Jak trafiłeś na forum MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Ja trafiłem jeszcze na starą wersję forum ale nie zapisywałem sie na nią dopiero na tę wersję ;). Szukałem coś o MJ i wyskoczyły Wasze ( zwracam sie do starostów MJPT) rozmowy, a w nich, że ponoc jakis zlot organizujecie. Więc tak sie to zaczeło Michael Jackson -->1Ogólnopolski zlot Fanów MJ ---> MJPT .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Hm, to ja też się wypowiem.
Wszystko przez Edytę BlackDimension
Wielki comeback miłości do Michaela (po kilku latach przerwy w nadawaniu;P) miałam w 2007 roku (Thriller 25 i te sprawy). Wcześniej owszem - z niedowierzaniem obserwowałam procesy i te inne przykre wydarzenia,ale jakoś... jakby z innej strony. Słyszałam o manifestacji !!,z TV... i pamiętam tylko,że głupio mi było.
W 2007 roku nadrabiałam stracony czas, ale nie rejestrowałam się na żadnej z polskich stron od razu zakładając ,że polskie media i inne nośniki informacji są zakłamane. Byłam na Max Jax głównie, potem na MJJ community.
Edytę znam z innych klimatów zupełnie, tak jak innego kolegę metala,który na swojej stronie myspace ma (dla JAJ) w znajomych Britney, Avril i inne takie śmieszne gwiazdeczki...,no a Edyta miała Michaela. Najpierw to olałam,a później okazało się,że też go kocha. :D Spotkałyśmy się,pamiętam, w Lublinie, jakoś chyba przed Sylwestrem, potem po chyba... i powiedziała mi o stronie. Wtedy miałam internet Orange w Warszawie,a on strasznie nawala i ze 2 miesiące nie mogłam się zarejestrować :P, czasami brak czasu,czasami brak neta i tak zleciało do lutego.
ot, znowu się rozpisałam.... jak zwykle.
ogólnie DZIĘKI, EDYTA!
Pozdrawiam kochane MJówy!
Wszystko przez Edytę BlackDimension
Wielki comeback miłości do Michaela (po kilku latach przerwy w nadawaniu;P) miałam w 2007 roku (Thriller 25 i te sprawy). Wcześniej owszem - z niedowierzaniem obserwowałam procesy i te inne przykre wydarzenia,ale jakoś... jakby z innej strony. Słyszałam o manifestacji !!,z TV... i pamiętam tylko,że głupio mi było.
W 2007 roku nadrabiałam stracony czas, ale nie rejestrowałam się na żadnej z polskich stron od razu zakładając ,że polskie media i inne nośniki informacji są zakłamane. Byłam na Max Jax głównie, potem na MJJ community.
Edytę znam z innych klimatów zupełnie, tak jak innego kolegę metala,który na swojej stronie myspace ma (dla JAJ) w znajomych Britney, Avril i inne takie śmieszne gwiazdeczki...,no a Edyta miała Michaela. Najpierw to olałam,a później okazało się,że też go kocha. :D Spotkałyśmy się,pamiętam, w Lublinie, jakoś chyba przed Sylwestrem, potem po chyba... i powiedziała mi o stronie. Wtedy miałam internet Orange w Warszawie,a on strasznie nawala i ze 2 miesiące nie mogłam się zarejestrować :P, czasami brak czasu,czasami brak neta i tak zleciało do lutego.
ot, znowu się rozpisałam.... jak zwykle.
ogólnie DZIĘKI, EDYTA!
Pozdrawiam kochane MJówy!
- Weronika22
Ja gdzieś przeczytałam o miejscu pamięci MJ we Wrocku-Solnym i tam pisało że fani się umawaają przez forum i przychodzą pod ten ołtarzyk. Postanowiłam poszukac w necie tego forum i znalazłam ,w ten sam dzień przyszłam na spotkanie fanów. Poznałam kilka fajnych osób i wogóle spodobało mi się tutaj Ale do końca życia sobie nie wybacze że Michaela tak póżno poznałam i stałam się jego fanką dopiero po śmierci.....
- blackvarnish
Ja...przypadkowo. Oglądałam na YT filmiki z MJ'em i w komentarzu(czy coś w tym stylu O.O) ktoś sie pytał o jakieś polskie forum na temat Jacksona. No to jestem. Nigdy nie zapisywałam się na żadne fora, MJPT to moje pierwsze ;D Gdyby nie tamten komentarz to pewnie do tej pory by mnie tu nie było.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
przypadkiem przez google :D
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Ja czytałam jakiś komentarz na onecie, gdzie ktoś podawał linka do "Private Home Movies" na youtube. Tam to obejrzałam, ale stwierdziłam, że przydałyby się napisy, bo nie wszystkie słowa potrafiłam zrozumieć. Google poszło w ruch i tak znalazłam to forum. Trochę pokorzystałam z multimediów, zanim się zarejstrowałam, ale widziałam, że tu panuje fajna atmosfera, ludzie nie skaczą sobie do gardeł :D Nie byłam pewna, czy powinnam się rejestrować, ale w końcu się zdecydowałam :) To forum dało mi sporo informacji o Michaelu i bardzo się cieszę, że takie forum jest :) Dzięki za to Administracji, Moderacji i wszystkim Wam, którzy to forum tworzycie :)
- You_Are_Not_Alone
- Dangerous_Dominika
podczas szukania jakiś prawdziwych informacjo o Michaelu..
i tak raz weszłam na MJPT..
przez długi okres wchodziłam tylko na fakty bo tam pisaliście o takich prostych* rzeczach typu; "Michael poszedł na zakupy"
pewnego dnia postanowiłam ze się zarejestruje i tak już zostałam ;D
i tak raz weszłam na MJPT..
przez długi okres wchodziłam tylko na fakty bo tam pisaliście o takich prostych* rzeczach typu; "Michael poszedł na zakupy"
pewnego dnia postanowiłam ze się zarejestruje i tak już zostałam ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY