Spotkanie w Białymstoku :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Luspa pisze:http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545 Kochani wybieramy się prawda? Tylko trzeba wszystko ustalić. Moja mama nas wpuści na oddział tylko teraz co kupujemy i o której byśmy poszli?? 20 listopad to piątek. Białystok nie może zawieść :mj:

Byłoby wspaniale.
Tylko, Ewelka mowi, ze może po 18. Czy wtedy jeszcze wpuszczają?

Byłoby pięknie, gdybyśmy mogli pójsc tam wieczorem. Lepszy klimat. I trzeba skądś skombinowac zabawki, książki itp.
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Tylko, Ewelka mowi, ze może po 18. Czy wtedy jeszcze wpuszczają?
Zagadam z mamą to może by się dało ;-)

speechless26 pisze:trzeba skądś skombinowac zabawki, książki itp.

A co powiecie na to, żeby zorganizować jakieś przedstawienie? Speechless Ty się znasz na takich rzeczach! I nie mówię już tylko o szpitalu, ale też np. o Domu Pomocy Społecznej w Zaściankach. Pensjonariusze stamtąd uwielbiają takie sprawy. Może coś w michaelowym stylu.. :knuje: :mj: Myślałam też o hospicjum..
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Post autor: Ewelka »

Niuńki moje! Właśnie zajrzałam do kalendarza i uświadomiłam sobie, że w piątek 20. listopada nie mam ostatniego wykładu!
Kończę więc ok. 13:00 :dance:
Awatar użytkownika
Luspa

Ewelka pisze:Niuńki moje! Właśnie zajrzałam do kalendarza i uświadomiłam sobie, że w piątek 20. listopada nie mam ostatniego wykładu!
Kończę więc ok. 13:00 :dance:
To super. Czyli co dom dziecka?
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

No może być ;-) Ale dużych czy małych dzieci? ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Wybieracie się dziś na Michael Jackson Party do Famy ?
http://www.bialystokonline.pl/imprezy.p ... 7&strona=1
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Ewelka

Wybierałyśmy się, ale nie wiemy co z tego wyjdzie. A Ty?
Awatar użytkownika
Luspa

Skarby moje! Nasza szkoła bierze udział w akcji "Świąteczna niespodzianka" czy coś. Są trzy przedziały wiekowe: 2-5 lat, 6-10 i 12-16 (czy coś koło tego). Możemy się zgłosić i wykonać paczki dla poszczególnego dziecka. Ja i Moon_Ula zgłosiłyśmy się na wszystkie trzy. Moim zdaniem to nie fair robić dla jakiegoś dzieciaka paczkę ze względu na to ile ma lat. Wszyscy albo nikt. Poza tym kurczę, nikt nie jest tak biedny, żeby nie móc podzielić się z innymi, prawda? ;-) Jednak potrzebujemy Waszej pomocy. Przejrzycie swoje rzeczy: książki, zabawki, płyty , może możecie dorzucić się jakąś kwotą i zakupić słodycze. Zróbmy wspólnie jakieś mega paczki. Coś w stylu MJ. Zawsze więcej i intensywniej. Pomożecie??

Teraz coś już bardziej w moim stylu. Potrzebuję styropianu, szafek, kartonów, ocieplenia, materiałów (np. swetrów) - wszystkiego co nada się na budki dla kotów ;-) W szczególności styropian japrosic japrosic Hmm co jeszcze.. Ah tak. Gdybyście mieli chęć i trochę kasy (dokładnie ok 4-5 zł) to możecie zakupić jedzonko dla futerkowych, bo u mnie teraz kryzys, a kociaki głodne. Dziękuję za uwagę ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Luspa, zadziwiasz mnie. Ty i Twoje wielkie, dobre serducho. :hug: Ja się oczywiśie w miarę możliwości dołączam... znalazłam w domu kilka pluszaków. Były kilkoma foliami owinięte i schowane w szafce, więc wyglądają bardzo dobrze. ;-)

A słuchajcie... mam masę nauki w weekend... nie wiem czy zdołam się spotkać :surrender:
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Byłam wczoraj w Famie. Sama muzyka Michaela, teledyski były wyświetlane na ekranie w dodatku dużo ludzi tańczyło przyszło też dużo tancerzy. Wyszło to naprawde ekstra. To pierwsza taka impreza w Białymstoku(chyba, że coś mnie ominęło :P) szkoda, że was nie było. Mam nadzieje, że będa częsciej coś takiego robić bo było naprawde niezle i przyszło dużo ludzi,a impreza była słabo reklamowana. Ja dowiedziałam się w dzień imprezy byłam w Famie dzień wcześniej i nawet tam nie widziałam żadnych ogłoszeń...
No nic w każdym razie następna impreza 4 grudnia w Gwincie, licze na to,że przyjdziecie :)
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Luspa

Ewelka pisze:Luspa, zadziwiasz mnie. Ty i Twoje wielkie, dobre serducho. :hug: Ja się oczywiśie w miarę możliwości dołączam... znalazłam w domu kilka pluszaków. Były kilkoma foliami owinięte i schowane w szafce, więc wyglądają bardzo dobrze. ;-)

A słuchajcie... mam masę nauki w weekend... nie wiem czy zdołam się spotkać :surrender:
Lizus nenene Paczki trzeba dostarczyć do 18 grudnia, więc jak już będzie trochę luźniej to może spotkamy się i je zrobimy co??

Gdyby Speechless była garnkiem... (kto był ten wie ;-) )- przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Janet Jackson ;) pisze:No nic w każdym razie następna impreza 4 grudnia w Gwincie, licze na to,że przyjdziecie :)
A możesz napisać coś więcej? Mówiłaś, ze masz jakieś pomysły...
Awatar użytkownika
marioo

Post autor: marioo »

Witam. Dopiero wczoraj bylem na This is it tak mi sie spodobalo ze dzisiaj jeszcze raz poszedlem z siostrą.
P.s piszcie kiedy spotkanie
grzesiek

big fan MJJ

Post autor: grzesiek »

ja jak najbardziej jestem za . tylko kochane kobiety trzeba to jakos zorganizowac na chacie. :mj:
jacko
Awatar użytkownika
speechless26

Re: big fan MJJ

Post autor: speechless26 »

grzesiek pisze:ja jak najbardziej jestem za . tylko kochane kobiety trzeba to jakos zorganizowac na chacie. :mj:
o witamy, witamy... :)
co tak późno:)
I'm so proud to say- I love You.
ODPOWIEDZ