Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Ag4t4

Post autor: Ag4t4 »

NicuniaMJ pisze:Ag4t4 Sam tytuł "hollywoodzkie sekrety" mnie odstrasza :/ Jak zwykle coś nie miłego.
Własnie tez się obawiam tego dokumentu. Są chyba fragmenty na YT więc może w wolnej chwili przejrzę, żeby zorientować się czy warto obejrzeć całość na TVP2. W ogóle mam uprzedzenia do brytyjskich filmów dokumentalnych... ale zobaczymy.
Jeśli film okaże się kolejnym paszkwilem to na plus działa późna godzina emisji.

Może kiedyś doczekamy się w końcu w polskiej telewizji jakiegoś wartościowego, rzetelnego programu... oby, nie tracę wiary.
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

Ag4t4 pisze:
NicuniaMJ pisze:Ag4t4 Sam tytuł "hollywoodzkie sekrety" mnie odstrasza :/ Jak zwykle coś nie miłego.
Własnie tez się obawiam tego dokumentu. Są chyba fragmenty na YT więc może w wolnej chwili przejrzę, żeby zorientować się czy warto obejrzeć całość na TVP2. W ogóle mam uprzedzenia do brytyjskich filmów dokumentalnych... ale zobaczymy.
Jeśli film okaże się kolejnym paszkwilem to na plus działa późna godzina emisji.

Może kiedyś doczekamy się w końcu w polskiej telewizji jakiegoś wartościowego, rzetelnego programu... oby, nie tracę wiary.
Ja również się zastanawiam co to za dokument. Napewno zacznę oglądać, żeby zobaczyć czy jest coś wart :) Choć przyznaję, ten tytuł rzeczywiście coś mi śmierdzi tabloidami ;) No, ale zobaczymy.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

LilMonkey pisze:TVN powinien juz wykupic This Is It. Czas najwyzszy. Ahh szkoda gadac...
jedyne co możemy zrobić w tej sprawie to zamęczać ich mailami ale to nie zawsze skutkuje ,może jak będzie pisać dużo osób to może to coś da .
Awatar użytkownika
alice_225

7LOVE pisze:jedyne co możemy zrobić w tej sprawie to zamęczać ich mailami ale to nie zawsze skutkuje ,może jak będzie pisać dużo osób to może to coś da .
Hm, a może by spróbować zrobić taką akcję? Jakbyśmy wszyscy pisali e-maile do TVN-u to może zwróciliby na nas uwagę? Fajnie by było, gdyby puścili TII np. w urodziny Michaela.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

alice_225 pisze:
7LOVE pisze:jedyne co możemy zrobić w tej sprawie to zamęczać ich mailami ale to nie zawsze skutkuje ,może jak będzie pisać dużo osób to może to coś da .
Hm, a może by spróbować zrobić taką akcję? Jakbyśmy wszyscy pisali e-maile do TVN-u to może zwróciliby na nas uwagę? Fajnie by było, gdyby puścili TII np. w urodziny Michaela.
To może zadziałać.
Ja wysyłałam ok. 1-2 maili dziennie do SONY z prośbą o włączenie dla naszego kraju You Are Not Alone (które było wcześniej zablokowane). Robiłam to z ok. 10 osobami co w skutku dawało ok. 20-25 takich samych maili :diabel:
Efekt?
Możecie sami sprawdzić ;)

http://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw

Więc ja jestem obiema rękoma a nawet nogami ZA. Tylko ktoś musiałby taki wystosować i podać wszystkim wzór do kopiowania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Ja też jestem jak najbardziej ZA. A co do tego dokumentu co ma być na TVP 2 to raczej możemy się spodziewać więcej o procesie i operacjach niż o twórczości. Właśnie kupiłam gazetę Tele Świat i jest w niej artykuł pt. '' Król dziwak'' Za chwilę dam fotki w dziale Materiały Prasowe.
Awatar użytkownika
alice_225

