Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- Damianos60
- invincible_girl ;)
- invincible_girl ;)
Zapraszam na nowe forum: www.jjpolishteam.fora.pl
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
- Damianos60
- Mrkariinka
Zarejestrowałam się, aczkolwiek troche wyprzedziłaś mój pomysł ;P
Ostatnio zmieniony czw, 17 cze 2010, 18:48 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
- invincible_girl ;)
Kocham kocham kocham ją i mam jej zdjęcie jako tapetę na pulpicie.
Chcę mieć taki brzuch jak ona ;<
Z piosenek to lubię all for you,doesn't really matter,got 'til it's gone,someone to call my lover,make me,so exited,my baby,i want you i jeszcze kilka.
Chcę mieć taki brzuch jak ona ;<
Z piosenek to lubię all for you,doesn't really matter,got 'til it's gone,someone to call my lover,make me,so exited,my baby,i want you i jeszcze kilka.
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
- cinderella
tak zachwalacie i zachwalacie, aż sobie kupiłam Dżanetową składankę:) Ale powiem szczerzę - trochę się rozczarowałam. Moja przygoda z Janet ograniczała się w zasadzie do The Jacksons TV Special i singli, które na listach przez lata się pojawiały. No i tak słucham tych płyt i w zasadzie - moim skromnym zdaniem - trochę nudne są... (nie bijcie:), będę się starała jeszcze do niej przekonać:))
Najbardziej się przy "Screamie" ożywiłam - dawno wersji radiowej nie słyszałam Generalnie piosenki, które wcześniej mi się podobały, jak "Together Again", "Escapade", "Rhythm nation", "Runaway", "Go deep", "Someone to call my lover"... aaa i "Feedback" - dalej lubię tak samo... ale reszta mnie nie rusza jakoś zupełnie... między ww piosenkami taka nijaka mi się ta składanka wydaje... A, może poza zapomnianą zupełnie "Again":)
Ale posłucham sobie jeszcze, może się przekonam :)
Najbardziej się przy "Screamie" ożywiłam - dawno wersji radiowej nie słyszałam Generalnie piosenki, które wcześniej mi się podobały, jak "Together Again", "Escapade", "Rhythm nation", "Runaway", "Go deep", "Someone to call my lover"... aaa i "Feedback" - dalej lubię tak samo... ale reszta mnie nie rusza jakoś zupełnie... między ww piosenkami taka nijaka mi się ta składanka wydaje... A, może poza zapomnianą zupełnie "Again":)
Ale posłucham sobie jeszcze, może się przekonam :)
- invincible_girl ;)
Również zakupiłam płytę Ale tę po 36, 99 zł. (Zagraniczna płyta, polska cena). I jestem zadowolona Whoops now jest, Make me, Alright, Rhythm Nation. Wszystko super. Jdno mnoie zaciekawiło. Bowiem przy jednej z piosenek jest napisane, że ywdana w wytwóni Mijac, a o ile sobie dobrze przypominam, to jest to firma MJA Wiem, że MJ wydał jedną płytę Janet, ale ta opiosenka była nie z tej płyty Jak wróce do domu, to napiszę, jaka to piosenka
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan