Skarby moje! Nasza szkoła bierze udział w akcji "Świąteczna niespodzianka" czy coś. Są trzy przedziały wiekowe: 2-5 lat, 6-10 i 12-16 (czy coś koło tego). Możemy się zgłosić i wykonać paczki dla poszczególnego dziecka. Ja i Moon_Ula zgłosiłyśmy się na wszystkie trzy. Moim zdaniem to nie fair robić dla jakiegoś dzieciaka paczkę ze względu na to ile ma lat. Wszyscy albo nikt. Poza tym kurczę, nikt nie jest tak biedny, żeby nie móc podzielić się z innymi, prawda?

Jednak potrzebujemy Waszej pomocy. Przejrzycie swoje rzeczy: książki, zabawki, płyty , może możecie dorzucić się jakąś kwotą i zakupić słodycze. Zróbmy wspólnie jakieś mega paczki. Coś w stylu MJ. Zawsze więcej i intensywniej. Pomożecie??
Teraz coś już bardziej w moim stylu. Potrzebuję styropianu, szafek, kartonów, ocieplenia, materiałów (np. swetrów) - wszystkiego co nada się na budki dla kotów

W szczególności styropian

Hmm co jeszcze.. Ah tak. Gdybyście mieli chęć i trochę kasy (dokładnie ok 4-5 zł) to możecie zakupić jedzonko dla futerkowych, bo u mnie teraz kryzys, a kociaki głodne. Dziękuję za uwagę