Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Ojka

Post autor: Ojka »

Było po prostu świetnie!!!!!!!!!!!!

Mniejsza o to , że było mało miejsca i nie wykonaliśmy wszystkich kroków tak, jak chcieliśmy. Uważam, że wyszło cudownie!!
No a ta dyskoteka potem..... super, że puścili Michaela. Szkoda tylko, że tak mało nenene Ale mnie nigdy nie będzie dość ;-)

P.S. Czy szminka wróciła do właścicielki??

jest filmik http://www.youtube.com/watch?v=aC5nkPElcZ8
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Wow! Jestem pod wrażeniem, choć mało co widać ;) Czy ktoś nagrał to z jakimś oświetleniem? Czy była tam może jakaś tv?

Fajny kostium z kościotrupem - jego najbardziej widać. Pytałam się o taki w sklepie, kosztował 100 zł :wariat:

A czy można nazwać filmik Thrill the World 2009 Kraków? Tak, żeby po wpisaniu w wyszukiwarkę YT każdy to znalazł, tak jak można znaleźć już inne miasta.

Pozdrawiam i serdecznie Wam gratuluję!!! Kawał dobrej roboty!
memek91

Post autor: memek91 »

najlepiej cały czas widać Agnieszkę:D(może przez te kości?)
RODZYN!!!:D
MonikaJ

Post autor: MonikaJ »

Suuuper dziewczynki byłyście świetne Wrocław pozdrawia i pęka z dumy, że się udało. Warunki faktycznie miałyście troszkę ciężkie bo zdaje się sporo osób było na imprezie no i daje się wyczuć na początku, że nie wszyscy byli zachwyceni przerwą ale jak potem publiczność zaczęła śpiewac ... miód na moje serce, miałyście ich :) Ale zdaje się, że w Krakowie miłość do MJ-a to tradycja zobaczcie co znalazłam - tegoroczna studniówka w IVLO http://www.youtube.com/watch?v=II7rr2iu7Lk&NR=1 Szkoda tylko że nie miałyście dobrego oświetlenia i nie wszystko na filmiku widać - ale jedna osoba dzięki pomysłowemu kostiumowi nawet w takich warunkach jest widoczna kto to?
Szkoda, że nie mogłyśmy Was wspierać na miejscu ale myślami byłyśmy z Wami :)
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Było super ;D Aż nie mogę uwierzyć, że mnie to spotkało :D Kiedyś nigdy nie brałam udziału w takich imprezach, a teraz już zdążyłam być dwa razy w Krakowie podczas niespełna miesiąca :D. Bardzo wam za to dziękuje, bo było fantastycznie. Świetnie sie bawiłam przeistaczając się w ZOMBIE no i oczywiście podczas tańca :D :)
Zrobiłam kilka fotek, więc podaje linka do nich (wrzuciłam wszystkie jakie miałam, bez nieostrych ;P :) )
http://www.sendspace.pl/file/51c622c4d9bee72b3ff5c20
memek91

Post autor: memek91 »

MonikaJ jeśli mogę - to oprócz dziewczyn jeszcze byłem Ja - rodzyn:D
RODZYN!!!:D
MonikaJ

Post autor: MonikaJ »

Wow ciemno tam było i nie widać wszystkich ale gratuluję udziału - świetnie wypadliście. Muszę pościągać fotki może gdzies Cię namierzę. W każdym bądź razie Kraków zrobił pierwszy krok w Thrill The World ciekawe co będzie za rok?
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Justyna <3 MJ

Post autor: Justyna <3 MJ »

ludzie, ale bylo cudownie! <3
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

haha rodzyn musi być :D:D
ja również chciałam wszystkim podziękować za wspaniałe chwile i niezapomniane wrażenia :) bawiłam się rewelacyjnie i chętnie bym to powtórzyła za rok! Ania nie przejmuj się niczym...możesz być z siebie zadowolona bo pomimo małych niedociągnięć UDAŁO NAM SIĘ i to się liczy :happy: bardzo, bardzo chciałam podziękować zombiakowi Justynie z Wrocławie za upiorny ( w tym wypadku to komplement :P ) make up i rozczapirzone włosy :) bez Twoich cieni,kremu i pudru nie przeistoczyłabym się w umarlaka xD podziękowania składam także aokins(kościotrupowi z bananem :P :banan: ) za nauczenie mnie choreografii w pare godzin-dzięki za cierpliwość! jesteś wielka!! japrosic i panu DJ-owi też dziękuje za dawke Michaela :mj: a marie za wsparcie duchowe :-)
a tutaj link do zdjęć i filmiku z 'wanna be starting something' http://www.sendspace.pl/file/b389213a2d54d6a4e59b126 :dance: KOCHAM WAS!!!! :hug:
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Było cudownie :dance: Tak się cieszę, że się nam udało. Bawiliśmy się świetnie, a te tańce na podeście do piosenek MJ'a...niebo :-)
Bardzo wszystkim dziękuję za organizację TTW, załatwianie miejscówek, przeprowadzenie prób, wszelką pomoc przy nauce i później przy charakteryzacji. Jesteście Wielkie japrosic
Mam nadzieję, że powtórzymy to za rok ;-)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

ZNOW NIE NADĄŻAM Z ODPISYWANIEM:p nenene

po kolei....

