Kochani w Kauffaldzie są puszki z Michaelem i to na dodatek 3 rodzaje ( choć jedna zdobyta fartem w zgrzewce z innym wizerunkiem Michaela, była jedna jedyna -wizerunek Mika z Another Part of me, pozostałe dwa wizerunki to poza Michaela w garniturze trzymającego się za kapelusz ze Smootch criminal,a trzeci wizerunek to ten sam z puszek nabytych już przez Detoxa z "długim" mikrofonem). Cena promocyjna - 1.19 zł.
Atonia pisze:W Lidlu są po 1,19 zł. Detox, a w jakiej Żabce byłeś?
Na Hetmańskiej ale Żabka to sieciówka ,więc chyba nie ma to żadnego znaczenia.
mateu1 pisze:@Detox
i sam chcesz to wypic. przeciez to takie nie zdrowe a fee. nie no po co 18 :D
Kto powiedział ,że sam będę to pić? Były kolega z forum ma jeszcze nieotworzone napoje z wizerunkiem Michaela z lat 90 Kilka puszek sobie zostawię i nigdy nie otworzę tak po prostu do Michaelowej kolekcji
lost children pisze:Kochani w Kauffaldzie są puszki z Michaelem i to na dodatek 3 rodzaje ( choć jedna zdobyta fartem w zgrzewce z innym wizerunkiem Michaela, była jedna jedyna -wizerunek Mika z Another Part of me, pozostałe dwa wizerunki to poza Michaela w garniturze trzymającego się za kapelusz ze Smootch criminal,a trzeci wizerunek to ten sam z puszek nabytych już przez Detoxa z "długim" mikrofonem). Cena promocyjna - 1.19 zł.
Byłem w Kauflandzie i niestety nie znalazłem nigdzie tych puszek...
Detox w naszym Kauflandzie od dawna nie ma pepsi w puszkach oprócz tych w 6-paku. Byłam w tym sklepie co pisałeś i kupiłam ostatnie 7 sztuk. Sprzedawczyni powiedziała, że chłopak kupił aż 20 sztuk i już więcej nie bd mieli. Jak byś jeszcze gdzieś widział to daj znać.