DVD Michael Jackson talks to...Oprah (Lektor PL)
A czy ja mówiłem coś o jakimś sklejaniu? Jak nagrać płytę dvd video, po krótce opisane jest tu ale jak nie masz już tych rozpakowanych plików to i tak już nic z tego.
Musisz mieć program do nagrywania płyt, nero albo jakiś inny umożliwiający nagranie płyty dvd video. Nie wiem czy w Viscie jest taki od razu "na pokładzie", windows movie maker raczej na nic się nie przyda.Olivia pisze: czy da rade zgrac normalnie na płytę dvd bez nero? Bo osobiście mam Vistę i Nero nie posiadam,musiałabym ściągnąc.Przyznam też,że nie za bardzo się znam na tym wszystkim Mam taki program jak Windows Movie Maker,ale on jest jakiś dziwny. Jest ktos chętny aby mnie nakierowac?
-
Witam, czy oprocz lektora są napisy do wyboru?
Wersja z napisami bardziej by mnie interesowala w sumie, lubie słyszeć głos a nie stekania lektora :D mam na dysku divx z tym wywiadem, ale nie posiadam napisow.
Wydawalo mi sie ze czytalam tu na forum gdzies, ze zrobiliscie juz wydanie z napisami, ale nie dokopalam sie do niego, czy moze to wydanie posiada tez napisy jednak ?
Wersja z napisami bardziej by mnie interesowala w sumie, lubie słyszeć głos a nie stekania lektora :D mam na dysku divx z tym wywiadem, ale nie posiadam napisow.
Wydawalo mi sie ze czytalam tu na forum gdzies, ze zrobiliscie juz wydanie z napisami, ale nie dokopalam sie do niego, czy moze to wydanie posiada tez napisy jednak ?
Zajrzyj do tego tematu : http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... rah+napisy
Jedyny, który udało mi się znaleźc na forum... Może jeszcze ktoś inny Ci pomoże.
Jedyny, który udało mi się znaleźc na forum... Może jeszcze ktoś inny Ci pomoże.

Run, Forrest! RUN!
Na tej płytce nie ma polskich napisów, wspomniałbym o nich gdyby było inaczej. Tłumaczenie czytane przez lektora było na tyle dobre, ze nie chciało mi się babrać z napisami. Na stronie mike'a możesz znaleźć plik tekstowy z polskimi napisami i chyba wersję wywiadu która do nich pasuje. http://www.genius.michaeljackson.pl/multi.html
Dzięki za info :)) Niestety te napisy z tej stronki nie sciagaja mi sie poprawnie, sciaga sie jedynie plik z jakimis kilkuwersowymi krzaczkami html, a nie napisy :(
EDIT:
widze ze autor strony ktora Mi podales zaktualizowal plik i teraz mi sie sciagnelo ( kiedys juz probowalam i byl problem jak pisalam wyzej)
DZIEKI :)
EDIT:
widze ze autor strony ktora Mi podales zaktualizowal plik i teraz mi sie sciagnelo ( kiedys juz probowalam i byl problem jak pisalam wyzej)
DZIEKI :)