no ja bym raczej nie załatwił lepiej od razu jak już stad bedziemy zamawiac, to od razu ktores z nickiem jesli np tylko ja bede chcial miec z nickiem to tylko ja taka dostane :F
Commoner pisze:no ja bym raczej nie załatwił lepiej od razu jak już stad bedziemy zamawiac, to od razu ktores z nickiem jesli np tylko ja bede chcial miec z nickiem to tylko ja taka dostane :F
też myślałam o nick-u z tyłu pod napisem MJówki można by było założyć te koszulki na zlot w przyszłym roku
przód od natki tył mój i jest spoko;)
aby dojść do ładu to moze głosowanie jakieś zrobimy?
Ja proponuje to co wcześniej. Tylko ten rysunek co ma usher(może troche mniejszy) minimalizm górą po co sie obwieszać jak choinka kto ma zroumieć to zrozumie kogo jestem fanem nie muszę pisać drukowanymi. Mam propozycje żeby dla dziewczyn podkoszulka miła inny krój najlepiej taki:
PO prostu zwykła bokserka. Wydaje mi sie,że wyglądało by to sexi i z klasą.
vera123 pisze:Ja proponuje to co wcześniej. Tylko ten rysunek co ma usher(może troche mniejszy) minimalizm górą po co sie obwieszać jak choinka kto ma zroumieć to zrozumie kogo jestem fanem nie muszę pisać drukowanymi. Mam propozycje żeby dla dziewczyn podkoszulka miła inny krój najlepiej taki:
PO prostu zwykła bokserka. Wydaje mi sie,że wyglądało by to sexi i z klasą.
O tak tak, tez myślałam o takiej koszulce
w sumie jedno zdjęcie też może być
Kroj taki jak jak dała vera123 dla dziewczyny jest git
Naszym zdaniem zdjecie takie jak ma Usher juz sie troche przejadlo..
Wszedzie są nogi Michaela wiec teraz moze cos innego ?
Wiec głosujemy tak jak viva201
Ostatnio zmieniony pt, 12 paź 2007, 18:19 przez Natka, łącznie zmieniany 1 raz.