Robisz to specjalnie!
Okropna!
Ach...
A tu znów zdjęcie z serii "Godzinami (patrzeć się mogę)".

Ech...
P.S.
Ha, dopiero teraz zauważyłam, że w tym poście nadzwyczaj często wzdycham - "ach...", "ech..." xD
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
na razie zostawiam tylko tą jedną fotkę, resztę poprawię i wrzucę później...onlyKATE pisze:Co z niego wyrosło to wiemy, ale jaki był mały i niewinny wg Ciebie nie bardzo. Popraw proszę
Tak. Masz rację.Maverick pisze:Tak, rzekłabym wręcz, że młody Michael osiągnął wszelkie szczyty niewinności
Błagam i skamlę.Maverick pisze:A co do BOTDF Era... mamy tu specjalistkę. Zuuu... czy nie zechciałabyś podzielić się PEWNYM zdjęciem z wygłodniałymi koleżankami?
Powiem szczerze, że z odrywaniem się od monitora zapełnionego tymi zdjęciami, nie mam najmniejszego problemu.Maverick pisze:Miłego odrywania się od monitora :* Nie tylko Tobie jak mniemam.
Niebezpieczny ale pożądany.malakonserwa pisze:Oj, nie nie. Tu już jest ten niebezpieczny błysk w oku
Oj no nie udawaj. Można i miesiąc nie być i to wiedzieć, toż to sprawa dawnej datymalakonserwa pisze:O czym mowa?
Przepraszam, nie było mnie kilka dni i nie jestem w temacie
Wiesz, że mówisz i masz.Maverick pisze:A co do BOTDF Era... mamy tu specjalistkę. Zuuu... czy nie zechciałabyś podzielić się PEWNYM zdjęciem z wygłodniałymi koleżankami?
Ah widziałam, widziałam.zu pisze:temu zdjęciu należy sie osobny wątek, moim zdaniem. Post to już na pewno. Tym bardziej, że szukałam tego screenu w clipie i go tam NIE MA.
Zdjęcie jest zatytuowane przeze mnie SPAZM. Ładnie?
Maverick pisze: http://i58.photobucket.com/albums/g256/ ... -hn111.jpg
...
I spokojnie, bez pośpiechu... take your time baby... cudownie.
i pod takim spojrzeniem topnieja lodowce...wzbieraja oceany...Maverick pisze: http://i58.photobucket.com/albums/g256/ ... am2049.jpg
Jaj sobie nie rób...! Fryzura jest boska!Słodki Michael w słodkim wieku, lecz z irytującą fryzurą.
Ehe...czy kogos tez podnieca to jak w prawym kaciku ust jedna warga delikatnie odkleja sie od drugiej....
mam ochote rozdzielic je sama wlasnym jezykiem ... hmmmm
łuuuu łuuuu łuuuuu.Dajesz czadu!!!! Jak widze pod wpływem tych fotek z niektórych wyszły prawdziwe demony sexuhomesick pisze: czy kogos tez podnieca to jak w prawym kaciku ust jedna warga delikatnie odkleja sie od drugiej....
mam ochote rozdzielic je sama wlasnym jezykiem ... hmmmm
Michael. pisze:homesick, tu są nieletni!
Ależ nie ma problemuMegi1975 pisze:Mnie nawet zaczęły dreczyć wyrzuty sumienia za te fotki które powklejałam.Przecież tu są dzieci.
Nie zapominajmy, że jesteśmy na forum, poświęconym Michaelowi Jacksonowi.Megi1975 pisze:Mnie nawet zaczęły dreczyć wyrzuty sumienia za te fotki które powklejałam.Przecież tu są dzieci.