Kto jedzie z Lublina do Warszawy w niedzielę?
Jadę pociągiem o 7:15. Możemy spotkać się na dworcu obok Informacji o 7:00. Mój nr kom to 509163550. Pozdrawiam.
Już wiemy, że jest nas co najmniej kilkoro ,
więc ja proponuję się spotkać w SOBOTĘ 11 LIPCA 2009 ok 18ej.
Poznamy się, powspominamy razem, wypijemy za Michaela!
Miejsce jeszcze do ustalenia,
ale proponowałabym Archiwum, bo tam czasami grają MJ :)
Archiwum odpada bo od 10 lipca zamykają na czas wakacji :/ ja chętnie bym się spotkała, ale nie wiem, czy sobota będzie mi pasować;/ szczerze mówiąc wolałabym jakiś dzień tygodnia... chociaż jeśli większość będzie upierać się za sobotą to może uda mi się dostosować..
Chętnie się spotkam z Wami w najbliższym czasie. Może być na tygodniu, wieczorkami, lub w weekend. Akaagnes, poprzedni pomysł był dobry, tylko że za późno tu zajrzałem a poza tym jak się okazuje mało osób wtedy mogło. Tak więc przy następnej propozycji ja jestem na tak :)
czy środa Wam pasuje? tak się składa,że teraz przez wakacje nie mieszkam w Lbn i nie bywam za często.. ale w środę będę i wtedy można coś skombinować ;) do miejsca się dostosuję ;) ale myslę,że cos w centrum będzie najlepiej.. szkoda,że Archiwum odpadło :/
O kurcze i ja zajrzałam troche pozno :) No ale postaram sie dopasowac do daty jaką ustalicie bo na obecna chwile jestem obijajacym sie i leżacym do góry tylkiem leniuchem :) Wiec dawajcie znac :) I jestem chetna :)