Tiger Lilly wrote: że tribute jest równoznaczny z pojawieniem się Michaela, czy o jego obecności wiesz z innego źródła?
Na MJJC podali 37 siedem źródeł.
Ale Raymone nie odpowiada na emaile.
A tak spytam z ciekawości, czy aby na pewno nadal Raymone dla MJ pracuje?
A z ilu źródeł było wiadomo, że MJ miał dać show na WMA 2006? Myślę, że też coś koło tego.
Będzie dobrze jak w ogóle się pojawi a nie wystosuje przemowę uwiecznioną na taśmie, w której podziękuje za wystąpienia dla artystów, którzy dla niego bądź dla uczczenia Thrillera (jak kto woli) wystąpili.
Trzeba to przyjąć na spokojnie bez nadmiernej ekscytacji żeby potem nie czuć rozczarowania...
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Nancy wrote:A tak spytam z ciekawości, czy aby na pewno nadal Raymone dla MJ pracuje?
Jeśli chodzi Ci o tą panią :
Maro wrote:Grammy reps and Jackson spokeswoman Lois Najarian didn't get back to us. But word is Jackson is saving his moves for a show where he'll make some money - a "Thriller" TV special and a series of concerts.
To Ona jest vice dyrektorem w Legacy Records."LOIS NAJARIAN NAMED SENIOR VICE PRESIDENT, PUBLICITY, EPIC RECORDS"
Jak mi na tą chwilę wiadomo to Raymone dalej współpracuje z MJem.
No chyba że się okaże że ją Michael "wykopał" zapewne przekonamy się na dniach.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Dzięki Maruś za informację a jak jest na 100% to się okaże...
A wracając do Grammy to już nie mogę doczekać się tego wydarzenia żeby zobaczyć co przygotowano dokładnie dla MJ na tą okoliczność.
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Sorry, Jackson fans. The King of Pop won't be making a special appearance at the Grammys.
"Extra" has learned that reports of a special performance Sunday night are false. The show's Executive Producer Ken Ehrlich has put an end to speculation, dismissing rumors that he's taking the stage.
[ExtraTV]
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
z Rzeczpospolitej:
Na razie Jackson może pochwalić się największą liczbą Grammy zdobytych na jednej gali. W 1994 roku wyszedł z ceremonii z ośmioma statuetkami. Jego wyczyn przed ośmioma laty powtórzył Carlos Santana....
chyba 1984:)