Najnowsza płyta MJ'a

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Michael wypuszcza nowy singiel, potem dalsze,potwierdził to Randy Philips, szef firmy organizującej najbliższe występy gwiazdora.
http://muzyka.interia.pl/pop/news/jacks ... 1272935,50
japrosic japrosic japrosic :smiech: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

żeby tak jeszcze cała płyta powstała, a nie tylko singiel ;-)
Obrazek
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Naprawdę wyjdzie wkrótce singiel ??? Wybaczcie ale ostatnio nie jestem wtajemniczona we wszystkie działania MJ. Jestem cała happy, oby okazał się hitem i aby wszyscy którzy go krytykują w końcu dostrzegli, że ten facet jest niepowtarzalny i że takiego muzyka nie będzie, powtarzam nie będzie ! :)
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Trinity

Szykujący się nowy album Michaela

Post autor: Trinity »

Tak sobie właśnie czytałam, wiadomości z interii pt:
"484 tysiące - tyle egzemplarzy nowej płyty U2 rozeszło się w Stanach Zjednoczonych w pierwszym tygodniu sprzedaży."

Teraz porównując sprzedaż biletów na koncert naszego idola w ciągu tak dokładnie podając około 3 dni (z czego przedsprzedaż te 2 dni, a ogólna sprzedaż 3- 4 godziny) w ilości mniej więcej 1 150 000 miliona i tak mało tylko i wyłącznie, że więcej terminów na koncerty nie ma... Nie potrafię sobie po prostu wyobrazić ilości sprzedanych egzemplarzy nowej płyty Michael'a w ciągu tygodnia. Krążą też plotki o tym "niby" nowym singlu, który ma wyjść przed 8 lipca. Poczekamy, zobaczymy.
Ada

Post autor: Ada »

Tylko singiel, a gdzie płyta.
Ja kiedyś czytałam, że Michael obawia się wydać płytę, bo nie wie czy bedzie się dobrze sprzedawać. Nawet jeśli ta plotką była prawdą to chyba On nie ma się co przejmować taka ilość sprzedanych biletów, potężny wzrost kupna jego płyt mówia same za siebie...
No i jeszcze nastepne rekordy pobite przez Króla. japrosic
ODPOWIEDZ