Willy wrote:Przypominam że Pank jest niepełnoletni :D
Siedah na pewno chodziło o
piffko bezalkoholowe, co wyraźnie zmienia postać rzeczy :]
Chociaż... Majkel coś ostatnio sugerował, że coś piłem... :>
Do Smooth-Jam'a nic nie mam, bo go nie znam, z Majkelem nigdy nie naradzaliśmy się w sprawach spiskowych przeciwko niemu,
chyba, że ja o czymś nie wiem. Nie chcę się kłócić o parę błędnie użytych słów. A w internecie nigdy nie pozna się prawdy o czlowieku, oj nie...
Co do zlotu, tak nawiasem mówiąc... wątpię, żebym tam się zjawił. Nie dość, że jestem niepełnoletni, to jeszcze zlot jest w Łodzi odległym sporo kilometrów. Gdyby mnie nikt nie pilnował i nie ograniczał, to bym wsiadł do pociągu i pojechał. Ale ja mam rodziców, co aż za bardzo mnie pilnują -do tego stopnia, że mnie nie chcą puścić z rowerem pociągiem do babci w Siedlcach :] Ponadto jestem święty jak zakonnica (nie piję, nie palę, nie ćpam, nie balanguję do rana, nie przeklinam - boszzz...), rodzice więc obawialiby się, że w gronie fanów i fanatyków (których przecież nigdy na oczy nie widzieli... może M.Dż.* w gazecie ;) ) jakiegoś pedo-zboczeńca, mogę stać się
BAD. Nie to, że nie chcę tam być... znam swoje marne szanse... i nawet lepiej się nie pytać :]
Tak, tak, tematycznie to związane z tematem, heh :]