Obrazek
KASIA

Post autor: KASIA »

Czemu ja dopiero teraz widzę ten wątek? A wiecie, że od jakiegoś czasu i mnie coś takiego chodziło po głowie, tylko raczej tak konkretnie o polskich fanach, to tak apropo mojej przyszłej ewentualnej reżyserii. No czyli jakby "ikradły" mi pomysł ;-) Coś w tej telepatii między fanami Michaela musi być :knuje: ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

He "questionnaire to fill out", przepraszam bardzo, ale: pytania były tendencyjne nenene. Ciekaw jestem czy mnie wybiorą do tego projektu... A co do poniższych komentów, to nie chodzi tutaj w projekcie akurat o taniec, tylko ogólnie o fanowanie Michaelowi. Przypuszczam, że jesli wezmę udział w tym projekcie, to nie koniecznie będe tam tańczył. A w sumie, to ja chciałbym tylko po to wystapić w tym projekcie, aby było coś o Poliskich fanach w końcu, i ogólnie aby nas pokazać:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

gdybyś przeczytał, całą rozmowę zorientowałbyś się że nie mówimy o tym że w tym dokumencie będzie trzeba zatańczyć lecz o ewentualnym wykorzystaniu wyboru jednego z nas i spotkaniu się razem w celu zatańczenia jakiegoś układu wspólnie - dodatkowo, tylko żeby pokazać jakich fanów Michael ma w Polsce.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Aha, no nie czytałem bo nie miałem czasu czytac wszystkiego. upss
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Tak też myślałam że nie chodzi o jedną konkretną osobę tylko o grupe fanów z danego kraju w tym przypadku chodziłoby zapewne o grupę fanów z Polski.Fajnie by było gdyby chcieli to krecic np.w dzień zlotu,wtedy mielibyśmy prwność że będzie nas sporo. ;-) Ale to nierealne nenene
Obrazek

Jeanny100 pisze:Tak też myślałam że nie chodzi o jedną konkretną osobę tylko o grupe fanów z danego kraju w tym przypadku chodziłoby zapewne o grupę fanów z Polski.Fajnie by było gdyby chcieli to krecic np.w dzień zlotu,wtedy mielibyśmy prwność że będzie nas sporo. Ale to nierealne
chodzi o jedną konkretną osobę. Taki dzień z życia fana, ale one są również zainteresowane różnego rodzaju spotkaniami żeby urozmaicić dokument.
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

moze by przyjechały na zlocik do łodzi co ???? BJ daj im znać ...
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Malwina24 pisze:moze by przyjechały na zlocik do łodzi co ???? BJ daj im znać ...
Nie musi, mają info, na swoim forum, od jenej koleżanki z naszego forum i mnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

każdy z nas w swoim formularzu może o tym napisać. ja nie jestem pośrednikiem, wiem praktycznie tyle samo co i wy.
Przede wszystkim trzeba to uzgodnić z organizatorami MJowiska, bo ktoś przecież musi wyrazić zgodę na ich przyjazd, te kamery będą sporym zakłóceniem.
Zresztą wydaje mi się że dziewczyny nie dadzą rady się u nas zjawić bo następnego dnia jest duża impreza w londynie (btw, na którą jade - może ktoś chce ze mną?) na której pewnie będą chciały się pojawić
Obrazek
ODPOWIEDZ