Sesja i wywiad dla "EBONY" (11.2007) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

A może by ktos zapytał w Europress???
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

SILENTIUM pisze:A może by ktos zapytał w Europress???
Zamierzam napisać maila czy mieliby taką możliwość sprowadzenia ale czuje, że raczej nie, bo sprawdziłam na stronie europress w wyszukiwarce i nie widnieje taka pozycja.
Empik to już całkiem odpada, oni nie sprowadzają Ebony.
Ostatnio zmieniony sob, 03 lis 2007, 14:19 przez dzina, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

dzina pisze:
SILENTIUM pisze:A może by ktos zapytał w Europress???
Zamierzam napisać maila czy mieliby taką możliwości sprowadzenia ale czuje, że raczej nie, bo sprawdziłam na stronie europress w wyszukiwarce i nie widnieje taka pozycja.
Empik to już całkiem odpada, oni nie sprowadzają Ebony.
Daj znać jeżeli odpiszą. Może warto ich poinformować, że zainteresowanie byłoby podobne do L'Uomo Vogue. ;-)
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

wiecie co te fotki sa tak w Photo Shopie zrobione że az mi sie chce płakać . Mam tylko nadzieje że to robota fanów a nie magazynu ......... teraz tylko jak zdobyć ta gazetke ???!!! Maro ma ułatwioną sprawe bo w Wielkiej Brytanii jest na półkach :)
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Malwina24 pisze:wiecie co te fotki sa tak w PhotoShopie zrobione że az mi sie chce płakać . Mam tylko nadzieje że to robota fanów a nie magazynu ......... teraz tylko jak zdobyć ta gazetke ???!!! Maro ma ułatwioną sprawę bo w Wielkiej Brytanii jest na półkach :)
No Photoshop bardzo duży .Michael wydaje sie jak z plastiku ,szczególnie na tych zdjeciach od Billie Jean .Też mam nadzieje ze w gazecie nie wygląda aż tak sztucznie.W L'uomo Michael był bardzo naturalny ,chociaż tutaj ma ładniejszą fryzure.Ogólnie jedna i druga sesja fajna ,każda w innym stylu i każda ma swoje wady i zalety.
Na korzyść tej sesji przemawiają śliczne wprost cudowne ciuszki :love: w ktorych Michael wygląda świetnie, no i nie wiem czy to sparawka photoshopa ale jakiś wydaje sie bardziej podpakowany ogolnie mniam. ;-)
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Aga_88 pisze:retusz jest tyćke przesadzony
Welcome to America...

Nie ma czym się przejmować. Wszystkie gwiazdy są tak przerabiane, prześledźcie sobie kilka najnowszych gwiazdorkich okładek. Nie ma co biadolić nad retuszem twarzy, jak będzie sesja w Europie to wszystko wróci do normy.
Awatar użytkownika
dzina

Maverick pisze: jak będzie sesja w Europie to wszystko wróci do normy.
Hehe, różnice już widać porównując sesje dla włoskiego Vogue'a, bardziej naturalna, ewidentnie mniej retuszu czy czego tam jeszcze. Mimo wszystko sesja Ebony bardzo mi się podoba szczególnie foto ala Willy Wonka. :-) Dużo też dają świetne stroje i kolor dla odmiany. ;) W ogóle fajnie, że zdjęcia Ebony i Vogue tak bardzo się różnią, mam nadzieje, że kolejna sesja w przyszłości też przyniesie nam tyle niespodzianek. :party:
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

