"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Jeśli tak - wszyscy chętni muszą poczekać na inną okazję. Niech Diana zbiera siły i organizuje nową ekipę / trzeba wyszkolić sobie "następców" do kolejnych edycji programu YCD / Ciekawa jestem, czy było duże zainteresowanie :)
Jeśli tak - wszyscy chętni muszą poczekać na inną okazję. Niech Diana zbiera siły i organizuje nową ekipę / trzeba wyszkolić sobie "następców" do kolejnych edycji programu YCD / Ciekawa jestem, czy było duże zainteresowanie :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Michael Jackson
A ja sie zgadzam z Kingą. Lubiłem Diane i wysyłałem na nią sms-y, ale wiedziałem, że ona tego programu nie wygra. Miała genialne solówki (choć akurat Billie Jean, na który potrzebowała ponoć tak dużo czasu aby się przygotować, nie do końca mnie zachwycił), i lepiej wypadała w tych których jednak nie pojawiał się Majkel. Ania była lepsza, no co tu dużo mówić...potrafiła naprawdę zatańczyć wszystko...nie tylko modern i jazz...tańczyła też hip-hop, bodajże z Rufim i też wyszło świetnie. Diana miała by szanse w programie w którym występuje sie solo...bo z Majkelowymi choreografiami i swoim talentem mogła by zajść daleko. Wiele jej zawdzięczamy, bo jednak sprawiła, że wiele młodych osób przypomniało sobie o istnieniu kogoś takiego jak Michael Jackson, jako o artyście, a nie pedofilu i człowiekowi "któremu odpada nos", ale nie mówmy na upartego, że w YCD była najlepsza itd. przy okazji obsmarowując też grupe zdolnych tancerzy na czele z Anią Bosak.
PS. Zaraz mnie zlinczują...
PS. Zaraz mnie zlinczują...
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
Ja się zgadzam z Twoją wypowiedzią. Diana jest dobra i była moją faworytką,ale niestety,mimo talentu nie była tak wszechstronna,jak np. Natalia.
Nie krytykuję Diany,broń Boże, tylko pamiętajmy o tym, że nikt nie jest idealny.My fani postrzegaliśmy ją w troszkę inny sposób niż reszta ludzi, także popatrzcie na to po tym kątem.
Pzdr
Luty luty LUTY!Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Oczywiście, że o luty chodzi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Jasne,nie odbieraj mnie źle._Mania_ pisze:A jeśli chodzi o to czy Diana jest wszechstronna czy nie to mam akurat swoje zdanie :)
Diana jest cholernie dobra i to przyznaję bez bicia, jednak,chyba potrzebuje trochę więcej czasu na wypracowanie niektórych stylów.
Macie jakieś info,dotyczące tego,czym aktualnie Diana się zajmuje?
Pzdr :)
Zgadzam się. Natalia od początku była moją faworytką. Dziwię się, że tak szybko odpadła... Wiadomo, największym sentymentem darzyłam Dianę - i tak właśnie powinno wyglądać "starcie gigantów" w finale: Natalia kontra Diana i... obojętnie kto z tych doskonałych tancerzy byłby trzeci. Wygrał Gleba - uważam, że jak najbardziej zasłużenie i życzę mu powodzenia! Nie ma się co oszukiwać, do końca dotrwali najlepsi. Żeby dostać się do programu YCD i w czystej sportowej rywalizacji utrzymać, musieli wycisnąć z siebie mnóstwo talentu, ale przede wszystkim ciężkiej pracy. Należy o tym pamiętać, zanim się kogokolwiek skrytykuje. Ci ludzie - wszyscy bez wyjątku osiągnęli sukces. Już z samego zwycięstwa w castingach mogą być dumni! Jakby na to nie spojrzeć są NAJLEPSZYMI tancerzami w tym krajuErna Shorter pisze:Jeśli ktoś Cię zlinczuje,to tylko te osoby, które tak naprawdę nie mają nic konkretnego do powiedzenia.Banan pisze: PS. Zaraz mnie zlinczują...
(...) niestety,mimo talentu nie była tak wszechstronna,jak np. Natalia.
My fani postrzegaliśmy ją w troszkę inny sposób niż reszta ludzi, także popatrzcie na to po tym kątem.
Tak właśnie myślałamM.Dż.* pisze:Luty luty LUTY!Lika pisze:Skoro zaczęły się 11 stycznia i trwają 4 dni, to już w zasadzie po... / Chyba, że wkradł się błąd i nie o styczeń chodzi... Kasiu? /
Oczywiście, że o luty chodzi
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
- Michael Jackson
- Michael Jackson
Te warsztaty zaczynają się 18.M.Dż.* pisze:Jeśli te warsztaty zaczynają się 11 stycznia i trwają 4 dni to zapewne te, które prowadzić ma DianaDooDoo pisze:W Warszawie są warsztaty...
i jest Jackson's style...
chyba jadę...
mam jechać?
Myslę, że warto pojechać
Bo były dwie tury.
Te o których mówisz były z Bosakiem i Roofim.
A te 18... to są z Dianą, Glebą.
poprostutancz.com.pl
Nie do końcaDooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
poprostutancz.com.pl
Piszesz o warsztatach zorganizowanych z ramienia "You Can Dance", ale Diana prowadzi bardzo duzo warsztatów w ciągu roku (i prowadziła zanim dostała się do programu).
11 lutego, w Warszawie, będą jedne z nich
Nie wiem niestety, kto je organizuje.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ale ja wiem ;pM.Dż.* pisze:Nie do końcaDooDoo pisze:Te warsztaty zaczynają się 18.
Bo były dwie tury.
poprostutancz.com.pl
Piszesz o warsztatach zorganizowanych z ramienia "You Can Dance", ale Diana prowadzi bardzo duzo warsztatów w ciągu roku (i prowadziła zanim dostała się do programu).
11 lutego, w Warszawie, będą jedne z nich
Nie wiem niestety, kto je organizuje.
tez przez YCD.
od 8 do ktoregos tam.
Zrobmy spiske warsztatow z Dianka.
Zaraz mam ostatnie zajecia ;(
Jestem jednym z wielu, którzy zostali fanami MJ poprzez program YOU CAN DANCE- po prostu tańcz! Jestem młodym fanem....Ale od pierwszego usłyszenia piosenki MJ po prostu.....Wcześniej nie zdawałem sobie sprawy z wielkości Michaela. :(........ale od czasu kiedy Diana zatańczyła do utworu Beat it, i mama powiedziała mi że to Jackson, szybko pobiegłem do komputera i zacząłem oglądac na YOU YUBE teledyski Króla i ściągac piosenki.