Numery z najnowszej płyty MJa, a cóż by innego?Xander wrote: O czym Ty mówisz! Co to za piosenki :|!!
Jaki utwór powinien otwierać nową trasę MJa?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Speed Demon
- Speed Demon
Jestem za. Niech zacznie od Billie Jean. Dojdzie do 1 refrenu, zacznie ziewać i krzyknie chromolę to! I zacznie z czymś zupełnie nieznanym. I tak do końca. No może na koniec dokończyć. Refren.thewiz wrote:No przeciez my wszyscy chcemy, zeby MJ otwieral nowe koncerty Billie Jean.!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Chyba musimy sie wkrecic do pracy jako spece od choreografii przy nowej trasie MJa. Normalnie reszta geniuszy wysiadzie.kaem wrote:Jestem za. Niech zacznie od Billie Jean. Dojdzie do 1 refrenu, zacznie ziewać i krzyknie chromolę to! I zacznie z czymś zupełnie nieznanym. I tak do końca. No może na koniec dokończyć. Refren.thewiz wrote:No przeciez my wszyscy chcemy, zeby MJ otwieral nowe koncerty Billie Jean.!

-
tak potem łamie sobie noge i reszte koncertu przesiedzi na postawionym na środku sceny krześle... xD hehe nie ma to jak pełna optymizmu wyobraźnia :]ehh.potem zeskakuje z niego z wyskoksci kilku metrow...
jak dla mnie fajnie gdyby zaczął czymś mocnym jak właśnie "Beat it" albo "Billie Jean" czyli coś co wszyscy znają :) chwila wspomnień z dawnych lat i zaraz po jakis nowy wystrzałowy hiciorek :):)

http://pl.youtube.com/watch?v=P1fqGTJkk ... re=related
Ja proponuje takie coś na początek, może z innymi utworami:)
No a potem Billie Jean, czyli coś co wszyscy dobrze znaja. Moze coś z Invicible? You rock my world np. :)
Ja proponuje takie coś na początek, może z innymi utworami:)
No a potem Billie Jean, czyli coś co wszyscy dobrze znaja. Moze coś z Invicible? You rock my world np. :)
Oooo tak i ta spektakularna zasłona na łeb
Do tego jeszcze jakiś fajny efekt specjalny tupu: niech się podpali i będzie git...
A tak poważnie, to najlepiej jednak będzie jak trasę klasycznie będzie otwierać nowy kawałek z nowej płyty, myślę że nowością pachnieć nie będzie jak otworzy trasę utwór z przed ćwierć wieku...Wiadomo każdy zna i fajnie ale....

Do tego jeszcze jakiś fajny efekt specjalny tupu: niech się podpali i będzie git...
A tak poważnie, to najlepiej jednak będzie jak trasę klasycznie będzie otwierać nowy kawałek z nowej płyty, myślę że nowością pachnieć nie będzie jak otworzy trasę utwór z przed ćwierć wieku...Wiadomo każdy zna i fajnie ale....

OMG tylko nie Beat it. Utwór genialny ale.... wiadomo, potrzebne jest coś z nowej płyty albo kawałki z invincible które nigdy nie były wykonywane live. Wracając do Medleya z KOrei: wyłączony mikro podczas krzyków w BOW, no i ta zasłona 

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę