Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
-
Cieszę się, że terminy nas nie gonią, bo chciałabym abyśmy wszyscy potraktowali sprawę poważnie i dali z siebie to co najlepsze... A wtedy sądzę że będzie super :)
Bierzmy przykład ze Speechless i Chrisberna, ich prowadzenia całej sprawy, zapału i pracowitości :)
EDIT: To nie lizusostwo
Bierzmy przykład ze Speechless i Chrisberna, ich prowadzenia całej sprawy, zapału i pracowitości :)
EDIT: To nie lizusostwo
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
A ja mam pytanie. Jeżeli ktoś będzie nagrywał w studio, to też musi sam wokal posłać czy już całość?chrisbern pisze:Oczywiście mało kto będzie miał możliwość samemu połączyć sensownie wokal z muzyką, wiec tak w zasadzie czekamy na nagrania samych wokali (najlepiej kilka wersji).
Podkłady się stale robią, wiec dla tych, co jeszcze nie mają - cierpliwości...
- speechless26
wtedy całosc :)iza89 pisze:A ja mam pytanie. Jeżeli ktoś będzie nagrywał w studio, to też musi sam wokal posłać czy już całość?chrisbern pisze:Oczywiście mało kto będzie miał możliwość samemu połączyć sensownie wokal z muzyką, wiec tak w zasadzie czekamy na nagrania samych wokali (najlepiej kilka wersji).
Podkłady się stale robią, wiec dla tych, co jeszcze nie mają - cierpliwości...
I'm so proud to say- I love You.
W ten weekend zakończyłem "Blame it on the boogie" i prawie zakończyłem "One day in your life". Speechless, możesz dopisać do listy na 1 stronie :).
PS. OK. "One day in your life" gotowe i tym samym mam 27 coverów mojego autorstwa trwających razem 2 godziny i jedna minute Jeszcze ca. 6 i dzieło dokonane.
PS. OK. "One day in your life" gotowe i tym samym mam 27 coverów mojego autorstwa trwających razem 2 godziny i jedna minute Jeszcze ca. 6 i dzieło dokonane.
Ja na dniach powinienem już przesłać Privacy:) Ogólnie projekt jest zajefajny, tylko wiadomo, e płyta będzie musiał być darmowa jak ja całą nagramy ponieważ wykupienie licencji do nazwy "MJ" by nas duużo kosztowało, chyba że sie złożymy:P
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- speechless26
czekam z niecierpliwością :)Mike pisze:Ja na dniach powinienem już przesłać Privacy:)
jakoś to załatwimy Wiesz, nasz projekt jest, jakby nie patrzec, projektem "charytatywnym" w tym sensie, że nie robimy tego dla zysków materialnych, ale w ten sposób bezinteresownie oddajemy hołd MJowi.Mike pisze:Ogólnie projekt jest zajefajny, tylko wiadomo, e płyta będzie musiał być darmowa jak ja całą nagramy ponieważ wykupienie licencji do nazwy "MJ" by nas duużo kosztowało, chyba że sie złożymy:P
Dla takich akcji są korzystniejsze cenniki :P
Próbuję:)
- anula__1994
- speechless26
Nie, nie nagrywaliśmy.anula__1994 pisze:Nagrywaliście już tą wspólną piosenkę w Białymstoku? Pamiętam, że mieliście się spotkać w jakiś weekend, a że ostatnio zaglądam tu coraz rzadziej, mam straszne zaległości i już nie wiem co i jak...
Narazie czekam na piosenki solowe, czyli na covery.
Jednak proces idzie bardzo wolno.
O wspólnym nagraniu na pewno wszystkich poinformuję.
Ponawiam gorącą prośbę o maile, no i- jak idzie nagrywanie?
Jakbyście mieli jakieś pytania natury technicznej, to pytajcie śmiało Speechless i mnie. Pamiętajcie, ze jakby jakiś fragment stwarzał problemy, to możecie go nagrywać kilka razy z rzedu, a ja już to zmontuje do kupy. Moge np. wybrany fragment podkładu zapętlić i będziecie go mieli ileś tam razy z rzędu, jeżeli konieczne.
- speechless26