MJ i inni artyści - praca nad nową płytą [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Speed Demon pisze:"Piosenki są w porządku, ale nie chcę ich użyć..."
Aż mi przeszły ciarki po plecach...... Płyta na koniec 2007 ?? Prędzej zostane gęsią wyścigową niż tak się stanie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Bee pisze:Wskazałam tylko drobny błąd, nie chciałam, żeby zabrzmiało, jakbym próbowała się mądrzyć.
A gdzie tam...źle to odebrałaś... :surrender:
Dzięki za wszystkie poprawki! ;)
Możemy tym postem zamknąć OffTop?
i jeszcze jedna uwaga...
Host: I didn't know you do impersonations.
Speed Demon pisze:Gospodarz: [śmieje się] Nie wiedziałem, że macie własny skecz
Ja to zrozumiałam jako:
Nie wiedziałem, że potrafisz naśladować.
ale to mało istotny szczegół
ps.
Xscape pisze:Płyta na koniec 2007 ??
Możemy o tym spokojnie zapomnieć. ;-)

ps. Wywiadów raczej nie tłumaczy się literacko, a tylko tak, jak wynika z kontekstu. Co innego, gdyby była to poezja i inne literackie dzieła. Gdyby tłumaczyć to dosłownie, to wyszłoby coś jak nie wiedziałem, że zajmujesz się naśladownictwem...zupełnie bezsensu... glupija
A ze skeczem to wyszło tak, jakby gospodarz się zdziwił, że Will ma nie tylko swój zespół ale i kabaret mający w repertuarze żelazny numer. :wariat:

ps'. Proszę nie traktować poważnie tych moich pisemnych wywodów. ;)
Ostatnio zmieniony pt, 07 wrz 2007, 13:45 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Prince&Blanket

Will.i.am

Post autor: Prince&Blanket »

Sądze , że MJ lepiej poradziłby sobie z tą plytą bez Will.i.ama . Bo Michael ma talent Will tez fajnie spiewa lae tylko ze swoim zespolem. Ja raczej wolalabym plyty bez jego udzialu. A jeszcze okaxzalo się ze plyta będziue tylko w internecie dostepna :(:(;( :mj:
▪▪▪♪Don't Stop 'Til You Get Enough!▪▪▪
Obrazek
www.mj-king.blog.onet.pl ^^
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

Trochę przesadzacie...Ja nic nie ujmuję Michaelowi, ale bez pomocy innych czekalibyśmy na płytę do końca świata i jeden dzień dłużej. Ja bym chciała żeby płyta nie była jednolita, zatem niech pracuje nawet z dziesięcioma osobami na raz....
ps. nie mogę się już doczekać tych awesome utworów ;-)
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
Buszmen

Post autor: Buszmen »

No tak, ale jak Akon rzuca publicznością, to tego mu zapomnieć nie można!
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Moon_Walk_Er pisze:
Buszmen pisze:jak Akon rzuca publicznością
What do You mean?
Oto z kim MJ współpracuje:

http://pl.youtube.com/watch?v=auen-tPyu40
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

ja tez jakos nie mam najlepszego zdania o tej calej wspolpracy z Akonem. Niestety nie moge sie do niego w zaden sposob przekonac. mam wrazenie ze Akon zaistnial nagrywajac piosenke Lonely ( ktora i tak mi sie nie podobala ) i tyle.
Privacy pisze: My (Fani MJ) uwielbiamy MJ, a skoro go tak lubimy to doceniajmy jego decyzje..
zdecydiwanie doceniam tą decyzję, tylko czy jest ona wlasciwa.... :knuje:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Buszmen pisze:Oto z kim MJ współpracuje:
"Oto kto TWIERDZI, że współpracuje z Michael'em" ;-)
Tak wogóle, to już mamy plejadę gwiazd, które podpisują się pod przyszłym sukcesem Michael'a.
Ciekawe kto jeszcze, bo jak tak dalej pójdzie to miejsca na płycie nie starczy, żeby wszystkich pomieścić :wariat:

I proszę o ograniczenie ilości postów z Hyde Park'u w dziale głównym ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
wieczorynka

newsy z radia

Post autor: wieczorynka »

