Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
no to wiele osob pytalo sie o strone kasi, nie wiem czy bedzie mnei bic za to:) ale podam bo iwem ze ona tego nei zrobi:)
www.majkeldzekson.com
narazie tyle:)
www.majkeldzekson.com
narazie tyle:)
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"
"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
Będzie będzie.macekbt pisze:nie wiem czy bedzie mnei bic za to:)
Bo nie lubi pokazywać półproduktów
Ale na szczęście dwa największe błędy poprawione, więc....
Oczywiście, do zakończenia strony jeszcze dłuuuuuga droga.
Jednak to, co już jest, napawa mnie optymizmem (za dużo nie słodzę, bo Jacek to młody człowiek, więc nie chcę go demoralizować )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
co ??????
Juz kiedys forumowicze pisali o sobowtorach.
Ostatnio na E! był program o Jacksonie. Całkiem dobry. Dużo archiwalnych zdjęć i wideo.
Ale jedynie najśmieszniejsze i żałosne były kadry kiedy pokazywano sobowtóra Jacksona udającego go. Zapewne normalny człowiek, nie bedacy fanem MJ nie ponzał ze to sobowtór. FAN MJ latwo to spostrzegl. Smieszny widok
Juz kiedys forumowicze pisali o sobowtorach.
Ostatnio na E! był program o Jacksonie. Całkiem dobry. Dużo archiwalnych zdjęć i wideo.
Ale jedynie najśmieszniejsze i żałosne były kadry kiedy pokazywano sobowtóra Jacksona udającego go. Zapewne normalny człowiek, nie bedacy fanem MJ nie ponzał ze to sobowtór. FAN MJ latwo to spostrzegl. Smieszny widok
A ja nie mówię ani o stronie, ani o "pajacowaniu w byciu Jacksonem", tylko o Twoim "komentarzu bez komentarza'. Paradoks?ja nie mowie o stronie tylko o pajacowaniu w bycie Jacksonem
Nie zabraniaj jej robić tego, co kocha, to, że Ty może nie potrafiłeś lub też nie chciałeś się wybić, nie znaczy, że inni mają podążyć Twoim śladem i siedzieć bezczynnie na tyłku, choć mają możliwości. A Kasia możliwości ma duże. I chęci. I jest świetna w tym co robi. I zasługuje na szacunek, bo ciężko pracowała, by coś osiągnąć. Niech się bawi dziewczyna, niech robi to, co lubi, jeśli ma z tego satysfakcję. Przy okazji oddaje swego rodzaju hołd Michaelowi. Tak ja to widzę. E'Casanowie i jemu podobnym powiedziałbyś to samo?
Pozdrawiam, przepraszam za śmiecenie i żegnam, a Kasi raz jeszcze gratuluję.
Cieszę się, że tylu osobom się podoba- dzięki za pozytywny odzew
Jackowi bardzo dziękuję za robotę i zachęcam do dalszej
Co do lebelle...
Szkoda zwracać uwagi.
Zawsze podziwiałam ludzi konsekwentnych, którzy najpierw piszą "no comments", a potem opluwają ludzi swoim słowotokiem- zastanawiam się, jak to się ma do ich logiki myślenia.
Choć to mnie w sumie nie interesuje- każdy ma swoją.
Dlatego olewam tego komentatora, który nakręca się niczym katarynka, stwarzając wrażenie, jakby naśladowcy Michael'a spędzali mu sen z powiek.
Innym również to zalecam tym bardziej, że kolega lebelle ma już tylko jedno ostrzeżenie do wykorzystania, a szkoda by było stracić tak barwną postać na naszym forum w tak szybkim czasie.
Jackowi bardzo dziękuję za robotę i zachęcam do dalszej
Co do lebelle...
Szkoda zwracać uwagi.
Zawsze podziwiałam ludzi konsekwentnych, którzy najpierw piszą "no comments", a potem opluwają ludzi swoim słowotokiem- zastanawiam się, jak to się ma do ich logiki myślenia.
Choć to mnie w sumie nie interesuje- każdy ma swoją.
Dlatego olewam tego komentatora, który nakręca się niczym katarynka, stwarzając wrażenie, jakby naśladowcy Michael'a spędzali mu sen z powiek.
Innym również to zalecam tym bardziej, że kolega lebelle ma już tylko jedno ostrzeżenie do wykorzystania, a szkoda by było stracić tak barwną postać na naszym forum w tak szybkim czasie.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight