Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Maharet:
Atmosfera MJowiska była zbyt piękna chyba... teraz w otoczeniu nie-fanów ciężko się pozbierać... i pogadac nie można ...
Dokładnie mam tak samo...
Ojej a co do spotkanka w Łodzi to mam nadziej że coś wyjdzie z tego :D
A do Wa-wy hmmm mam nadzieje że dam rade byle nie we wrześniu... Ale by było fajnie :happy:
Własnie maturą się nie przejmujcie ;) będzie ok szczególnie że wy mądre, zdolne i MJówkowe ;-)
Iza - foteczki super :)
Obrazek
Awatar użytkownika
madziam.j

Post autor: madziam.j »

Ja też bym się chętnie z wami wybrała.a ile by trwała nasza wycieczka do Warszawy?
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

madziam.j - myślę, ze wszystko będziemy ustalać jak już poznamy szczegóły, termin i w ogóle. Ale też już nie mogę się doczekać...I jeszcze ta niespodzianka Kingi w Łodzi...Zaraz oszaleję z radości :happy: glupija
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Moonwalker24 pisze: Iza - foteczki super :)
dziękuję japrosic

pssst... dodałam kolejne

http://img114.imageshack.us/gal.php?g=dscf1640.jpg

A wszystkie spakuje w jakiegoś zipa i Wam jakoś prześlę w weekend ;)

Myślę, że taka wycieczka do Stolycy trwałaby 1 dzień, jakoś nie za bardzo chce mi się tam nocować, a pociągi jeżdżą często, acz długo.
No, chyba że po odsłonięciu tablicy byłaby jakaś całonocna impreza z piosenkami/klipami/filmami Michaela ;)
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Aleście forum zalały:P Człowiek nie może na jeden wieczór wyjść z domu, bo potem 3 strony czytania ma :D Ale dobra, nie narzekam już :)

Co do wspólnego wyjazdu do Wawy, to myślałam, że to oczywiste! :diabel: Myślę, że to będzie w jakiś weekend (hope so!!), no bo przecież ludzie pracują/chodzą do szkoły w tygodniu, organizatorzy też!

Zdecydowanie trzeba też zorganizować naszą "szkolna wycieczkę" do kina po bilety, bo nie zamierzam znów siedzieć obok jakichś sztywniaków :-P

A! I widzę, że te wycieczka się rozrasta! :D Jeszcze trochę i będziemy mogły jeździć na grupowym bilecie :hahaha:

Izuś, dzięki za zdjęcia! :)
Awatar użytkownika
Ka$ka

Post autor: Ka$ka »

Witajcie :)
ja również jestem z Łodzi i jestem fanką MJa od ho ho czasu, byłam obecna na MJowisku oraz 14.07 na pasażu Schillera. Wstyd przyznać ale nie znam żadnego fana MJa z Łodzi ... oprócz dwóch panów których nie ma na forum ...

Widzę że już jesteście zgrani i sie wszyscy znacie ... udzielam się na innym forum na dawnym MJJPB i obecnie na The Eye Of King Forum a tam z Łodzi jestem tylko ja :( tak więc nie było szans się zapoznać.

Zauważyłam że w mojej okolicy mieszka jedna z z fanek MJa, jechałyśmy razem tramwajem 11 wracając z pasażu oraz jadąc do kina, nawet ostatnio rano jechałaś chyba na rozpoczęcie szkoły. Wsiadałaś na Dubois ... czy jest tutaj obecna ta osoba ?

Pozdrawiam wszystkich Łodzian bardzo serdecznie i mam nadzieję że będzie okazja aby się zapoznać ;)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Super - grono łódzkich MJówek się powiększa :happy: Musisz koniecznie dołączyć do nas na jakimś mini-spotkanku. Przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami, a okazja będzie na pewno ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Ka$ka to cudownie ze jestes..kolejna łódźka MJówka ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Kurczę, ja żałuje, że się z Wami nie zgadałam przed MJowiskiem! Byłam z przyjaciółką i w sumie cały czas kręciłyśmy się tylko we dwie.
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

po-cichu pisze: Człowiek nie może na jeden wieczór wyjść z domu, bo potem 3 strony czytania ma :D

dobrze powiedziane ;)

no ja oczywiście tez piszę się na wszystkie spotkania, czy to wawa czy łódź.

