ZNOW NIE NADĄŻAM Z ODPISYWANIEM:p
po kolei....
Mnie sie bardzo podobalo -bylam tak podniecona jak rzadko kiedy i denerwowalam sie chyba bardziej niz jak na swoim egzaminie dyplomowym na balecie hahaha

oczywiscie,nie bede ukrywac,ze lipa troche ze jednak bylo mało miejsca-ale uwazam ,ze nie ma co narzekac- bylo cudownie, super atmofera- ludziom sie podobalo- bylismy 'atrakcja' tego wieczoru- i to jest najwazniejsze. poza tym dolaczylismy do tych 23 tys ludzi ,pokazalismy,ze Kraków-Polska tez potrafi ,w dodatku oddalismy hołd naszemu MJ :)
(btw. co do reakcji ludzi-faktycznie bylo smiesznie,szczegolnie na koncu jak prosili nas czy moga sobie z nami zrobic zdjecia:p jedna laska tylko przegiela na poczatku co gadala o tej gumie na podlodze i narzekala ze ona chce tanczyc a nie patrzec:|

ale to pomińmy
anialim pisze:odniosłam wrażenie, że generalnie nie wszyscy zadowoleni byliście - widząc to, ja również. Niestety w tak krótkim czasie tylko tyle udało mi się zorganizować, dlatego tylko tak to wyglądało. Przepraszam. Obiecuję już więcej się na takie coś nie porywać.
- no cos Ty ,moze po prostu niektorzy mieli takie miny bo byli zmeczeni po prostu, ja nie widzialam nikogo przy mnie kto by narzekal czy marudził

smutno mi bylo tylko jak patrzylam na Ciebie -że Ty jestes cos 'niewyraźna' i przybita:( i sie zastanawialam 'dlaczego' :(
anialim- nie pieprz głupot ,ze nas przepraszasz -bo nie wiem niby za to:) to My Ci dziekujemy za cala akcje,za zaanagzowanie, pisanie do tych ludzi z Kanady,za wynajem sali w Carpe ,za cala impreske itd,wiec nie zamulaj tu z przepraszaniem:)
aokins- dzięki za nauczenie kroków :)
calej reszcie Zombie- za super zabawe, zaanagzowanie na probach, w przygotowanie strojów i ogolnie pozytywne nastawienie- bez Was w kilka osob nic by sie nie udało:)
Ojka pisze:No a ta dyskoteka potem..... super, że puścili Michaela. Szkoda tylko, że tak mało Nenenene Ale mnie nigdy nie będzie dość
noo bylo extra-szkoda tylko,ze puszczal caly maraton bez ani jednej przerwy na inna piosenke bo ja juz momentami naprawde nie mialam sily-rzygac mi sie chcialo od krecenia brzuchem- masakra

a nie chcialam zejsc ze sceny,bo wiedziala,ze za chwile sie skonczy ten 'secik' i nie bedzie drugiej powtórki
HAHAHA- widze,ze MOJE kochane IVLO sie postarało- czuję sie teraz taka dumna,ze chodziłam do tego liceum- Krzemionki rządzą
DZIEKI ZA FILMIKI 
:):) czekamy jeszcze na kolejne zdjecia:)