O naszej manifestacji jest nawet na mjjsource.com :):)

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Willy

Post by Willy »

siadeh_ wrote:...a ja myslę kochani, ze najpierw sie spotkajcie i pogadajcie (sądzę,że cała ta trójka jest na żywo o niebo lepsza niż na forum - internet daje wielkie możlwosci,ale jest też niestety krzywym zwierciadłem), wypijcie razem piffko,

Przypominam że Pank jest niepełnoletni :D
Pank

Post by Pank »

Willy wrote:Przypominam że Pank jest niepełnoletni :D
Siedah na pewno chodziło o piffko bezalkoholowe, co wyraźnie zmienia postać rzeczy :]

Chociaż... Majkel coś ostatnio sugerował, że coś piłem... :>

Do Smooth-Jam'a nic nie mam, bo go nie znam, z Majkelem nigdy nie naradzaliśmy się w sprawach spiskowych przeciwko niemu, chyba, że ja o czymś nie wiem. Nie chcę się kłócić o parę błędnie użytych słów. A w internecie nigdy nie pozna się prawdy o czlowieku, oj nie...

Co do zlotu, tak nawiasem mówiąc... wątpię, żebym tam się zjawił. Nie dość, że jestem niepełnoletni, to jeszcze zlot jest w Łodzi odległym sporo kilometrów. Gdyby mnie nikt nie pilnował i nie ograniczał, to bym wsiadł do pociągu i pojechał. Ale ja mam rodziców, co aż za bardzo mnie pilnują -do tego stopnia, że mnie nie chcą puścić z rowerem pociągiem do babci w Siedlcach :] Ponadto jestem święty jak zakonnica (nie piję, nie palę, nie ćpam, nie balanguję do rana, nie przeklinam - boszzz...), rodzice więc obawialiby się, że w gronie fanów i fanatyków (których przecież nigdy na oczy nie widzieli... może M.Dż.* w gazecie ;) ) jakiegoś pedo-zboczeńca, mogę stać się BAD. Nie to, że nie chcę tam być... znam swoje marne szanse... i nawet lepiej się nie pytać :]

Tak, tak, tematycznie to związane z tematem, heh :]
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

..::BuSzMeN::.. wrote:Chciałbym tylko zaznaczyć, że zeszliście z tematu kompletnie!
Kasia w sumie do niego powróciła jeszcze, więc wszystko jakoś tam się kupy trzyma, zresztą jakby to wydzielić, to straciłoby sens.

A tak serio i przy okazji - chcesz być czwartym moderatorem?
...
kaem

Post by kaem »

Pank wrote:
Willy wrote:Przypominam że Pank jest niepełnoletni :D
Siedah na pewno chodziło o piffko bezalkoholowe, co wyraźnie zmienia postać rzeczy :]
Ech, chyba niechcąco roznieciłem, wskrzeszając ponownie do życia, zaszłe nieporozumienia. Jakby to ironicznie napisał Schmittko- RESPECT!
Zlot... Skoro będą niepełnoletni, to w grę może wchodzić toast Picolem. Ewentualnie zakamflujemy alkohol, zgodnie z wytycznymi niejakiego Toma esssss (kto go jeszcze pamięta??), puszką po pepsi.
MJowitek

Post by MJowitek »

Majkel wrote: A tak serio i przy okazji - chcesz być czwartym moderatorem?
Tak! Tak! Tak!
:happy: :happy: :happy:
Buszku, chcesz, prawda, że chcesz?
Buszku, a ja będe robiła za public relations, albo co... :party:
Cooo?
Buszmen

Post by Buszmen »

MJowitka zrób moderatorem. Ile ja mam postów, a ile ona.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

..::BuSzMeN::.. wrote:MJowitka zrób moderatorem. Ile ja mam postów, a ile ona.
Moderator to ktoś kto raczej on pomoże i wytlumaczy, a nie ja będę mial dodatkowa robotę z tlumaczeniem.

Dobrze... nie bylo tematu.
...
MJowitek

Post by MJowitek »

Majkel wrote: Moderator to ktoś kto raczej on pomoże i wytlumaczy, a nie ja będę mial dodatkowa robotę z tlumaczeniem.
Nie żebym ja kandydowała, bo za wysokie progi na MJowitkowe nogi.. ale co taki moderator właściwie robi, poza usuwaniem postów lub przemieszzcaniem ich na dobre miejce, albo zamykaniem..
Co moderator tłumazcy?
Pytam, bo ja nie pamiętam, zeby któryś z nich coś takiego robił.
Tzn Majkel zcęsto, ale to admin.
Tak z ciekawości sie pytam co robi moderator i ajką musi posiadać wiedzę informatyczną, bo od dawna mnie zastanawiało.
Schmittko

Post by Schmittko »