O!
Dopiero teraz się o tej sesji dowiedziałam...
...i jednak...
...nie podoba mi się.
Nie,ja nie mówię,że to źle,że Michael powraca(wręcz przeciwnie-dobrze,że robi wokół siebie tyle szumu),ale ta sesja w Ebony...
W porównaniu do L'uomo jest jakaś taka...plastikowa.
Ja wiem,że i w Vogue Michaela także "wyphotoshopowano"
,ale nie na taką skalę.
Aczkolwiek symbolika jest taka dla MJ'a charakterystyczna-ta magia,skryta pod rondem Wonkowskiego kapelusza.Mam nadzieję,że taką charyzmę Michael ukaże na swojej nowej płycie. ;-)
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

okussa pisze:to jakos bardziej mi sie kojarzy z jakas postacia z simsow albo czegos, a nie z realnym michaelem...no ale to juz jest moje zdanie
No mi właśnie też z jakąś laleczką (bez obrazy dla Michaela). Ja mimo tego, że nie wygląda genialnie, to wolę go jak jest "naturalny" :-/ Ale oczywiście bardzo się cieszę z tego, że wogóle bierze udział w sesjach zdjęciowych ;-) Bardzo dobry początek, niech w końcu pokaże, że nie jest tym potworem jakiego zrobiły z niego media ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

tancerz pisze:Tym lepiej smakuje chciałas napisac jak wino.
Masz rację Tancerz…”To Wino musi być przepyszne”… :cool:

Kingoosia, skąd masz to cudo?

http://img505.imageshack.us/my.php?imag ... 2bjsm1.jpg
Maverick pisze:Welcome to America...

Nie ma czym się przejmować. Wszystkie gwiazdy są tak przerabiane, prześledźcie sobie kilka najnowszych gwiazdorkich okładek. Nie ma co biadolić nad retuszem twarzy, jak będzie sesja w Europie to wszystko wróci do normy.
Zgadzam się z Tobą. Nie znam gwiazdy, której sesja zdjęciowa nie byłaby wyretuszowana. To prawda, że te osoby, które oglądamy na okładkach magazynów w rzeczywistości nie są "tak ładne". Niestety świat mediów kreuje nam wizerunek ludzi „idealnych”, ale tak na dobrą sprawę my sami oczekujemy tego, żeby nasi idole byli idealni.
Mimo tego, że zdjęcia Michaela są wyretuszowane, to podejrzewam, że na żywo prezentuje się równie dobrze. Widać, że jest w formie i naprawdę, nie spodziewałam się aż takiego efektu.
Ogólnie, sesja naprawdę dobra i pomimo „małego” mankamentu, jakim jest spory retusz, to myślę, że MJ nie może mieć lepszej promocji w chwili obecnej.
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Erna Shorter pisze: Uważam, że nikt nie potrafi lepiej wykreować tej postaci niż Depp. Sorry :-P:cool:
Obrazek

Ja tam jestem za Michaelem :-P nenene
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Rzeczywiście świetny pomysł na kolejny krok w promocji, po piosence No Friend Of Mine i sesji dla L'Uomo Vogue. Szkoda tylko, że we fragmencie wywiadu mamy same stare rzeczy, które znamy na pamięć- o powstawaniu BJ czy jak Gordy namawiał Michaela do Motown 25. Jakby Michael był nagraną płytą wciśnij track numer 3, a usłyszysz ponownie o tym czy tamtym. Może w pozostałej części usłyszymy Michaela spontanicznego i dowiemy się czegoś, czego jeszcze nie wiemy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

czas na moja wypowiedz:
welcome to america,MJ wyglada jak bohater toy story,zrobiony zupelnie w komputerze.zdjecia ladne,ale zbyt klasyczne...o wiele bardziej podobala mi europejska sesja do vogue'a.ale czekam moze na reszte zdjec,jakies skany.
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
dzina

Dzięki Billie, dobra robota. :calus:
Nie ma to jak jakość HQ........ no i mamy cały wywiad i artykuł. Zabieram się do lekturki. :)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

HEHEH nagle obydwie sesje zdjęciowe doczekały sie w tej samej chwili HQ wersji na forum ;-). Hmm to już jest koniec czy jeszcze cos będzie ;-)? Bo jak na razie nic o nowym abumie ... Ale przynajmniej dzięki temu tekstowi wiele ludzi pozna MJ ;) Kim był kim , jest itd:) Dobre posunięcie ze strony reklamowej.
WIEEKIE DZIĘKI BillieJean :):)):))!!!!!!
Ostatnio zmieniony ndz, 04 lis 2007, 12:51 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
ODPOWIEDZ