Julyja_*MJ* pisze:film moonwalker i historia króla popu
Za ile kupiłaś Moonwalker ?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
... a są do niego rękawiczki białe, tak jakkiedyś przedstawiane było to na fotkach ??Ola2003 pisze:Nadszedł upragniony i tak długo oczekiwany dzień - The Official Michael Jackson OPUS zaszczycił moje zbiory! ZielonoMi
Ważące 12 kg cudo w skórzanej oprawie mieści się w obitym czerwonym jedwabiem futerale (ok. 1 kg!). Link do gorących fotek poniżej. Gdy nieco ochłonę, zamieszczę ich więcej
http://yfrog.com/28img0797ljx
Zamówienie złożyłam jeszcze we wrześniu za pośrednictwem Ticketmaster.co.ukMJwroc pisze:a gdzie kupiłaś OPUS
Obowiązywała wówczas przedsprzedaż, więc zakup wyniósł mnie dokładnie 603,00 zł. Z tego co wiem, w późniejszym terminie cena była nieco wyższa.Mjpolsat pisze:I za ilę ?
moni, powiem tak: wg mnie jest warta (choć spotkałam się również ze sceptycznym podejściem - przede wszystkim chodzi o cenę), zwłaszcza, że to jeden z ostatnich projektów, nad którymi pracował Michael i które osobiście nadzorował. Jakość wydawnictwa jest rewelacyjna, jego zawartość również. Jednak nie mnie decydować, czy ktoś powinien się na zakup zdecydować, czy też nie. Mogę mówić za siebie - zakupiłam i jestem zachwycona :)powiedz mi szczerze czy naprawdę jest ta BIBLIA :) warta swojej ceny ????
z przesyłką czy bez ? sporo HMM ja sie wacham cały czas...powiedz mi szczerze czy naprawdę jest ta BIBLIA :) warta swojej ceny ????Ola2003 pisze:zakup wyniósł mnie dokładnie 603,00 zł. Z tego co wiem, w późniejszym terminie cena była nieco wyższa.
Z tego co wiem, nigdzie ich nie można kupić. W internecie jest tą płytę z pełnym teledyskami trudno znaleźć. Ja dostałam to od cioci. (patrz-> pierwsze zdjęcie z mojej notki z poprzedniej strony) Mam dwie wersje.Julyja_*MJ* pisze:Ja tego nie mam orginału tylko wujek mi ściągnąłKokish pisze:Julyja_*MJ* napisał:
pełne teledyski MJ
A to skąd masz? Łaaaał
To nie ma się czym chwalić ;)Julyja_*MJ* pisze:Ja tego nie mam orginału tylko wujek mi ściągnął
No nie ma ale ja niewiem gdzie można dostać orginałanialim pisze:To nie ma się czym chwalić ;)Julyja_*MJ* pisze:Ja tego nie mam orginału tylko wujek mi ściągnął
Dangerous - The Short Films
Michael Jackson: Video Greatest Hits HIStory
Michael Jackson: HIStory On Film Volume II
Jest jeszcze Michael Jackson: Number Ones
No i Michael Jackson: Visionary - The Video Singles
Wszystko dostępne od ręki i legalne