Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Pank pisze:U mnie sklep jest otwarty od 6, ale chyba tak wcześnie nie wstanę. Najwyżej Tata mi o 7 kupi, bo wtedy chodzi do pracy.
Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne...
kate pisze:Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne...
Podziwiam, mi by się nie chciało.
Ciekawe, czy płyta z Bartkiem Wroną będzie tańsza, czy droższa. Pewnie Michael będzie droższy, bo to w końcu film DVD.
Pank pisze:U mnie sklep jest otwarty od 6, ale chyba tak wcześnie nie wstanę. Najwyżej Tata mi o 7 kupi, bo wtedy chodzi do pracy.
Ja tam nie będę ryzykować... chociaż mieszkam za miastem, to wstanę rano i polecę na autobus. Chcę być tak 5.45 przed sklepem, lepiej dmuchać na zimne...
Proponuję zaopatrzyć się w śpiwór i rozłożyć się przy najbliższym kiosku Ruchu, we wtorek wieczorem.
Willy pisze:
Proponuję zaopatrzyć się w śpiwór i rozłożyć się przy najbliższym kiosku Ruchu, we wtorek wieczorem.
Dobry pomysł wart zachodu zwłaszcza u mnie gdy tyla ludzia jest na czasach jak ktoś jest w Ustroniu proponuje sie zastosować do powyzszej propozycji bo o godzinie 10 ciezko juz jest z gazetkami zwłaszcza z dodatkami ciekawszymi
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
A może pilnować już od wtorku. Pamiętam ,że jak byłam w Szczecinie to gazety typu "Naj", które w Warszawie normalnie ukazują się w poniedziałek, tam mogłam kupić już w niedzielę.
Yana pisze:A może pilnować już od wtorku. Pamiętam ,że jak byłam w Szczecinie to gazety typu "Naj", które w Warszawie normalnie ukazują się w poniedziałek, tam mogłam kupić już w niedzielę.
Kiedyś byłem w szpitalu we wtorek wieczorem i pamiętam, że mogłem sobie już wtedy kupić w tamtejszym sklepiku "Kaczora Donalda" - a ukazywał sie zawsze w środy.
Ja powiem rodzicom zeby kupili, bo ja w tym czasie będe na wakacjach . Widziałam już ten film, ale chce go miec w domu na DVD Moze nawet rodzice poogladają . Przynajmniej mam taką nadzieję
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....