3.6.05 - sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

MJ na tym zdjęciu powyższym naprawde wygląda na zamartwionego,smutnego i jak by miał łzy w oczach..zreszto nie dziwie mu sie!!!Ja sama okropnie sie czuje o niczym innym nie myśle,ale Michael naprawde musi czuć sie potwornie....Boże niech to sie juz wszystko wrteszcie skończy i niech uniewinnia naszego Michaela!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

właśnie przed chwilą rozpoczęły się narady ławników...

http://edition.cnn.com/2005/LAW/06/03/j ... index.html
Speechless

Post autor: Speechless »

kate pisze:właśnie przed chwilą rozpoczęły się narady ławników...

http://edition.cnn.com/2005/LAW/06/03/j ... index.html
najdalej za godzine, dwie MJ bedzie uniewinniony
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Wszyscy się teraz módlmy, jak kto potrafi!!!
Awatar użytkownika
kate

najdalej za godzine, dwie MJ bedzie uniewinniony
to się nazywa niezachwiany optymizm... ;-) ja też mam taką nadzieję! :-)
Awatar użytkownika
Agata**

Boże, brak mi słów teraz, aby opisać, to, co czuję!! Jeśli za 1,2 godziny go uniewinnią, w środku nocy puszczę muzę michaela na całe osiedle!!
Awatar użytkownika
kate

a ja sobie zmienię avatarek na oczko Michaela ;]
Awatar użytkownika
Agata**

Na bbc relacja sprzed sądu live za chwilę.
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Faktycznie wygląda na zmartwionego, ale wydaje mi się, że on poprostu jest już tym wszystkim zmęczony, ma dość. Wkońcu sprawa trwała kawał czasu, non-stop przesłuchania, ciągły stres, trudno się nie zmęczyć i chyba stąd ten wygląd... Michael'owi należą się porządne wakacje--coś co przywróci mu siły i pozwoli, żeby znów zabłysnął jako wielki muzyk... Myśle, że go uniewinnią i powinien zaraz uciec "kamerom", gdzies sie zaszyć i zregenerowć.
Speechless

Post autor: Speechless »

Blanca pisze:Boże, brak mi słów teraz, aby opisać, to, co czuję!! Jeśli za 1,2 godziny go uniewinnią, w środku nocy puszczę muzę michaela na całe osiedle!!
lepiej nie bo Tomek z Zonkiem wjedzie i Cie oskarza o molestowanie uszu innych :smiech:
Awatar użytkownika
Agata**

Nie boję się Tomasza, ani Zenka ;-)
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Ja juz nie moge naprawde.....ta niepewność mnie wykańcza!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Chyba jedno z nielicznych zdjęć MJ'a z lekkim uśmiechem!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miejmy nadzieję, że kolejne zdjęcia będą już tylko radosne :-)
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Jacksonka pisze:Ja juz nie moge naprawde.....ta niepewność mnie wykańcza!!!!!!!!!!!!
Co tam ja słucham 50 raz "Get In The Ring" na przemian z "Double Talkin' Jive" i jestem taka rozładowana że :lol:. A przy okazji właśnie bardzo pragnę zadedykować te pieśni panu Sneddon'owi i całej brukowej prasie świata oraz... All the MJ's fans who stuck with him through all the Fu*king shit. And to all those opposed... (Sneddon)... Hmm...well?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MMarjory

Post autor: MMarjory »

Wiecie.. 'ta' chwila musi kiedyś przeciez przyjść, chociaż coraz częsciej mam wrażenie, że nie widać jej końca. Każdy zareaguje na swój własny sposób na tę wiadomość, nie będe wyjątkiem skoro powiem, że wierzę w niewinność Michaela. Jedni będą krzyczeć z radości, drudzy słuchać muzyki MJa na pół osiedla, a ja spokojnie podziękuję Bogu, że wysłuchał moich modlitw i ukołysana bajecznym głosem Mike'a zasnę z uśmiechem na twarzy, a jutro rodzinka zaskoczy mnie (oglądacze wiadomości)- 'a czy ty wiesz że Jacksona uniewinnili?' :-) A rodzinka jest niestety antyMJ, niestety, ale chyba nie jestem w takiej sytuacji wyjątkiem na tym forum. Najwazniejsze to, że Michael wkońcu odpocznie sobie. Żeby tylko nasze biedactwo nie zasłabło na sam koniec, bo zmizerniał ostatnio bardzo baaardzo. Ale do jedzenia zmuszał go nie będzie nikt, wkońcu to 'dorosły' nenene człowiek. Chociaż mhmmm, nie oszukujmy się, jest jak dzieciak i powinni go karmic tam bezwzględnie ;-) - za mamusię, za tatusia, za Janet, za LaToyę, za Tito.... :smiech: gdyby tak po kęsie za każdego członka rodziny jestem przekonana że wyglądałby o wiele zdrowiej :-) OK, koniec moich wywodów. Teraz czekamy...
Zablokowany