-z tym się zgadzam, ale nie pojmuję You Rock My World. Druga świetna piosenka po Whatever Happens... nie rozumie czemu wybór na nią, no ale każdy głosuje jak mu się podoba.zu pisze:Whatever Happens. Masterpiece. W mojej opinii najlepszy tekst Michaela ever. Doskonaly. Miesci w kilku linijkach taki ladunek, taka swiadomosc, dojrzalosc, ze nic, tylko podtykac ten tekst kazdemu, kto kreci nosem na dziwaka Michaela. Podziwiam, uwielbiam. Muzycznie oszczedna, bez fajerwerkow, ale jakie to adekwatne w stosunku do tego, o czym jest ta piosenka! Wokal piekny. Heh :)
Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
Wybór co raz trudniejszy. Chyba zgodzę się z głosem ludu i typuję
Z rundy na rundę co raz ciężej jest mi rozstawać się rozmaitymi kawałkami.
Szczególnie, że bardzo cenię Invincible. Bardzo.
Przeprowadzając wnikliwą obserwację, dochodzę do wniosku, że mój główny faworyt dzielnie się trzyma.
WH nie puszczaj, nie puszczaj!
dokładnie... Tym razem temu utworowi już chyba niewiele pomoże.Heartbreaker
Z rundy na rundę co raz ciężej jest mi rozstawać się rozmaitymi kawałkami.
Szczególnie, że bardzo cenię Invincible. Bardzo.
Przeprowadzając wnikliwą obserwację, dochodzę do wniosku, że mój główny faworyt dzielnie się trzyma.
WH nie puszczaj, nie puszczaj!

- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Likuś,normalnie nie wiem co powiedzieć...Lika pisze:Erna wiesz, że Cię lubię, a za cytat powyższy... gotowa jestem się nawet oświadczyć PartyTime

Big

Lika pisze:Nie powiem, żebym była zadowolona... BOD nie jest najlepszą balladą na płycie /cóż jednak zrobić, skoro lepsze już dawno odfrunęły... / - mimo to uważam, że więcej tutaj Michaela w Michaelu, niż w trzech pierwszych "tworach" razem wziętych.

Ja, podobnie jak Ty uwielbiam BOD i Butterflies,i przykro mi z tego powodu,ze odpadły,no ale cóż.
Są gusta i guściki.

Moim faworytem jest YRMW i będę sie tego trzymać choćby mnie bili i kroili.

Koniec OT

- majkelzawszespoko
Never! Whatever Happens należy się złoto....majkelzawszespoko pisze:apeluję, wszyscy Niełamliwi fani łączcie się i razem pokonamy Whatever Happens!
po tym jak poleciał Heartbreaker
Teraz kolej na Unbreakable!

i zostanie nam podium
3. 2000 Watts
2. You Rock My World
1. Whatever Happens
słuchać tu wujka

O tak ale to dopiero w ostatniej rudzie,teraz pójdzie YRMW albo 2000 Wats!majkelzawszespoko pisze:apeluję, wszyscy Niełamliwi fani łączcie się i razem pokonamy Whatever Happens!
Mandey pisze:słuchać tu wujka

Słuchać się tu Cappo Di Tutti Capi i jego prawej ręki Consigliere Kopcia

Ostatnio zmieniony czw, 29 maja 2008, 21:40 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster