Spotkania fanów w Szczecinie
http://pokazywarka.pl/kaplicajacksonawszecine/
Yay ^^
A widział ktoś dzisiaj to jeszcze? Mam nadzieje, że to jeszcze jest tam. Jeśli tak, to dołóżcie kwiatów, zniczy itp. Ja dołożyłam świeczkę :]
Aaa, i zróbcie zdjęcie, żeby pokazać tu na forum :)
Yay ^^
A widział ktoś dzisiaj to jeszcze? Mam nadzieje, że to jeszcze jest tam. Jeśli tak, to dołóżcie kwiatów, zniczy itp. Ja dołożyłam świeczkę :]
Aaa, i zróbcie zdjęcie, żeby pokazać tu na forum :)
Czyli na przeciwko castelarii przy drzewku :]morenica pisze:to co jest na tych zdjeciach wlasneiAga pisze:no, właśnie sie zastanwiam, o które miejsce Wam chodzi. O te drzewo naprzeciwko Castelarri na błoniach?morenica pisze:A Ty Aga nie bedziesz jutro? z nami?
Bardzo bym chciała pójść i walnąć mnóstwo kwiatów i świeczek i Bóg wie czego jeszcze, ale mam też wielką ochotę zobaczyć "pogrzeb" ( a właściwie to memorial) na CNN. Może pójde kiedy już ciemność nastanie i dołoże, chociaż fajnie by było się z Wami spotkać. Dużo osób będzie? Macie może jakieś plakaty? Bo te co na drzewku były, to chyba już ich nie ma- i były dość dużego formatu (A3)
Z plakatami cienizna, ktoś musi coś druknąć ... Kto ma jakąś ogarniętą drukarkę?
EDIT
Ewentualnie jeśli ktoś ma jakieś swietne zdjęcia i jakiś punkt ksero gdzie można coś wydrukować w dobrej jakości ... Niech druknie, na miejscu napewno się z pięniedzmi rozliczymy jeśli będzie trzeba.
EDIT
Ewentualnie jeśli ktoś ma jakieś swietne zdjęcia i jakiś punkt ksero gdzie można coś wydrukować w dobrej jakości ... Niech druknie, na miejscu napewno się z pięniedzmi rozliczymy jeśli będzie trzeba.
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 19:22 przez Lucasso, łącznie zmieniany 1 raz.

my przychodzimy na chwile symbolicznie... nei organizujemy nic.. bo tez chcemy pozniej ogladac ww tv.Aga pisze:Czyli na przeciwko castelarii przy drzewku :]morenica pisze:to co jest na tych zdjeciach wlasneiAga pisze: no, właśnie sie zastanwiam, o które miejsce Wam chodzi. O te drzewo naprzeciwko Castelarri na błoniach?
Bardzo bym chciała pójść i walnąć mnóstwo kwiatów i świeczek i Bóg wie czego jeszcze, ale mam też wielką ochotę zobaczyć "pogrzeb" ( a właściwie to memorial) na CNN. Może pójde kiedy już ciemność nastanie i dołoże, chociaż fajnie by było się z Wami spotkać. Dużo osób będzie? Macie może jakieś plakaty? Bo te co na drzewku były, to chyba już ich nie ma- i były dość dużego formatu (A3)
Dlatego godzina to 16:30
Agatta
aga tak przy tym drzewie spotkanie!ja bylam pare dni temu i juz plakatow nie bylo.wiec zawiesilam od siebie i tez informacje o filmie w multi kinie,i zapalilam znicz.okaze sie jutro czy cos tam zostalo?jutro o 16.30jest tam spotkanie i licze ze bedzie nas jakas grupka.niech kazdy przyniesie co moze!!!!bo u nas w szczecinie lipa wiec chociaz my wezmy i cos zrobmy!!!