Mnie sie bardzo podobalo -bylam tak podniecona jak rzadko kiedy i denerwowalam sie chyba bardziej niz jak na swoim egzaminie dyplomowym na balecie hahaha nenene oczywiscie,nie bede ukrywac,ze lipa troche ze jednak bylo mało miejsca-ale uwazam ,ze nie ma co narzekac- bylo cudownie, super atmofera- ludziom sie podobalo- bylismy 'atrakcja' tego wieczoru- i to jest najwazniejsze. poza tym dolaczylismy do tych 23 tys ludzi ,pokazalismy,ze Kraków-Polska tez potrafi ,w dodatku oddalismy hołd naszemu MJ :)

(btw. co do reakcji ludzi-faktycznie bylo smiesznie,szczegolnie na koncu jak prosili nas czy moga sobie z nami zrobic zdjecia:p jedna laska tylko przegiela na poczatku co gadala o tej gumie na podlodze i narzekala ze ona chce tanczyc a nie patrzec:| :rocky: ale to pomińmy ;-)

anialim pisze:odniosłam wrażenie, że generalnie nie wszyscy zadowoleni byliście - widząc to, ja również. Niestety w tak krótkim czasie tylko tyle udało mi się zorganizować, dlatego tylko tak to wyglądało. Przepraszam. Obiecuję już więcej się na takie coś nie porywać.
- no cos Ty ,moze po prostu niektorzy mieli takie miny bo byli zmeczeni po prostu, ja nie widzialam nikogo przy mnie kto by narzekal czy marudził ;-) smutno mi bylo tylko jak patrzylam na Ciebie -że Ty jestes cos 'niewyraźna' i przybita:( i sie zastanawialam 'dlaczego' :(
anialim- nie pieprz głupot ,ze nas przepraszasz -bo nie wiem niby za to:) to My Ci dziekujemy za cala akcje,za zaanagzowanie, pisanie do tych ludzi z Kanady,za wynajem sali w Carpe ,za cala impreske itd,wiec nie zamulaj tu z przepraszaniem:)

aokins- dzięki za nauczenie kroków :)

calej reszcie Zombie- za super zabawe, zaanagzowanie na probach, w przygotowanie strojów i ogolnie pozytywne nastawienie- bez Was w kilka osob nic by sie nie udało:)
Ojka pisze:No a ta dyskoteka potem..... super, że puścili Michaela. Szkoda tylko, że tak mało Nenenene Ale mnie nigdy nie będzie dość
noo bylo extra-szkoda tylko,ze puszczal caly maraton bez ani jednej przerwy na inna piosenke bo ja juz momentami naprawde nie mialam sily-rzygac mi sie chcialo od krecenia brzuchem- masakra nenene a nie chcialam zejsc ze sceny,bo wiedziala,ze za chwile sie skonczy ten 'secik' i nie bedzie drugiej powtórki glupija

HAHAHA- widze,ze MOJE kochane IVLO sie postarało- czuję sie teraz taka dumna,ze chodziłam do tego liceum- Krzemionki rządzą :mj:

DZIEKI ZA FILMIKI :dance: :):) czekamy jeszcze na kolejne zdjecia:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

No no ... Po obejrzeniu filmiku muszę przyznać że byliście super ;-) Anialim - podziwiam Cię za zorganizowanie tego wszystkiego japrosic Musiałaś się nieźle napracować, żeby dograć każdy szczegół.

Żałuję tylko, że nie mogłam być tam razem z Wami, ale w moim pokoju i tak o 2:30 zabrzmiał "thriller" i sama sobie zatańczyłam Wasz układ :dance:

Brawo dla wszystkich tańczących krakowskich zombie ;-)
Ojka

Annie Angel, to powinnaś dopisać się do naszego rekordu. Wszystko się zgadza, tańczyłaś w tym samym momencie nenene

A tu filmiki z dyskoteki. Fajnie było!!
http://www.sendspace.pl/file/3e57a5e8118be9c34e3285c
Jak ktoś chce, może sobie pobrać.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

madisson i Ojka Dodacie filmik na youtube? Czy np. ja mogę to zrobić?
Fajnie by było jakby były na YT, łatwiejszy dostęp, nie trzeba ściągać itd. To tylko taka propozycja.

Pytanie: Nie wiecie czy będzie jeszcze jakiś filmik z TTW, czy jest tylko ten jeden zamieszczony na youtube?
Obrazek
Ojka

m_ary_jane hmmmm.... Ja nie mam za bardzo czasu( czyt. nie chce mi się :smiech: ) żeby wstawić te filmiki na YT, więc możesz to zrobić ;-)

A tu mam jeszcze zdjęcia do ściągnięcia.
http://www.sendspace.pl/file/9d3b3276b88435389eb5e59

Aaaaaaa!! Ja chcę jeszcze raz :mj:
Ostatnio zmieniony wt, 27 paź 2009, 22:33 przez Ojka, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