MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
-
Myślę że we fakcie ani w żadnej innej gazecie nie przerabialiby zdjęć-tylko wyolbrzymiają sytuację.Chociaż faktycznie z MJem ostatnio chyba coś nie tak o czym świadczy częstotliwość jego wizyt w klinikach/
heheh .to prędzej by poszedł do salonu pieknosci niż dermatologa:)Megi1975 pisze:A moze to sie wiąże z przygotowywanym powrotem ? Ja na to takwłaśnie patrzeJeanny100 pisze:Myślę że we fakcie ani w żadnej innej gazecie nie przerabialiby zdjęć-tylko wyolbrzymiają sytuację.Chociaż faktycznie z MJem ostatnio chyba coś nie tak o czym świadczy częstotliwość jego wizyt w klinikach/
.......
Moim zdaniem szykuje sie coś waznego, może powrót na scene...i chce wyglądać jak najlepiej (być może te wizyty w klinice maja coś wspólnego z vintiligo, albo dostal trądziku i hce się go pozbyć u dermatologa?)
Mówie wam, coś się szykuje...
CHCE- żeby nie było ze nie umiem pisać
Michael przygotowuje się pewnie do powrotu i chce wygladać jak najlepiej :)
Mandeyrator >>> Lilka edytuj swoje posty. Do tego służy taki oto przycisk w prawym górnym rogu!
Mówie wam, coś się szykuje...
CHCE- żeby nie było ze nie umiem pisać
Michael przygotowuje się pewnie do powrotu i chce wygladać jak najlepiej :)
Mandeyrator >>> Lilka edytuj swoje posty. Do tego służy taki oto przycisk w prawym górnym rogu!
- BlackDimension
-
Bardzo mi się podoba ten strój z wczoraj. Sama bym chętnie nabyła taką kurteczkę lub te portki. Podejrzewam, że pan Ed Hardy projektuje Michaelowi ciuszki do promocji nowej płyty. I jak Wy wydobywacie te nowe zdjęcia z tej strony http://www.mjjpictures.com/main.html Bo ja widzę tylko te z grudnia i stycznia.
Muszę zakupić sobie najnowsze spodnie Michaela xD
Powiało wiosną :D Szkoda że tak często do tego dermatologa chodzi :D Pewnie coś związane z vitiligo
Powiało wiosną :D Szkoda że tak często do tego dermatologa chodzi :D Pewnie coś związane z vitiligo
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Sephiroth820
- Site Admin