No i luz. Homesick łagodzi obyczaje
Ta była druga i nie płacze.
Ideą moją w tych konkursach, później już (bo pierwszy był instynktowny)
było to by młodym przybliżyć twórczość Jacksona i by cały czas nie zapominali o tym miejscu jakim jest to forum. Dla mnie jak rodzina jesteście,
szalona ale rodzina. Bo z kim o Michaelu nie pogadać jak nie z Wami.
Padły książki, single, koszulki, dvd.
Nie jeden konkurs przed Wami jeszcze.
Zasady myślę że są ok. Kto pierwszy ten lepszy i tak zostanie.
Mandey'a Konkursy Część 6 Coś nudnawo zrobiło się w tym temacie!
Czas zorganizować nowy konkurs...
Tym razem do wygrania płyty DVD niespodzianki!
Jedna z tych na focie (pudełko, okładka + płyta) powędruje do zwycięzcy + druga (koperta + płyta) w postaci bonusa. Konkurs odbędzie się w Święto Niepodległości 11 listopada, czyli przyszły wtorek o godzinie 20:00, a odpowiedzi kierować będziecie na moje GG o numerze 11775133
Nie muszę pisać że każda z nich ma rewela jakość. Making Michael Jackson's Thriller
Live At Yokohama Stadium - Bad Tour
30th Anniversary King Of Pop! - New York 2001
Unreleased Videos
Michael Jackson's Ghosts
Private Home Movies
Pytanie będzie dotyczyło oczywiście Michaela, a żeby zawęzić krąg podejrzeń... przygotujcie się z teledysków.
We wtorek będę przypominał w shout boxie o konkursie.
Do miłego...
Poprawna odpowiedź to...HIStory Szczęśliwym zwycięzcą jest użytkownik XANDER.
Nagrody prześlę pocztą jak zawsze. A są nimi płyty DVD "Unreleased Videos" oraz "30th Anniversary - Live In New York 2001"
Zainteresowanie nie słabnie z czego się cieszę. Mnóstwo poprawnych odpowiedzi... jednak najbardziej mnie rozbawiła odpowiedź o treści "Smooth Criminal". Nie znać tak wybitnego klipu to grzech.
Michael promował tym klipem singla o tytule "HIStory" a dokładnie "HIStory / Ghosts" więc nazwa mixu nie była potrzebna... ale to pokazuje Waszą wiedzę.
Last edited by Mandey on Tue, 11 Nov 2008, 20:20, edited 1 time in total.
A spodziewałam się trudniejszego pytania.
Gratulacje dla zwycięzcy.;)
ps. Pozwolę sobie tak przypomnieć, że jest u nas Wielka Gra ale trudność poruszanych zagadnień sprawiła, że nie cieszy(ła) się zbyt dużą popularnością... Nie biorąc oczywiście poprawki, że entuzjastyczne powodzenie tego konkursu powodowane jest wyłącznie możliwością zdobycia realnej nagrody.;)
Last edited by cicha on Tue, 11 Nov 2008, 21:34, edited 1 time in total.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Ostatni konkurs w tym roku, z zamiarem zrobienia komuś gwiazdkowego prezentu. Czas na coś oryginalnego, może nie rarytaśnego ale fajna pozycja w płytotece, która może się przydać każdemu wielbicielowi Michaela...
Maxi-Singiel z 2001 roku, który promował album "Invincible". "Cry" nie odniósł praktycznie żadnego sukcesu, jednak kupując wtedy go poznałem dwa inne nie znane mi wcześniej utwory Michaela mianowicie "Shout" (dostępny tylko na tym singlu) oraz "Streetwalker", który w tym samym czasie ukazał się na specjalnej edycji albumu "Bad". To wszystko na tym singlu jest + videoklip do "Cry", który można odtworzyć za pomocą komputera. Pytanie o singla padnie w niedzielę 14 grudnia o godzinie 20:00, oczywiście w tym temacie. Odpowiedzi jak zawsze na moje GG. Płyta zakupiona była dziś na wyprzedaży w kończącym swoją karierę sklepie w moim mieście...
W pierwszej kolejności (tym razem tylko) będę brał osoby, które nie wygrały ani razu.
Pytanie będzie tym razem zadane w takiej formie
jak w teleturnieju "Milionerzy".
Trzeba będzie uszeregować 4 wydarzenia
z życia Michaela od najwcześniejszego do najpóźniejszego.
jestem naprawdę pod wrażeniem.
Gratuluje MJackson! Ja w 10 sek. nie umiałabym poskładać myśli do kupy i wysilić mózgu do intensywnej pracy.
Nie biorę udziału bo przy takich "wyścigach" strasznie się stresuje.
Ale trzymam kciuki za startujących! Macie moje wsparcie !
Aaa i jeszcze jedno.
Mandey naprawdę wielkie pokłony Tobie! Mało kto podzieliłby się swoją kolekcją. Jestem pod wrażeniem!