Gadżety z Michaelem, koszulki, figurki itp. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Mary_Jackson
- JoannaTempest
- JoannaTempest
Tylko od razu na wstępie mówię zeby go paluchami nie dotykać! delikatnie jak z jajkiem wsadzić w antyramkę ;)
bo zostają slady i trudno je usunąc (plakat ma rowki) wiecie, jak te stare kartki z kobitami co zaleznie z której strony się ogląda to tracą ubranie ;]
delikatna rzecz ale piekna do kolekcji
bo zostają slady i trudno je usunąc (plakat ma rowki) wiecie, jak te stare kartki z kobitami co zaleznie z której strony się ogląda to tracą ubranie ;]
delikatna rzecz ale piekna do kolekcji
Hm.. takie rzeczy to raczej na aukcjach, albo sklepach, gdzie rzeczy robione są ręcznie. Ja znalazłam wisiorek na jarmarku sw.dominika w gdańsku podczas tegorocznych wakacji. Na Allegro zdołałam wynależć kolczyki, ale pamiętam, że w mojej szkole były kidyś ulotki takie właśnie sklepu, i strona www tez była. Jak ją odnajde, to dam znać.
Najlepiej iść do jubilera,przedstawić projekt .Chyba każdy jubiler za odpowiednie pieniądze chętnie podejmie takie wyzwanie.Swego czasu widziałam na allegro takie obrączki ale to była liga podwórkowa za mega kosmiczną cenę.
Matrioszki Michaela Jacksona we Wrocławiu
Dobre wiadomości dla fanów Michaela mieszkających we Wrocławiu.
Właśnie radio RMF podało, że na Placu Solnym kramy otworzyli producenci wyrobów ekologicznych.
A największym zainteresowaniem cieszą się matrioszki z wizerunkiem Michaela Jacksona
Źródło: RMF
PS. Czekamy więc na relacje wrocławskich fanów
Właśnie radio RMF podało, że na Placu Solnym kramy otworzyli producenci wyrobów ekologicznych.
A największym zainteresowaniem cieszą się matrioszki z wizerunkiem Michaela Jacksona
Źródło: RMF
PS. Czekamy więc na relacje wrocławskich fanów
ZAQ
hehe ja akurat wiem co to bo Moja matula po rusycystyce często odwiedzała Swój ulubiony kraj, i stamtąd matrioszki przywoziła.akaagnes pisze: A co to właściwie jest matrioszka?
Do czego to służy,czy to tylko taka ozdoba..?
Pierwotnie były to namalowane postacie babuszek (czyt. babci) od najmniejszej do największej - otwierały się w połowie i chowały
do środka.
Teraz widzę, jest to MJ, i reszta :D
Generalnie jest to ozdoba i jakieś większej funkcji oprócz dekoracji nie posiada:)
o takie coś:
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
- Weronika22
A z tyłu ma napis Who's bad Chyba ją kupię ale XS już nie było więc muszę poszukać gdzie indziej. Nie wiem czy było ale podaję link-komórka Michaela Jacksona made in China(kolejni korzystający z okazji na zarobek)tnatalia pisze:W C&A na Marszałkowskiej widziałam wczoraj koszulki z MJ. Mi akurat nie przypadły do gustu ale daję cynk może komuś się spodobają. Niestety nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia w google. W skrócie trzy rzuty w różnym kolorze sylwetki MJ stojącego na paluszkach.
http://nt.interia.pl/telekomunikacja/gs ... na,1394762
Skoro już o telefonach mowa to zerknijcie na to
http://komorkomania.pl/2009/09/26/jacko ... o-dzwonek/
http://komorkomania.pl/2009/09/26/jacko ... o-dzwonek/
- anula__1994
ZAQ84 pisze:PS. Czekamy więc na relacje wrocławskich fanów
Wedle obietnicy parę fotek (a dokładniej dwie) mojej michaelowej matrioszki ;)anula__1994 pisze:Fotkami podzielę się jak tylko znajdę chwilę czasu na zebranie swojej kolekcji do kupy
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.