Wczoraj w radiu słyszałam wiadomość, że to Michael Jackson i Whitney Houston oraz Madonna, pracują nad nową płytą Akona. Akon jest zachwycony ze współpracą z królem popu i uważa Michaela za geniusza, a także że "potrafi spojrzeć na dźwięki z zupełnie innej perspektyw".Mogę napisać, z ktorego radia pochodzą te wieści i nazwisko prezentera, jeśli to nie jest zabronione.
baniakwls

Post autor: baniakwls »

Wogóle jak byłem na noc w pracy to przełaczyłem sobie radio na Rmf maxxx...to taka stacja na pomorzu i tam przez ponad 2 godziny miedzy nagraniami byl wywiad z 50centem i jak on sie skonczył cos po północy było to ten prezenter radiowy który z nim rozmawiał powiedizał tak"Dowiedzielismy sie rozmawiajac z 50centem ,ze bedzie on całkowitym producentem Najnowszege albumu Michaela Jacksona,z pozcatku miał nim byc Timbaland ale jednak zostało przy 50cencie.Bedzie on trzymał piecze nad wielkim powrotem Krola muzyki Pop,obecnie 50cent dopracowuja album w Nowym yorku,który am ukazac sie tuz z poczatkiem 2008 roku,obiecuje wam ze jesli Michael powróci to napewno bedizecie mogli usłyszec wywiad z nim w naszym radiu"Dziekuje...czyli wiadomo kto bedize producentem spasionych bitow na nowym albumie Jacksona
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
jonny bravo

Post autor: jonny bravo »

ostatnio kupiłem płytę will.I.am. pomyślałem no kurcze faceta znam bo znam, ale na dobrą sprawę nie wiem dokładnie jak brzmi, pod czym się podpisuję. no i powiem wam, tak słuchając, że jak pomyślałem, że to będzie coś w tym stylu ale kieruje tym Michael, to naprawdę warto czekać.

ps. cóż to będzie za gradka pójść do sklepu i wziąć z pułki nową płytę MICHAELA JACKSONA, pomyślcie chwile o tym, cierpliwość sama przyjdzie :P
Obrazek
lebelle

Post autor: lebelle »

Do Pana/Pani PRIVACY

HISTORY znalazło w najlepszym wypadku 18 mln nabywców, więc pisz / piszmy prawdę, bo potem sie z tego robi bełkot jeden wielki i narzekamy tez, że media piszą bzdury o Michaelu. 36 mln sie bierze z tego, że sie liczy niby RAZY 2 (ale to na potrzeby zdecydowanie $$$ finansowe przemysłu i całego tego biznesu). Bo trudno uwierzyć, że w 1995 czy potem ktoś kupował z kolegą plytę HISTORY na spółkę, jeden bierze BEGINS a drugi CONTINUES :) :)
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

W rzeczy samej, ta cała organizacja licząca sprzedane egzemplarze płyty podwójne liczy podwójnie.

johnny, przecież will.i.am to producent a nie kompozytor (jeśli dobrze rozumiem) - to znaczy, że będzie dbał jedynie o brzmienie, nie każe np. Michaelowi nagrywać tego, w czym on sam siedzi.
Awatar użytkownika
jonny bravo

Post autor: jonny bravo »

Speed Demon pisze:przecież will.i.am to producent a nie kompozytor (jeśli dobrze rozumiem) - to znaczy, że będzie dbał jedynie o brzmienie, nie każe np. Michaelowi nagrywać tego, w czym on sam siedzi
no tak. ale takie czasy, że tacy producenci mają niesamowicie dużo do powiedzenia jeśli chodzi o to co słyszymy my, w efekcie finalnym zwanym potocznie płytą. wystarczy spojrzeć na Timbalanda a potem posłuchać Timberlake i do tego Furtado , żeby wiedzieć, że producent jest szalenie zauważalny i rozpoznawalny w niemal każdym utworze. choć nawet bezpośrednio go nie słychać wokalnie.

a napisałem, że po przesłuchaniu płyty mam pozytywne wrażenia i że jeśli to będzie w takmi właśnie stylu (czyt. brzmieniu) , ALE zrobione przez Michaela to tylko się cieszyć.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Nie wiem czy to już było ale proponuje przesłuchać piosenke numer 11(fly girl) z albumu will i am'a. Ehhh znajome dźwieki z pracy Jacksona i willa ze studia w irlandii. Widać will pokazywał po prostu swoją robote michaelowi.

http://www.youtube.com/watch?v=kMF8JzFnZGA
ODPOWIEDZ