Man In The Mirror - The MJ Story

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Yana pisze:Ja napewno poproszę moją znajomą kioskarkę, aby mi odłożyła.
Ja, jak Kate, polecę z samego rana. Obawiam się, że "Tina" może zniknąć za szybko.
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Pank pisze:
Ja, jak Kate, polecę z samego rana. Obawiam się, że "Tina" może zniknąć za szybko.
Tak, tak. Ja będę cwana i ustawię się w kolejce juz o 5 rano. :smiech: nenene
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Kurczę, Ty tu sobie żartujesz, a mi naprawdę na tej płycie zaleeeeeży :smutek: I jeszcze wezmę sobie Bartka :love: , bo nie potrafię wybrać jednej płyty...
Awatar użytkownika
Pank

kate pisze:Kurczę, Ty tu sobie żartujesz, a mi naprawdę na tej płycie zaleeeeeży :smutek: I jeszcze wezmę sobie Bartka :love: , bo nie potrafię wybrać jednej płyty...
A słyszeliście jego nowy singiel? Wymiata...

U mnie sklep jest otwarty od 6, ale chyba tak wcześnie nie wstanę. Najwyżej Tata mi o 7 kupi, bo wtedy chodzi do pracy.
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

"Tinę" kupuję co tydzień, ale przeważnie bez żadnych dodatków. Z płytką tylko wtedy, kiedy mi na niej bardzo zależy. Tak jest w tym przypadku.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
kate

Pank pisze:U mnie sklep jest otwarty od 6, ale chyba tak wcześnie nie wstanę. Najwyżej Tata mi o 7 kupi, bo wtedy chodzi do pracy.
Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne... :nerwy: :nerwy: :nerwy:
Awatar użytkownika
Pank

kate pisze:Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne... :nerwy: :nerwy: :nerwy:
Podziwiam, mi by się nie chciało.

Ciekawe, czy płyta z Bartkiem Wroną będzie tańsza, czy droższa. Pewnie Michael będzie droższy, bo to w końcu film DVD.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

kate pisze:
Pank pisze:U mnie sklep jest otwarty od 6, ale chyba tak wcześnie nie wstanę. Najwyżej Tata mi o 7 kupi, bo wtedy chodzi do pracy.
Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne... :nerwy: :nerwy: :nerwy:

Proponuję zaopatrzyć się w śpiwór i rozłożyć się przy najbliższym kiosku Ruchu, we wtorek wieczorem.
Awatar użytkownika
kate

Nie obchodzi mnie jak, ale muszę to zdobyć! :-)
Awatar użytkownika
Yana

Pank pisze:Ciekawe, czy płyta z Bartkiem Wroną będzie tańsza, czy droższa. Pewnie Michael będzie droższy, bo to w końcu film DVD.
Najprawdopodobniej tak będzie.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Willy pisze: Proponuję zaopatrzyć się w śpiwór i rozłożyć się przy najbliższym kiosku Ruchu, we wtorek wieczorem.
Dobry pomysł wart zachodu zwłaszcza u mnie gdy tyla ludzia jest na czasach jak ktoś jest w Ustroniu proponuje sie zastosować do powyzszej propozycji bo o godzinie 10 ciezko juz jest z gazetkami zwłaszcza z dodatkami ciekawszymi :wariat: :dance:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Yana

A może pilnować już od wtorku. Pamiętam ,że jak byłam w Szczecinie to gazety typu "Naj", które w Warszawie normalnie ukazują się w poniedziałek, tam mogłam kupić już w niedzielę.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Pank

Yana pisze:A może pilnować już od wtorku. Pamiętam ,że jak byłam w Szczecinie to gazety typu "Naj", które w Warszawie normalnie ukazują się w poniedziałek, tam mogłam kupić już w niedzielę.
Kiedyś byłem w szpitalu we wtorek wieczorem i pamiętam, że mogłem sobie już wtedy kupić w tamtejszym sklepiku "Kaczora Donalda" - a ukazywał sie zawsze w środy.
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

Ja już poprosiłam ;-) Nie mogę się doczekać tym bardziej,ze jeszcze tego nie widziałam
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Ja powiem rodzicom zeby kupili, bo ja w tym czasie będe na wakacjach ;-) . Widziałam już ten film, ale chce go miec w domu na DVD :happy: Moze nawet rodzice poogladają :knuje: . Przynajmniej mam taką nadzieję ;-)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
ODPOWIEDZ