a jej ojcem był Nat King Cole (wszystkich to interesuje ) to tak dla wiadomości przynajmniej tu się moge jakąś wiedzą wykazaćSmooth_b pisze:tak jak zaśpiewała Natalie Cole ze swoim nieżyjacym ojcem
W duecie z jakim wykonawcą chcielibyście usłyszeć MJ ? :)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Baboon -->Pataya
A mnie się dziwnie chciałoby usłyszeć MJ'a w duecie z Philipem Bailey. To musiałoby być interesujące.
Ach.No i zawsze chciałam usłyszeć duet Prince & MJ. It's a shame that it didn't work out.
Byle nie z żadnymi Christinami Aguilerami. Nie,no. Jeżeli nasz Michael miałby wydać coś ambitnego,"w stylu nowoczesnego Off the Wall",nie chciałabym,żebyście Wy typowali Kryśkę do takiej rzeczy.martynka pisze:Byle nie z Justinem.
Ach.No i zawsze chciałam usłyszeć duet Prince & MJ. It's a shame that it didn't work out.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
- majkelzawszespoko
Owszem,mam. Ostatecznie Kryśka to rozkapryszona gwiazdeczka pokroju Mariah(którą także potępiam). Ostatecznie ma ten głos,ale jej muzyka,która trafia do odbiorców o ograniczonych wymaganiach muzycznych(moim zdaniem),niezbyt mnie przekonuje. Myślę,że tego typu diwy są za "małe",żeby wystąpić w duecie z Michaelem.majkelzawszespoko pisze:masz coś do Krysi?
No chyba,że MJ miałby zaniżyć poziom swojej muzyki na własne życzenie.
Przepraszam,ale nie zrozumiałam powyższego.majkelzawszespoko pisze:sie uważej ja?
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
przywróci nam zdolność
- majkelzawszespoko
Głosy Christiny Aguilery i Mariah Carey uważam za dobre i mocne.To są jedne z najbardziej utalentowanych wokalistek.Ja bym chciała usłyszeć Michaela z którąś z nich bo uważam że byłby to ciekawy duet.W jakiejś ambitnej,dobrej piosence-czemu nie.
Z Elvisem.Tak,tak.To byłoby coś. :)
Z Elvisem.Tak,tak.To byłoby coś. :)
Ostatnio zmieniony sob, 25 sie 2007, 20:46 przez martynka, łącznie zmieniany 1 raz.
- majkelzawszespoko