kurcze przegapilem tyle fajnych plików.. czy moze ktoś dac na nowo na poczatek takie pliki:
-Ghosts (different version)
Another Part Of Me - MTV Special
The One And Only Michael Jackson
??
Tylko zeby nie mediafire,rapidshare i megauploud... bezproblemowe sa raczej momuploud lub plikuś ;) Z góry dzięki :) ciekawe jaka jest ta inna wersja GHOST:)
Willy, ściągnęłam sobie "All about MJ" a tego plikusia i choć ściągnąć się udało, to jak próbuję to puścić, to mi się tylko otwiera Winamp i koniec - nic nie leci.
Ojoj.
Ktoś pomoże?
EDIT: Próbowałam puścić przez Real Playera, pojawił się tylko pierwszy screen, ale - był głos na tle tego screena. W All Playerze natomiast wyskoczył mi komunikat, że nie mam jakiegoś kodeka (MPEG 4 czy coś w tym stylu).
Pomocy, nie znam się kompletnie, więc nie wiem, co mam zrobić. Szukać tego kodeka w sieci i ściągnąć go, czy jak...
Willy, kurczę, pobrałam tego kodeka, zainstalowałam nawet (to umiem! :D) i dalej to samo... No więc skorzystałam z funkcji All Playera "napraw uszkodzony plik" i obcięło mi wszystko od piątej minuty w zwyż. Myślisz, że pobrać sobie jeszcze raz wszystko (5h się ściągało, no ale trudno)?
zu pisze:Willy, kurczę, pobrałam tego kodeka, zainstalowałam nawet (to umiem! :D) i dalej to samo... No więc skorzystałam z funkcji All Playera "napraw uszkodzony plik" i obcięło mi wszystko od piątej minuty w zwyż. Myślisz, że pobrać sobie jeszcze raz wszystko (5h się ściągało, no ale trudno)?
No nie wiem, może faktycznie cos się źle pobrało, możes próbować jeszcze raz. Plik był kompresowany Xvid'em czyli najpopularniejszym kodekiem więc nie powinno byc problemów z poprawnym jego odtworzeniem.
w folderze kliknij na NARZEDZIA potem OPCJE FOLDERÓW potem na WIDOK.a potemn odznacz UKRYJ ZNANE ROZSZERZENIA PLIKÓW...wtedy po nazwie kazdego pliku bedzie kropka i skrót jego formatu.. ejsli naprawde masz poprawny format mpeg lub avi.. to Jednak zmieniaj kodeki na jeszcze inne..TYLKO pamietaj żeby spowrotem zaznaczyć ocje zeby UKRYĆ rozszerzenia. bo jak tak zostawisz..i zmienisz gdzieś nazwe a niepoprawnie wpiszesz koncówke rozszerzenia PLIK w tedy bedzie BEZURZYTECZNY... hmm/... to tak dla pewnosci.. ale wątpie by w tym był błąd..
ZU jak mi podasz maila to ci wyśle jakies kodeki to sobie popróbujesz... ALE pamietaj też ze czasem jeden kodek kłóci sie z drugim.. wiec instalując jeden pakiet... czasami trzeba usunać inny żeby sie nie sypał explorer.. :)
A jesli nie zalezy ci na jakości tego nagrania to ci wyśle INSTALKE TOTAL VIDEO CONVERTER>> w nim mozesz CO tylko chcesz przerobic na co tylko chcesz.. za free i to w całosci... mozna by sprtóbowac on powinien przekonvertowac ten format na jaki bedziesz chciała...
Wow, Omega Supreme, dzięki :) Problem w tym, że wywaliłam właśnie ten nieszczęsny plik, a na dodatek opróżniłam kosz. Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko ściągnąć to jeszcze raz, może ruszy. A jak będę miała dalej problemy, to napiszę do Ciebie na pw i poproszę o pomoc :)
SLuchajcie ja mam takie pytanie.a propo tych koncertów ANNIVERSARY gdzie np na jednym koncercie MJ zaspiewał TWYMMF z Britney Spears... wiadomo kazdemu ze koncerty te dziela sie na 3 cześći.. pierwsza to wykonywanie piosenek MJ i nie tylko przez rożne gwiazdy dla MJa.. potem WYjatkowy Chwilowy powrót THE JACKSON..a z wreszcie cześc najlepsza KONCERT MJ :).. i tu problem mam zawsze z multimediami.. otóż jak ściągne wersje PEŁNĄ... to mam wszystko tyle ze zła jakość... a jak sciągne wersje SUPER JAKOŚCI to ona jest duzo skrócona i wielu rzeczy nie ma.. CZY MA KTOŚ jeden z tych koncertów.. NAJLEPSZEJ JAKOŚCI moze byc nawet dvd lub AVI dowolnie. BYLE BYŁA to pełna wersja bez cięcia i bardzo dobrej jakosci obrazu i dzwięku? Nie wiem gdzie szukać.. Obojetnie czy ANniversary z britney Czy BEZ (wogóle to mozna dostać gdziekolwiek pełny koncert gdzie byął britney?) a jesli to co szukam juz gdzieś jest w innym temacie prosze o kierunek... DZIEKI