Dla chcącego - nic trudnego
- dokładnie!!! Ja wyskrobuje sobie wolne hahaha (a nóż to będzie sobota?)ioreta pisze:Też zazdrościłam tym wszystkim ludziom, co np. przyjechali z Poznania, Śląska, Szczecina czy Gdańska - wiedzieli już o sobie wszystko, zaśpiewali już pewnie wszystkie piosenki itd.
Maharet pisze: dokładnie!!! Ja wyskrobuje sobie wolne hahaha (a nóż to będzie sobota?)
ok, to tylko czekać na datę i sprawdzać rozkłady jazdy
ioreta pisze:Wy się tak nie przejmujcie tą maturą, dziewczyny! Dangerous_Dominika, już my Cię tam usprawiedliwimy ;)
chociaz by smiesznie bylo i moja klasa by sie nie zdziwila ale smiala i owszem ;)Maharet pisze:myślisz, że wniosek z powodem "Michael Jackson" byłby przyjęty???
ech, dziękiElen pisze:Popieram moje przedmówczynie nie martwcie się maturą, naprawdę po latach stwierdzicie, że nie ma czym :)
- oj tak, byłoby zapewne wspaniale. Wizja wspólnej Warszawy i niespodzianki w Łodzi trzyma mnie przy nie załamaniu się tym, co mnie czeka w maju i ile mam do nauczenia.Elen pisze:Podróż do Warszawki z MJówkami byłaby ciekawa, pół pociągu rozbrzmiewałoby naszym śpiewem :)