Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Gosia1975

Post autor: Gosia1975 »

Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Gosiu fajne rzeczy :) szczegulnie kolorowe wydania Invincible na MC nawet nie wiedziałam ze owe istniały ja mam wszystkie ale na CD a na MC tylko srebrna ;) jak znajdziesz czas to i te pierdulki co masz pochowane zapodam nam tu fajnie sie tak ogląda i można czasem sie dowiedzieć o istnieniu innych ciekawych rzeczy bo jak ostatnio ebay chciałam przekopac to zrezygnowałam po 120 stronie hahahahahah ja czekam teraz na dojście masy magazynów typu tribute z USA jaki i czegoś ( niespodzianka ma być ) od znajomej to coś podobno z neverlandu ( ona miała farta raz tam gościć ) i jeszcze na rzeczy z niemiec i kilka wersji KING OF POP o ile dobrze pamiętam to ( australia special edition , honk kong , austria , uk normalna wersja , italy i niemiecka ) jejku już się doczekać na wszystko nie mogę a dwa dni temu totarl ten BLACK & WHITE special tribute edition z francji ;))))) jednak nadal brakuje mi 4 numerów tego wydawnictwa :(
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Gośka widzę że nadal masz płytkę Ghosts którą ci podarowałem ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
luka

Post autor: luka »

Część mojej kolekcji
inne pierdółki są w szafie i nie chce mi się tego wyjmować i fotografować
Imponująca kolekcja!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gosia1975

Post autor: Gosia1975 »

Mjpolsat pisze:Gośka widzę że nadal masz płytkę Ghosts którą ci podarowałem ;-)
Oczywiście i nigdy się jej nie będę chciała pozbyć apropos Krzysiu mam jeszcze twoją chustę z Victory Tour pamiętasz ?:szepcze:
Jak dorwę aparat znowu to zrobię zdjęcia tych innych pierdółek
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Do mojej kolekcji dołączy wczoraj zamówiony wisiorek
http://www.allegro.pl/item878909961_wis ... a_48h.html
Wybrałam numer 5...
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
soulsation

Post autor: soulsation »

DZiś do mojej kolekcji właczyłem książke Life.Life wydał nie kto inny jak magazyn life...Dużo unikatowych zdjęć,nawet dla samych fotek warto ją nabyć .Wydawnictwo dostępne jest w sieci sklepów American Book.Cena 59,90

ps:)
W piątek w Empiku kupiłem plakat,ten z tych dużych po 19,90 z THIS IS IT:)
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Wczoraj kupiłam film "W hołdzie Michaelowi Jacksonowi" - fajny film ;]
Dziś wsiadam do samochodu po szkole, a mama daje mi siatkę - patrzę... a tam śliczny kubek z Michaelem z ery Bad, notes z takimi dziurkami po boku na kółeczka i duuuży blok kartek, plus ołówek z MJ *_*
W piątek zamówiłam dwie książki "Moja HIstoria" i "I love You, Poland", od naszej forumowiczki :)

Nigdzie nie mogę znaleźć Moonwalkerka (w Empiku jest za 70zł, jakiś inny język) i History CD glupija Były przed świętami w Media Martkcie, cały stos, teraz już nie ma. Szlag ;/
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Shiny Moonwalker jest na fan.pl : )
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Shiny

M.J.[*] niestety, opisywałam Ci moją historię - mama LEDWO zgodziła się na kupno książki na allegro ;d
Nie ma szans, że mi pozwoli ;(

Zero plakatów - w każdym empiku. Jest jedna wersja, z Billie Jean, ale wszystkie wykupione... :smiech:
Obrazek
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Shiny pisze:m śliczny kubek z Michaelem z ery Bad, notes z takimi dziurkami po boku na kółeczka i duuuży blok kartek, plus ołówek z MJ *_*
mamy pytanko a gdzie mama Twoja dorwala takie cudenka jak zeszyt czy olowek z MJjem ??? prosze daj znac i pozdrowienia dla mamy !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Shiny pisze:Nigdzie nie mogę znaleźć Moonwalkerka
Shiny nie wiem skąd jesteś ale w każdym razie ja widziałam 'Moonwalkera' u siebie w Saturnie ;-) więc może spróbuj tam poszukać :-)
Awatar użytkownika
Shiny

mamy pytanko a gdzie mama Twoja dorwala takie cudenka jak zeszyt czy olowek z MJjem ???

Moja mama kupiła to w księgarni na ul.Głębokiej w Lublinie ;d Dzięki za pozdrowienia :D

Shiny nie wiem skąd jesteś ale w każdym razie ja widziałam 'Moonwalkera' u siebie w Saturnie

Kurczę, jest u mnie takie coś? Nie wiem xd
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Dzisiaj odebrałam swoją For The Record :happy:
Jak narazie jestem zachwycona
Mam nadzieję że poradzę sobie z angielskim ;-)
ObrazekObrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

Shiny pisze:Wczoraj kupiłam film "W hołdzie Michaelowi Jacksonowi" - fajny film ;]
Dziś wsiadam do samochodu po szkole, a mama daje mi siatkę - patrzę... a tam śliczny kubek z Michaelem z ery Bad, notes z takimi dziurkami po boku na kółeczka i duuuży blok kartek, plus ołówek z MJ *_*
W piątek zamówiłam dwie książki "Moja HIstoria" i "I love You, Poland", od naszej forumowiczki :)

Nigdzie nie mogę znaleźć Moonwalkerka (w Empiku jest za 70zł, jakiś inny język) i History CD glupija Były przed świętami w Media Martkcie, cały stos, teraz już nie ma. Szlag ;/
idż do saturna
ODPOWIEDZ