Jak trafiłeś na forum MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Jak trafiłeś na forum MJPT

Celowo
36
20%
Na google jak czytałem o Michaelu Jacksonie
90
50%
Kumpel(-a)mi podał(-a)mi link do forum
18
10%
Przypadkowo
37
20%

Liczba głosów: 181

Michalina

Post autor: Michalina »

ja szukałam teksów piosenek i znalazłam stronę mjpolishteam.pl i kliknęłam na forum.A resztę można się domyślić ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ja trafiłem jeszcze na starą wersję forum ale nie zapisywałem sie na nią dopiero na tę wersję ;). Szukałem coś o MJ i wyskoczyły Wasze ( zwracam sie do starostów MJPT) rozmowy, a w nich, że ponoc jakis zlot organizujecie. Więc tak sie to zaczeło :google: Michael Jackson -->1Ogólnopolski zlot Fanów MJ ---> MJPT ;-) .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

trafiłam kilka lat temu (2-3?) szukając czegoś nt. MJ. Zaglądalam wtedy kilka razy, ale nie logowałam się.
Zalogowałam się dopiero po śmierci MJ, kiedy poczułam, że muszę o tym z kimś pogadać.
Znalazłam przez Google.
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
Shara

Post autor: Shara »

A ja szukałam celowo jakiegoś forum o MJ. Zaczęłam się nim interesować nieco przed tym, a jako że uważam fora internetowe za świetną sprawę to postanowiłam do jakiegoś dołączyć ;-)
Cieszy mnie dziś, że to zrobiłam.
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Hm, to ja też się wypowiem.
Wszystko przez Edytę BlackDimension ;-) :calus:

Wielki comeback miłości do Michaela (po kilku latach przerwy w nadawaniu;P) miałam w 2007 roku (Thriller 25 i te sprawy). Wcześniej owszem - z niedowierzaniem obserwowałam procesy i te inne przykre wydarzenia,ale jakoś... jakby z innej strony. Słyszałam o manifestacji !!,z TV... i pamiętam tylko,że głupio mi było.
W 2007 roku nadrabiałam stracony czas, ale nie rejestrowałam się na żadnej z polskich stron od razu zakładając ,że polskie media i inne nośniki informacji są zakłamane. Byłam na Max Jax głównie, potem na MJJ community.
Edytę znam z innych klimatów zupełnie, tak jak innego kolegę metala,który na swojej stronie myspace ma (dla JAJ) w znajomych Britney, Avril i inne takie śmieszne gwiazdeczki...,no a Edyta miała Michaela. Najpierw to olałam,a później okazało się,że też go kocha. :D Spotkałyśmy się,pamiętam, w Lublinie, jakoś chyba przed Sylwestrem, potem po chyba... i powiedziała mi o stronie. Wtedy miałam internet Orange w Warszawie,a on strasznie nawala i ze 2 miesiące nie mogłam się zarejestrować :P, czasami brak czasu,czasami brak neta i tak zleciało do lutego.

ot, znowu się rozpisałam.... jak zwykle.
ogólnie DZIĘKI, EDYTA! :calus:

Pozdrawiam kochane MJówy!
loveMJPT
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Hmm... To było już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, to szukałam wtedy informacji o Michaelu na google. Wyszukiwarka skierowała mnie na tą stronkę, a następnie, po jakimś tygodniu zarejestrowałam sie na forum. I tak o to jestem. :-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Ja gdzieś przeczytałam o miejscu pamięci MJ we Wrocku-Solnym i tam pisało że fani się umawaają przez forum i przychodzą pod ten ołtarzyk. Postanowiłam poszukac w necie tego forum i znalazłam ,w ten sam dzień przyszłam na spotkanie fanów. Poznałam kilka fajnych osób i wogóle spodobało mi się tutaj ;-) Ale do końca życia sobie nie wybacze że Michaela tak póżno poznałam i stałam się jego fanką dopiero po śmierci..... :surrender:
OluŚka

Post autor: OluŚka »

nommm to kumpela dala mi linka, zwykle nie przesiaduje na forach, lub bardzo rzadko :) ale się zalogowałam mam nadzieje, że znajdę czas na pisiu pisiu na forum !!!!
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Yyy... a ja nie pamiętam .... :-/

xd
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Ja...przypadkowo. Oglądałam na YT filmiki z MJ'em i w komentarzu(czy coś w tym stylu O.O) ktoś sie pytał o jakieś polskie forum na temat Jacksona. No to jestem. Nigdy nie zapisywałam się na żadne fora, MJPT to moje pierwsze ;D Gdyby nie tamten komentarz to pewnie do tej pory by mnie tu nie było.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

przypadkiem przez google :D
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Szczerze mówiąc... Nie pamiętam :P Chyba na początku fanowania, szukałam jakiejś strony na której będzie dużo uporządkowanych ciekawostek o MJu po polsku nenene
[*]
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Ja czytałam jakiś komentarz na onecie, gdzie ktoś podawał linka do "Private Home Movies" na youtube. Tam to obejrzałam, ale stwierdziłam, że przydałyby się napisy, bo nie wszystkie słowa potrafiłam zrozumieć. Google poszło w ruch i tak znalazłam to forum. Trochę pokorzystałam z multimediów, zanim się zarejstrowałam, ale widziałam, że tu panuje fajna atmosfera, ludzie nie skaczą sobie do gardeł :D Nie byłam pewna, czy powinnam się rejestrować, ale w końcu się zdecydowałam :) To forum dało mi sporo informacji o Michaelu i bardzo się cieszę, że takie forum jest :) Dzięki za to Administracji, Moderacji i wszystkim Wam, którzy to forum tworzycie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
You_Are_Not_Alone

Post autor: You_Are_Not_Alone »

a ja trafiłam na forum poprzez kolezankę z innego forum :D
Obrazek
Michael Jackson... We Love You ! <3
Król muzyki pop. Król muzyki. Mój Król.
Wiecznie żywy. (*)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

podczas szukania jakiś prawdziwych informacjo o Michaelu..
i tak raz weszłam na MJPT..
przez długi okres wchodziłam tylko na fakty bo tam pisaliście o takich prostych* rzeczach typu; "Michael poszedł na zakupy"
pewnego dnia postanowiłam ze się zarejestruje i tak już zostałam ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
ODPOWIEDZ