Michael Jackson - The Ultimate Collection

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Jak oceniasz tę płytę?

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
1
2%
4
2
5%
5
7
17%
6
31
76%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

ja kupiłam kilka dni temu na Fan.pl, tą czarną wersję i płytki są białe, a ksiązeczka ma 60 stron.
Miss You M.
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Widocznie jeszcze ze starego nakładu resztka została.
Tomo128
Obrazek
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Chyba jednak nie, bo ponad trzy tygodnie czekałam na "premiere" czyli wznowienie, wcześniej przez dłuższy czas była niedostępny.

Wydaje mi się że te zdjęcia które prezentujesz to są ale z białej TUC.

Ma ktoś białą wersje? Jaki jest kolor płyt?

Edit
Chociaż muszę przyznać Ci rację, bo zaglądając chociażby na Merlina to rzeczywiście prezentuja czarna wersję z czarnymi płytkami w środku.

To teraz już nie wiem jak to jest z moim TUC :wariat:
Miss You M.
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

A na FaN.pl są zdjęcia i nowego i starego wydawnictwa wymieszane, więc nie wiadomo jak to w końcu jest. Niech ktoś kto kupił to wznowienie zamieści jakieś fotki, będzie wszystko jasne wtedy ;)
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Zakupiłam w środę w Saturnie (Silesia City Center) za 199zł. Opakowanie czarne, płytki białe, książeczka 60 stron (zawartość chyba się różni przynajmniej zdjęciami, bo nie ma na przykład tego zdjęcia na całej stronie, które powyżej zamieścił w poście Xander - Michael w czerwonej kurtce, z drugiej jednak strony rozdział Timeline kończy się na roku 2004).
Wrażenia po przesłuchaniu - supercalifragilisticexpialidoucious (że tak zacytuję Julie Andrews z musicalu Mary Poppins). Moi faworyci to Someone in the dark i Fall again.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

tnatalia To nie jest oficjalne wydawnictwo, po prostu zebrane wszystko to, co na oficjalnych wydawnictwach jest (Bukareszt, HIStory on film, Dangerous the short films, Number Ones itd.)
Awatar użytkownika
tnatalia

Post autor: tnatalia »

Jeśli ktoś nie ma jeszcze The Ultimate Collection to zapraszam na www.merlin.pl. Promocyjnie kosztuje 160 zł - taniej już chyba nie będzie
pijej1

Post autor: pijej1 »

kupiłem na merlinie dziś dostałem...
czarna okładka książeczka 60 stron a płytki białe... trochę nie pasują mi do opakowania ale cóż zrobić :) po raz pierwszy widziałem tę ksiązeczkę i zachwyciły mnie malutkie zdjęcia michaela na dolnych rogach stron nieparzystych jak się szybko strony kartkuje to michael tańczy!!! WOW!!! szałowe!!!
Zakochany
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Dostałam pod choinkę właśnie ten komplet i powiem w jednym słowie " CACKO ''
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Na nowej płycie Kenny'ego G. Heart & Soul pojawi się piosenka Fall Again, z Robinem Thicke na wokalu. Robin Thickle jest piosenkarzem i wokalistą r&b, komponującym wcześniej min. dla 3T i Ushera. Zdobył 2 nagrody Grammy.
Płyta ma się ukazać pojutrze. Ich wersja Fall Again jest już na YT.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Gdzieś przeczytałam, że istnieje wydawnictwo- The Ultimate Colection- Selected Ones z piosenkami premierowymi z TUC. To jakaś podróba czy oryginał? Istnieje takie oficjalne wydawnictwo?
red_fork

Post autor: red_fork »

Od kilku tygodni na allegro jest do kupienia za 85zł + przesyłka. Wysyłka idzie z USA, więc trzeba czekać do 20 dni. 3 tygodnie temu zamówiłem - kiedy dojdzie napisze czy oryginal/podróbka, wersja biala/czarna itd.
Awatar użytkownika
KINGG

Post autor: KINGG »

@UP: To jest podróba. Zresztą tak jak wszystko u tego "Pana"...
red_fork

Post autor: red_fork »

Skad taka pewnosc ze to podrobki? Wnosisz po sladowych negatywnych komentarzach czy miales osobiscie nieprzyjemne przejscia z tym sprzedajacym?
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

red_fork pisze:Skad taka pewnosc ze to podrobki? Wnosisz po sladowych negatywnych komentarzach czy miales osobiscie nieprzyjemne przejscia z tym sprzedajacym?
Ja miałem, zresztą nie tylko ja z tego forum... Zresztą sam się przekonasz.
I jak już to miałaś. To kobieta. ; )
Obrazek
ODPOWIEDZ