"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Jeśli tak - wszyscy chętni muszą poczekać na inną okazję. Niech Diana zbiera siły i organizuje nową ekipę / trzeba wyszkolić sobie "następców" do kolejnych edycji programu YCD ;-) / Ciekawa jestem, czy było duże zainteresowanie :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Gość

Post autor: Gość »

A ja sie zgadzam z Kingą. Lubiłem Diane i wysyłałem na nią sms-y, ale wiedziałem, że ona tego programu nie wygra. Miała genialne solówki (choć akurat Billie Jean, na który potrzebowała ponoć tak dużo czasu aby się przygotować, nie do końca mnie zachwycił), i lepiej wypadała w tych których jednak nie pojawiał się Majkel. Ania była lepsza, no co tu dużo mówić...potrafiła naprawdę zatańczyć wszystko...nie tylko modern i jazz...tańczyła też hip-hop, bodajże z Rufim i też wyszło świetnie. Diana miała by szanse w programie w którym występuje sie solo...bo z Majkelowymi choreografiami i swoim talentem mogła by zajść daleko. Wiele jej zawdzięczamy, bo jednak sprawiła, że wiele młodych osób przypomniało sobie o istnieniu kogoś takiego jak Michael Jackson, jako o artyście, a nie pedofilu i człowiekowi "któremu odpada nos", ale nie mówmy na upartego, że w YCD była najlepsza itd. przy okazji obsmarowując też grupe zdolnych tancerzy na czele z Anią Bosak.

PS. Zaraz mnie zlinczują...
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.

Ja się zgadzam z Twoją wypowiedzią. Diana jest dobra i była moją faworytką,ale niestety,mimo talentu nie była tak wszechstronna,jak np. Natalia.
Nie krytykuję Diany,broń Boże, tylko pamiętajmy o tym, że nikt nie jest idealny.My fani postrzegaliśmy ją w troszkę inny sposób niż reszta ludzi, także popatrzcie na to po tym kątem.;-)

Pzdr
Obrazek
Awatar użytkownika
_Mania_

Post autor: _Mania_ »

ja sie zgadzam co do tego, że dzięki Dianie wiele osób, młodych osób teraz inaczej patrzy na Mike'a, bo to prawda. A jeśli chodzi o to czy Diana jest wszechstronna czy nie to mam akurat swoje zdanie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Luty luty LUTY!
Oczywiście, że o luty chodzi ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

_Mania_ pisze:A jeśli chodzi o to czy Diana jest wszechstronna czy nie to mam akurat swoje zdanie :)
Jasne,nie odbieraj mnie źle. ;-)
Diana jest cholernie dobra i to przyznaję bez bicia, jednak,chyba potrzebuje trochę więcej czasu na wypracowanie niektórych stylów.;-)

Macie jakieś info,dotyczące tego,czym aktualnie Diana się zajmuje?
Pzdr :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Erna Shorter pisze:
Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.

(...) niestety,mimo talentu nie była tak wszechstronna,jak np. Natalia.
My fani postrzegaliśmy ją w troszkę inny sposób niż reszta ludzi, także popatrzcie na to po tym kątem.;-)
Zgadzam się. Natalia od początku była moją faworytką. Dziwię się, że tak szybko odpadła... Wiadomo, największym sentymentem darzyłam Dianę - i tak właśnie powinno wyglądać "starcie gigantów" w finale: Natalia kontra Diana i... obojętnie kto z tych doskonałych tancerzy byłby trzeci. Wygrał Gleba - uważam, że jak najbardziej zasłużenie i życzę mu powodzenia! Nie ma się co oszukiwać, do końca dotrwali najlepsi. Żeby dostać się do programu YCD i w czystej sportowej rywalizacji utrzymać, musieli wycisnąć z siebie mnóstwo talentu, ale przede wszystkim ciężkiej pracy. Należy o tym pamiętać, zanim się kogokolwiek skrytykuje. Ci ludzie - wszyscy bez wyjątku osiągnęli sukces. Już z samego zwycięstwa w castingach mogą być dumni! Jakby na to nie spojrzeć są NAJLEPSZYMI tancerzami w tym kraju :-)
M.Dż.* pisze:
Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Luty luty LUTY!
Oczywiście, że o luty chodzi ;-)
Tak właśnie myślałam :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
DooDoo

Post autor: DooDoo »

Teraz są warsztaty z Dianą. 18,19,20 STYCZNIA.
Jadę... :happy:
DooDoo

M.Dż.* pisze:
DooDoo pisze:W Warszawie są warsztaty...
i jest Jackson's style...
chyba jadę...
mam jechać?
Jeśli te warsztaty zaczynają się 11 stycznia i trwają 4 dni to zapewne te, które prowadzić ma Diana ;-)
Myslę, że warto pojechać :-)
Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
Te o których mówisz były z Bosakiem i Roofim.
A te 18... to są z Dianą, Glebą.
poprostutancz.com.pl
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

DooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
poprostutancz.com.pl
Nie do końca ;-)
Piszesz o warsztatach zorganizowanych z ramienia "You Can Dance", ale Diana prowadzi bardzo duzo warsztatów w ciągu roku (i prowadziła zanim dostała się do programu).
11 lutego, w Warszawie, będą jedne z nich :-)
Nie wiem niestety, kto je organizuje.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
_Mania_

Post autor: _Mania_ »

Warsztaty z Dianą bedą również w Poznaniu, nie w ramach YCD
Obrazek
DooDoo

M.Dż.* pisze:
DooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
poprostutancz.com.pl
Nie do końca ;-)
Piszesz o warsztatach zorganizowanych z ramienia "You Can Dance", ale Diana prowadzi bardzo duzo warsztatów w ciągu roku (i prowadziła zanim dostała się do programu).
11 lutego, w Warszawie, będą jedne z nich :-)
Nie wiem niestety, kto je organizuje.
Ale ja wiem ;p
tez przez YCD.
od 8 do ktoregos tam.
Zrobmy spiske warsztatow z Dianka.
Zaraz mam ostatnie zajecia ;(
Jako

Post autor: Jako »

Jestem jednym z wielu, którzy zostali fanami MJ poprzez program YOU CAN DANCE- po prostu tańcz! Jestem młodym fanem....Ale od pierwszego usłyszenia piosenki MJ po prostu.....Wcześniej nie zdawałem sobie sprawy z wielkości Michaela. :(........ale od czasu kiedy Diana zatańczyła do utworu Beat it, i mama powiedziała mi że to Jackson, szybko pobiegłem do komputera i zacząłem oglądac na YOU YUBE teledyski Króla i ściągac piosenki.
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Pamiętajcie,że dzisiaj rusza 2 edycja You Can Dance
Obrazek
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Temu Tigitsowi nie wyszedł za bardzo taniec do 2bad.

A co do filmu nikolki to sam nie wiem co mysleć
Obrazek
ODPOWIEDZ