Lena, ja bym oszalała jak bym się zatrzasnęła w toalecie, bo mam klaustrofobię i ogólnie kiedy mam zamknąc się w takim wc gdzies na klucz. to dostaję ataku paniki... glupija
Awatar użytkownika
ioreta

Słuchajcie, byłam znowu w Heliosie i obfotografowałam je wszystkie! Jest ich dokładnie 15 sztuk (ktoś pytał).

Widzę, że jest nas tu w Łodzi coraz więcej :) Ka$ka, niespodzianka, jeszcze chyba blanket i Elen, może jeszcze ktoś się przyłączy? No i oczywiście liczę też na wszystkie ze starego składu (sztuk 9 chyba). Ja proponuję rzucić jakąś datą i niech każdy mówi, czy mu pasuje czy nie. Proponuję przyszłą sobotę. Godziny mniej więcej południowe. Gdzie moglibyśmy/łybyśmy się wybrać to nie wiem. Znowu łódzki Neverland? :)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Kurczę, ja żałuje, że się z Wami nie zgadałam przed MJowiskiem! Byłam z przyjaciółką i w sumie cały czas kręciłyśmy się tylko we dwie.
- a w której części sali się 'kręciłyście" ? Może Was kojarzę, kto wie ;-)

Ach i bardzo się cieszę, że jest nas coraz więcej! :happy: Mam nadzieję, że stworzymy regularną łódzką sektę :smiech: heh, no dobra 'zgrupowanie'

Tak sobie pomyślałam i wyszło mi, że spotykałyśmy się przez ostatni miesiąc średnio co tydzień ;-)
justBeatIt pisze:Lena, ja bym oszalała jak bym się zatrzasnęła w toalecie, bo mam klaustrofobię i ogólnie kiedy mam zamknąc się w takim wc gdzieś na klucz. to dostaję ataku paniki...
- cóż - ja dostaję paniki, gdy widzę pająka. Lęk wysokości tez mi czasem przeszkadza. Cóż nie pierwszy raz się człowiek w wc zatrzasnął. Gorzej było, gdy kiedyś stanęła winda pomiędzy piętrami, ale adrenalinka pięknie się podnosi, czujesz, że żyjesz ;-)
Awatar użytkownika
ioreta

pssst... VIVA POLSKA właśnie leci Personality MJ, teraz akurat Thriller pełna wersja!!!

:mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Maharet pisze:Mam nadzieję, że stworzymy regularną łódzką sektę :smiech:
Ty się nie śmiej! Wiecie, że wystarczy 15 osób, żeby założyć KOŚCIÓŁ! :D I potem można jakieś przekręty robić, bo oni podatków nie płacą i blablabla:P
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Maharet pisze:- cóż - ja dostaję paniki, gdy widzę pająka

u mnie panika to mało powiedziane ja nie wejde do pomieszczenia gdzie moze byc pajak :nerwy:

ioreta pisze:Proponuję przyszłą sobotę. Godziny mniej więcej południowe. Gdzie moglibyśmy/łybyśmy się wybrać to nie wiem. Znowu łódzki Neverland? :)
czyli ze 12 mi jak narazie pasuje..co do godzin to tez sie podporzadkuje tyle ze chce chociaz troszke odespac szkole...ale wiadomo sa osoby ktore nie mieszkaja w Łodzi ;] a co do miejsca to...to nie mam pomysłu..boje sie ze w Lunaparku w Łodzi juz by nas nie zniesli "moze pan puscic Michaela ;)" i odwaga moja tez juz nie ta sama co kiedys ;D
ale moze ktos zna jakies fajne miejsce???;D

moze cos poza Łodzia?? jakies odludzie?? czy cos zatłoczonego??
ODPOWIEDZ