Wspólny projekt - książka
- calineczka
- Liberian Girl
- Dirty_Diana_
I ja. nie wiem czy mam coś wyjątkowego do napisania porównując z niektórymi historiami,
ale myślę, że w tym przypadku liczyłaby się i jakość i ilość.
To byłoby niewiarygodne.
Gdyby żaden wydawca nie chciał się tego podjąć, akcję możemy zorganizować sami.
Stworzyć wersję do wydruku łącznie z szatą graficzną.
ale myślę, że w tym przypadku liczyłaby się i jakość i ilość.
To byłoby niewiarygodne.
Gdyby żaden wydawca nie chciał się tego podjąć, akcję możemy zorganizować sami.
Stworzyć wersję do wydruku łącznie z szatą graficzną.

- Billie Jean
- dirty_susie
a ja się zastanawiam... a propos czekania. Teraz jest w nas mnóstwo emocji, ale to wcale nie oznacza czegoś negatywnego, wręcz odwrotnie- można je dobrze wykorzystać... przelać w umiejętny sposób na papier...
Wierzę, że jeżeli projekt dojdzie do skutku, powstanie z niego cudo. A ja osobiście jestem chętna do pomocy. Potrzebny tylko ktoś kompetentny kto podjąłby się poprowadzenia tego wszystkiego...
Wierzę, że jeżeli projekt dojdzie do skutku, powstanie z niego cudo. A ja osobiście jestem chętna do pomocy. Potrzebny tylko ktoś kompetentny kto podjąłby się poprowadzenia tego wszystkiego...
Watch and see how fun I'm gonna be
Masz rację. To chyba najlepszy moment.Małgosia pisze:a ja się zastanawiam... a propos czekania. Teraz jest w nas mnóstwo emocji, ale to wcale nie oznacza czegoś negatywnego, wręcz odwrotnie- można je dobrze wykorzystać... przelać w umiejętny sposób na papier...
Wiele w nas siedzi. Wiele, wiele emocji. Po kilku tygodniach owszem nadal będziemy pamiętać jakie emocje nam towarzyszyły ale już nie tak bardzo jak teraz. "Świeżo odczuwamy ból".
Bardzo się cieszę z Waszego entuzjazmu
Myślę, że każdy może się już powoli zastanawiać, co chciałby opowiedzieć.
W takim razie ja w najbliższych dniach osobiście zajmę się przygotowaniami technicznymi. Znaczy rozejrzę się za potencjalnym wydawcą. I przygotuję dla Was jakąś konkretniejszą notkę o mojej wizji tego projektu, a potem poddamy ją pod dyskusję
Pomysł z działem z pracami jest wart przemyślenia.
Chciałabym też wiedzieć kto z Was czuje się na siłach, aby poważnie włączyć się w projekt, znaczy nie tylko poprzez przesłanie własnej historii. Potrzeba ludzi z pomysłami, talentem organizacyjnym i najlepiej jeszcze literackim
Ode mnie tyle na dziś, jeśli nie odezwę się jutro znaczyło będzie, że burza była i mnie odłączyło

W takim razie ja w najbliższych dniach osobiście zajmę się przygotowaniami technicznymi. Znaczy rozejrzę się za potencjalnym wydawcą. I przygotuję dla Was jakąś konkretniejszą notkę o mojej wizji tego projektu, a potem poddamy ją pod dyskusję

Chciałabym też wiedzieć kto z Was czuje się na siłach, aby poważnie włączyć się w projekt, znaczy nie tylko poprzez przesłanie własnej historii. Potrzeba ludzi z pomysłami, talentem organizacyjnym i najlepiej jeszcze literackim

Ode mnie tyle na dziś, jeśli nie odezwę się jutro znaczyło będzie, że burza była i mnie odłączyło

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Ja mogę nie tylko napisać o sobie, ale włączyć się w sprawy organizacyjne.
Oczywiście na tyle, na ile będę potrafiła.
Bo chęci to można mieć, ale nic poza tym.
Także służę pomocą.
Oczywiście na tyle, na ile będę potrafiła.
Bo chęci to można mieć, ale nic poza tym.
Także służę pomocą.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

Michael Jackson.