Hm, z tego co przeczytałam w tym artykule widzę że można spodziewać się wszystkiego. Albo to będzie ciekawe, albo wręcz przeciwnie. Cóż, napewno jestem zaintrygowana. :) Może nie będzie tak źle :)
Awatar użytkownika
Ka$ka

Post autor: Ka$ka »

Dziś na POLSACIE o 19:30

Świat według Kiepskich: Kapelusz Jacksona (383)

(Arnold Boczek przez przypadek wchodzi w posiadanie kapelusza, który należał do Michaela Jacksona. W efekcie sam staje się bardzo sławny. Jest zapraszany do programów radiowych i telewizyjnych. Non stop kontaktują się z nim także potencjalni kupcy kapelusza. Boczek za radą Paździocha stara się jak najwięcej zarobić na cennej pamiątce i stale podbija cenę. Wkrótce jednak media o nim zapominają i znajdują sobie nowy obiekt zainteresowania. On tymczasem, załamany faktem, że nikogo już nie obchodzi, popada w alkoholizm i melancholię."
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Ka$ka Oglądam to, komercha jak ich mało. Mogli się dowiedzieć czegoś o MJ zanim to nagrali. Np. że nie je flaków bo jest wegetarianinem nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

NicuniaMJ pisze:Mogli się dowiedzieć czegoś o MJ zanim to nagrali. Np. że nie je flaków bo jest wegetarianinem Nenenene
A czy zwróciłaś uwagę na to, że Kiepscy, to nie jest serial dokumentalny?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

bj tak, bo jeżeli to byłby dokumentalny to bym się chyba załamała. Ale taką podstawową rzecz?
Obrazek
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

zrozum, gdyby to wzięli pod uwagę to by nie miało to prawie w ogóle sensu
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Odcinek był całkiem niezły, potraktowali Michaela z szacunkiem. Nazwali go legendą i nie wspomnieli ani słowem o oskarżeniach, czy operacjach.
Mogli się dowiedzieć czegoś o MJ zanim to nagrali. Np. że nie je flaków bo jest wegetarianinem
To nie tak było, Boczek powiedział, że Michael jadł flaki, ale bez chleba, bo miał takie fanaberie. Na to cała rodzina Kiepskich się oburzyła: No jak to, flaki bez chleba?!
Najlepszy fragment, jak Ferdek mówi do Paździocha na temat Boczka:
F: On wcale nie umie tańczyć! Jackson - to rozumiem, on do tyłu tańczył. A widziałeś pan tego grubasa? On do przodu tańczył!
I ciekawe, że wybrali akurat kapelusz ze Smooth Criminal, a nie Billie Jean. Trochę im się pomyliło, bo tego kapelusza raczej nie rzucał :)
A jeśli ktoś nie widział, to tu jest ten odcinek:
http://www.ipla.tv/Swiat-wedlug-kiepski ... od-5509355
Obrazek
Obrazek
A czy ta scena była w odcinku, bo jej nie kojarzę?
http://superseriale.se.pl/seriale/swiat ... 47862.html
Ostatnio zmieniony sob, 07 lip 2012, 16:14 przez kamiledi15, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Z tymi flakami to chcieli moim zdaniem pokazać po prostu te nic nie znaczące wymyślone bzdety na jego temat przez które był uważany za dziwnego.Ludzie czepiali się drobiazgów.
A skoro Boczek zdobył kapelusz to musieli jakoś go tam wkręcić na koncert,a co do niego lepiej pasuje jak sprzedawanie mięcha?;D Fani mogli zgłodnieć i co xd

Mnie się ogólnie bardzo podobało,powiedzieli wzruszające słowa i szanowali MJ do końca,zachowując przy tym swój komediowy klimat.Dobra robota.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Po Michaelu nie cisnęli, ale po Boczku strasznie.
Autentycznie przedstawili to, jak fani są gnębieni w dzisiejszych czasach za gust muzyczny -,-
Obrazek
ODPOWIEDZ