Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

United We Stand Concert

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

DOWNLOAD

PART1 - mpg, 579 MB, 57 minutes
P1 http://www.megaupload.com/?d=J66EUU78
P2 http://www.megaupload.com/?d=EC0AKMPC

PART 2 - mpg, 275 MB, 27 minutes
http://www.megaupload.com/?d=BNY088O8
Ostatnio zmieniony czw, 03 sty 2008, 22:51 przez Willy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Dzięki WIELKIE Willy:)nigdy nie miałem okazji obejrzeć tego koncertu(nie jest on cały,bo cały trwał chyba coś koło 11 godzin),a czy mediafire ma jakieś ograniczenia prędkości downloadu?bo z ponad 500kb/s sapada mi drsastycznie do 200kb/s :knuje:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Bee

Post autor: Bee »

"Błąd CRC skompresowanych danych w United we Stand, Wolumin jest uszkodzony"
"Błąd CRC , Plik jest uszkodzony"

I plik znika... :surrender: :nerwy:
Pomoc... :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja też mam problem z pierwszą cześcią i z pierwszym partem:

! C:\Users\Maro\Desktop\United We Stand - part 1.part1.rar: Nie mogę utworzyć United We Stand - part 1.mpg
! Access is denied.
! C:\Users\Maro\Desktop\United We Stand - part 1.part1.rar: Brak plików do wypakowania
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

A mnie obie części rozpakowały się bez zarzutu.
ps. Ściągnijcie jeszcze raz te części, które są z błędem.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Bee

Kiedy u mnie są wszystkie. :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Ja już nic nie ściagam bo po prostu wszytsko jest z tymi błędami crc. Nie mam pojecia czemu tak jest a nie chce marnować czasu na sciaganie rzeczy których i tak nie mogę otworzyć.
Gość

Post autor: Gość »

Mógłby ktoś udostępnić jeszcze raz koncert z Bukaresztu (Bucharest 1992 - unedited live version), bo niestety pliki zostały już usunięte. Byłbym bardzo wdzięczny.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Bee pisze:u mnie są wszystkie
Xscape pisze:wszytsko jest z tymi błędami crc
A to dziwna sprawa. Nie znam się na tym, ale może to zależy od rodzaju przeglądarki przez którą ściągacie pliki? A może jestem w błędzie. glupija
Na marginesie.
Obrazek
Patrząc na to 'zdjęcie' - pomyślałam, że to wokalista Bon Jovi. Po obejrzeniu UWSC przekonałam się, że to Steven Taylor. Wymiatał!
Poza tym nadal odczuwam pewną pretensję patrząc na WMCIG. Kamera szerokim łukiem omijała MJ'a i (jak dla mnie) ogromna szkoda, że nie ma dłuższych zbliżeń na Jego postać. Może i taka była wola MJ'a...ale dla mnie nie do zaakceptowania. Kiedy MJ występuje na scenie we własnej osobie to CHCĘ mieć pełne zbliżenie na Jego całą postać. Pal licho konwenanse i kaprysy mediów czy samego MJ'a. :rocky:
ps. Musiałam sie wyżalić.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Bee

cicha pisze:Patrząc na to 'zdjęcie' - pomyślałam, że to wokalista Bon Jovi. Po obejrzeniu UWSC przekonałam się, że to Steven Taylor. Wymiatał!
Poza tym nadal odczuwam pewną pretensję patrząc na WMCIG. Kamera szerokim łukiem omijała MJ'a i (jak dla mnie) ogromna szkoda, że nie ma dłuższych zbliżeń na Jego postać. Może i taka była wola MJ'a...ale dla mnie nie do zaakceptowania. Kiedy MJ występuje na scenie we własnej osobie to CHCĘ mieć pełne zbliżenie na Jego całą postać. Pal licho konwenanse i kaprysy mediów czy samego MJ'a.
ps. Musiałam sie wyżalić
.
A ja bym to chciała wogóle móc obejrzeć... :nerwy:
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Dobra, spoko, moge zrozmieć, że nikomu sie nie chce tego Bukaresztu wrzucać, ale czy mógłby ktoś czwartą część American Music Awards 93 wrzucić jeszcze raz, bo sie nie da pobrać. Please...
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

9 część 2-giej części MSG'2001 mi nie chce się ściągnąć - mógłby ktoś wrzucić?
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

Willy to MSG'2001 VH1 Classic Rock Weekend Version zawieta performence z missy elliot i nelly furtado ? i czy wogole ta wersja faktycznie ma ladna jakosc takze warto jest sciagac? bo ja mam to wersje co ma ponad 900 mb ale kiepska jakosc.
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

tak sciągnęłem 1 part i oglądnąłem jest tam missy elliot i nelly furtado, mało tego, jakość b. dobra!

Tylko, że w 2parcie część 9 nie działa :/ tzn nie chce się zacząć ściągać.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Sorki za off-top...
For-Example masz strasznie wielką stopkę...
Czy mógłbyś ją zmniejszyć do wymiarów podanych w regulaminie, bądź wziąć inną?
Proszę...

Bo zobacz, stopka jest chyba z trzy razy większa niż to, co napisałeś...
Się forum staje nie czytelne.
Dzięki z góry.
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