Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

mialam okazje tak te drzewo jeszcze zobaczyc!!!!!szykujemy cos na jutro kazdy od siebie?kurcze mi drukarka padla.ja bede od kwiatow i zniczy,heheh .
Obrazek
morenica

Post autor: morenica »

ja nei mam drukarki niestety :(
wiec tylko znicze i kwiaty... nawet nei mam czasu isc i kupic jakas antyrame zeby wlozyc jakis plakat czy cos.. wiec moze przyniose w koszulce...
mam na ten tydzien full pracy bo mialam dzien do tylu bo bylam w wawie
Agatta
Aga

Post autor: Aga »

http://pokazywarka.pl/kaplicajacksonawszecine/

Yay ^^

A widział ktoś dzisiaj to jeszcze? Mam nadzieje, że to jeszcze jest tam. Jeśli tak, to dołóżcie kwiatów, zniczy itp. Ja dołożyłam świeczkę :]

Aaa, i zróbcie zdjęcie, żeby pokazać tu na forum :)
morenica

A Ty Aga nie bedziesz jutro? z nami?
Agatta
Aga

morenica pisze:A Ty Aga nie bedziesz jutro? z nami?
no, właśnie sie zastanwiam, o które miejsce Wam chodzi. O te drzewo naprzeciwko Castelarri na błoniach?
morenica

Aga pisze:
no, właśnie sie zastanwiam, o które miejsce Wam chodzi. O te drzewo naprzeciwko Castelarri na błoniach?
to co jest na tych zdjeciach wlasnei
Agatta
Aga

morenica pisze:
Aga pisze:
Czyli na przeciwko castelarii przy drzewku :]
Bardzo bym chciała pójść i walnąć mnóstwo kwiatów i świeczek i Bóg wie czego jeszcze, ale mam też wielką ochotę zobaczyć "pogrzeb" ( a właściwie to memorial) na CNN. Może pójde kiedy już ciemność nastanie i dołoże, chociaż fajnie by było się z Wami spotkać. Dużo osób będzie? Macie może jakieś plakaty? Bo te co na drzewku były, to chyba już ich nie ma- i były dość dużego formatu (A3)
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Z plakatami cienizna, ktoś musi coś druknąć ... Kto ma jakąś ogarniętą drukarkę?

EDIT

Ewentualnie jeśli ktoś ma jakieś swietne zdjęcia i jakiś punkt ksero gdzie można coś wydrukować w dobrej jakości ... Niech druknie, na miejscu napewno się z pięniedzmi rozliczymy jeśli będzie trzeba.
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 19:22 przez Lucasso, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
morenica

Aga pisze:
morenica pisze:
Aga pisze: no, właśnie sie zastanwiam, o które miejsce Wam chodzi. O te drzewo naprzeciwko Castelarri na błoniach?
Czyli na przeciwko castelarii przy drzewku :]
Bardzo bym chciała pójść i walnąć mnóstwo kwiatów i świeczek i Bóg wie czego jeszcze, ale mam też wielką ochotę zobaczyć "pogrzeb" ( a właściwie to memorial) na CNN. Może pójde kiedy już ciemność nastanie i dołoże, chociaż fajnie by było się z Wami spotkać. Dużo osób będzie? Macie może jakieś plakaty? Bo te co na drzewku były, to chyba już ich nie ma- i były dość dużego formatu (A3)
my przychodzimy na chwile symbolicznie... nei organizujemy nic.. bo tez chcemy pozniej ogladac ww tv.
Dlatego godzina to 16:30
Agatta
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Ja się postaram coś wydrukować ale nic nie obiecuję bo nie wiem ile moja drukarka wytrzyma
Awatar użytkownika
edyta_76

aga tak przy tym drzewie spotkanie!ja bylam pare dni temu i juz plakatow nie bylo.wiec zawiesilam od siebie i tez informacje o filmie w multi kinie,i zapalilam znicz.okaze sie jutro czy cos tam zostalo?jutro o 16.30jest tam spotkanie i licze ze bedzie nas jakas grupka.niech kazdy przyniesie co moze!!!!bo u nas w szczecinie lipa wiec chociaz my wezmy i cos zrobmy!!!
Obrazek
Aga

wiem, wiem. Wiem, że to na chwilkę, ale dojechanie zajmie mi bardzo dużo czasu, bo daleko dość mieszkam. Mogłabym doczepić później po memorialu plakaty w takiej wielkośći.
A był tam ktoś po trzecim lipca i widział czy na pewno nie ma plakatów?
Aga

ah, ok. nie ma... ku*na... czy w tym szczecinie moze cos wytrwac dłuzej nic jeden dzień?! przeciez ci kretyni zniszcza po dwóch minutach.... Już DWA razy te plakaty byly przyczepiane na nowo....
Awatar użytkownika
edyta_76

dlatego wszystko w naszych rekach ;-)
Obrazek
Aga

ale ludzie mogą zniszczyć znowu! To jest błędne koło....
ODPOWIEDZ