MJowitek wrote:Tak z ciekawości sie pytam co robi moderator i ajką musi posiadać wiedzę informatyczną, bo od dawna mnie zastanawiało.
co ja robię:
-uczę ludzi na PW jak robić to co im nie wyszło
-kasuję głupie/wulgarne lub powtarzające się posty
-poprawiam znaczniki
-skracam niepotrzebne cytaty
-przenoszę tematy
-zmieniam tematy postów w razie potrzeby
-blokuję tematy :)
to chyba wszystko
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

w sumie to co wypisal Schmittko - często wlasnie nie widać co robimy ;) np. też często poprawiam znaczniki cytowania i inne, bo ludzie oczywiście nie raz, nie dwa ostro pokrzaczą jakby nie wiedzieli jak to dziala.

Schmittko robi to samo dokladnie co ja, poza tym, ze ma mniejsza wladze i nie moze grzebac w glownych ustawieniach forum i ustanawiac nowych moderatorów.
...
MJowitek

Post by MJowitek »

Aha. No to ja nie rozumiem w takim razie Majkela... Co na Boga jest do tłumaczenia? :wariat:
Nie wiem tylko co sie kryje pod wyrazem "znaczniki". Aaa. to te quote, tak? I pozostałe? A co do tłumaczenia na privie, to też mi się parę razy zdarzyło, wrrrrrrrr. A własnie.. zapomniałabym... Mam jednego zaległego, wczoraj nie miałam czasu, to lece. wrrrrrr
No chyba, ze kasowanie postów to takie bardzo trudne zadanie.
Wrrrr.
Jeszcze raz mówię, ze mi nie chodzi o to, ze kandyduję na to stanowisko, ale Majkel uraził moją miłość własną, bo ja się jednak mam za kogos dośc inteligentnego. :-/
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

MJowitek wrote:ale Majkel uraził moją miłość własną, bo ja się jednak mam za kogos dośc inteligentnego. :-/
oj przepraszam, od razu zauważylem, że się jakoś urazilaś... no przepraszam, nie chcialem.
Wiem, ze jestes inteligentna, ale tak... tak jak masz napis w stopce ;)

Serdecznie pozdrawiam!
...
Lika

Post by Lika »

Ja wracając do tematu, który nie o MJowitce przecież jest ;-), ani tym bardziej o kłótniach wszelkich - takich tematów, to my nie chcemy nenene

Gratuluję raz jeszcze wszystkim tym, którzy manifę zorganizowali, tym którzy się na niej stawili i tym, którzy wysłali to tam, gdzie należało :party:

Miło jest zobaczyć coś takiego na oficjalnej stronie Michaela. Dobra robota :happy: !
aneta
V.I.P.

Post by aneta »

smooth-jam wrote:Mysle ze jakby wszyscy fani wiedzieli ze notka o naszej manifestacji bedzie u samego Mj to by bylo wiecej fanow na manifestacji.NIe sadzicie? :szepcze:
Na pszyszlosc informujcie ze takie notki bede u naszego Mikusia :):)
A zapewniam was ze bedzie tlum fanow. Mozna im zdjecia wyslac itp. A kazdy fana bedzie dumny z tego ze jego twarz widzial sam Miachael Jackson japrosic :szepcze:
Smooth - jam, skarbie, ja myślę, że chłopaki napadli na Ciebie zupełnie niepotrzebnie...To jest oczywieste, ze naturze ludzkiej kalkulacja kosztów i zysków jest bliska, w związku z tym mało się opłaca angazować w manifestację poparcia dla Michaela, robic z siebie pajaca, szargać może nawet twarz i nazwisko, jeżeli Michael miałby się o tym nie dowiedzieć...
Myślę, że następnym razem gdy będziemy coś podobnego organizowac, specjalnie do zawiadomienia na Twojego maila, dołaczymy informację typu: a) Michael na pewno nie dowie się o akcji, b) Michael na pewno dowie sie o akcji oraz c) jest prawdopodobieństwo, że Michael dowie się o akcji i wynosi ono (...) procent :-)
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Droga Anetko, nie chodzilo mi o to aby mnie informowac tylko chodzilo mi o to ze nasze manifestacje daja Michaelowi szczescie i milo pewnie mu sie robi na serduszku ze ma w polsce wspanialych fanow ktorzy o nim pamietaja i org. maniefastacje. Chodzi o ludzka nature i szczescie fana ktory dowie sie ze jego wysilki i org imprez typu manifestacja czy zlot nie pojda w zapomnienie. Pewnie wielu fanow z polski chcialoby aby sam Michael wiedzial ze sa org manifestacje i ze on je widzial na zdjeciach czy z relacji :) ;-)
MI nie musicie przesylac mejli z tego typu informacja.
Post Reply