Hehe...Pank wrote: Chętnie na nie poklikam :> Tylko jedno pytanie: gdzie są te reklamy? Ślepy, jestem, czy co...?
A szukaj, Pank, szukaj...
Węsz w okolicach pierwszego posta...
/sorry, mam pieska na przechowaniu w domu i mi zachowanie szwankuje/
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Hehe...Pank wrote: Chętnie na nie poklikam :> Tylko jedno pytanie: gdzie są te reklamy? Ślepy, jestem, czy co...?
są po każdym pierwszym poście w temacie...kate wrote:ja nie widzę tych reklam...to mnie przeraża :]
hehekate wrote:no nie mam... pewnie coś jest nie tak z moją przeglądarką. No to sobie nie poklikam.
Wygląda to tak, jakby tylko niepełnoletni nie mieli dotępu do tych reklam (skoro Pank też ich nie widzi) :]
hmm... bo ja wiem gdzie byłoby miejsce na to logo... nie widzę :\ chyba, że zamiast naszego własnego :|bigboy177 wrote:Ew. sądzę byłbym w stanie zafundować konto na swojej stronie... Jeśli zgodzilibyście się na info że strona jest hostowana przez GAMES.PL i małe logo na górze górze forum...
na razie wynika mi ze statystyk reklam, że jest szansa, że uzbiera się z nich na serwer :)bigboy177 wrote:Reklamy google które macie teraz na forum, są OK... ale żeby na nich co kolwiek zarobić trzeba mieć duuuuuużo odwiedzin... :)
kompresja jest stosowana dla wszystkiego domyślnie na serwerze, nie tylko dla forumbigboy177 wrote:Majkel sprawdzałeś gzip z tego co czytałem na jednym z topiców... i niestety nie chciało zadziałać... A sprawdzałeś wcześniej czy nie jet ono przypadkiem domyslnie włączone... Jest do tego skrypt specjalny jeśli w obsłudze konta tego nie masz...
Jak z nim rozmawiałam, to on miał na myśli jakies małe coś, na przykład na dole ekranu, gdzieś w rogu...Myślę, że nic się nie stanie jak gdzieś sobie takie coś będzie siedzieć... A napis na tym logo nawet Michaelowy taki, bo "games"Majkel wrote: hmm... bo ja wiem gdzie byłoby miejsce na to logo... nie widzę :\ chyba, że zamiast naszego własnego :|
E tam uzależniać. Najwyżej przestaje się współpracować i wracamy do tego co mamy teraz. Nie mamy NIC do stracenia. Poza tym Misiek nie jest osobą, która sprawia jakies problemy. Do rzeczy chłopak, poza tym bardzo miły /poznałam bliżej na mini zlociku w Krakowie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy, to big boy jest tym Miśkiem co przyszedł z nati. dziękuję, koniec reklamy/Majkel wrote:a także jakoś nie lubię się uzależniać, bo różnie może się to potoczyć.