artykuły z gazet po wyroku /skany ktoś ma?/

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

W nowy 14-tym numerze Vivy z Krzysztofem Ibiszem :wariat: na okładce jest artykuł o Michaelu zatytułowany-Więzień Nibylandii,art. dotyczy procesu, szkoda czasu na jego czytanie,a tym bardziej na jego streszczanie, w kazdym razie sporo w nim zdjęć- na jednym z nich Wiola (trzymała w Santa Maria ten transparent w kształcie serca...) BARDZO dobrze widoczna.Cud chyba jakiś, że zamieścili wkoncu zdjęcie, bo wydawało mi się czasami,że rejestrują tylko życie polskiej śmietanki towarzystkiej!
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Mnie parę gazet wkurzyło juz nie pamiętam które ale ze 3 miały tutył Karier i Upadek Michael Jacksona, troszke to hamskie z ich strony!! ciekawe co powedza jak Michael zacznie się piąć na szczyc i to bardzo mocno? Ciekawe co powedzą jak gołym okiem będzie widać, że jest co raz lepiej?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Mam te vive gdzie Marta trzyma to serce artykuł niezbyt pochlebny no ale czego sie spodziewac???
Obrazek