Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
bebelotta

Post autor: bebelotta »

wow...filmik z ostatniej próby jest super! wychodzi Wam świetnie! i faktycznie sporo ludzi się zebrało. juz nie mogę doczekać się następnej próby :happy: ,bo do tej pory zatrzymywały mnie siły wyższe, ale w sobotę przyjdę potańcować :mj: mam tylko nadzieję, że za Wami nadążę, bo tak dajecie czadu, że aż się kurzy ;P no i mam sporo chętnych na udokumentowanie flash moba dla potomności, niektórzy mówią, że może nawet skuszą się na taniec;) acha, przepraszam za ignorancję, ale o której spotykamy się w sobotę?
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

bebelotta pisze: ignorancję, ale o której spotykamy się w sobotę?
o 16:00 pod KINEM KIJÓW ZBIÓRKA !!! :) nie martw sie wszystkiego nauczymy i też będziesz kurzyć razem z nami :))) zapraszamy serdecznie i znajomych tez wyciagnij :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Godzinami łaziłam po Kerfurze i opłacało się. Wchodzę do RTVEUROAGD, a tam bateryje Panasonica po 10zl za parę, zatem zakupiłam 3 pary, gdyż tyle wymaga "Mój" Boombox, no i jeszcze małego szita do pilota zakupiłam. Także w sobotę będzie full wypas. xD

Szatan! ;D

Jakby ktoś miał ochotę nagrać na pełdłajwa tak z pare razy pod rząd Beat It i przytachać to byłabym wdzięczna, gdyż będzie szło z USB, a czemu? Cóż, ten sprzęt przeżył wiele wzlotów i upadków na imprezach ( z akcentem na upadki), więc CD czasem się tnie, ale z łącza idzie jak po maśle. ;)

Madziu, chyba masz te same bateryje. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
moni

m_ary_jane pisze:Z tego by wyszło, że tańczymy w sumie 4 razy.

tak tanczymy 4 razy w sumie - w sobote zaczniemy ćwiczyć wejscia i zejscia i pobawimy sie troche w aktorów robiących tłum i przechodniów i bedziemy to powtarzać na generalnej w niedziele :)

W OGOLE CZY KTOSBY MÓGL JUTRO PODJECHAC NA BULWARY I ZOBACZYC JAK WYGLADA SYATUACJA POD SMOKIEM ? TAM KOŁO TEGO MURKU GDZIE LUDZIE SIEDZA ? BO MNIE ZNAJOMI STRASZA ZE TAM JAKIS REMONT JEST

NA pocieszenie to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze w niedziele NIE spodziewaja sie zadnych opadów ALLELUJA !
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

BTW, jeszcze jedno. Fajnie by było jakby znaleźli się ludzie dobrej woli ( tak o Tobie piszę) i na następną próbę przytachali jakieś grosze na zrzutę za baterie dla Mnie i Madzi ( wiecie za coś muszę sobie postawić dom). xD Myślę, że dla wielkiej grupy takiej jak My to drobiazg, a dla jednostki to już pieniądz. ;-)

Brzmi to trochę w stylu... Wyślij sms-a o treści POMAGAM... Ale to prawda. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:NA pocieszenie to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze w niedziele NIE spodziewaja sie zadnych opadów ALLELUJA !
Ja też już przejrzałam wszystkie możliwe portale internetowe zamieszczające prognozę pogody. I w niedziele na żadnym z nich nie zapowiadają opadów. : ) W najgorszym wypadku jest słoneczko przysłonięte chmurką, a w najlepszym czyste niebo przyozdobione promiennym słoneczkiem...Chociaż na to bym akurat nie liczyła. Ale zadowala mnie, to że nie będzie padało.
Obrazek
ZawalAska

Post autor: ZawalAska »

o prosze ;) ja tu z Wami mejlowo rozmawiam a tu całkiem sympatyczne forum jest :D
noszzz na filmiku mnie nie widać ,ale na pewno gdzieś tam z tyłu ostro wymiatam haha :) noo ale całkiem nieźle wychodzi także szacun dla nas!
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Beti_90 pisze:Chodzi jej o Flash Bob oczywiście ;D Będzie tam z nami(ja i Pattolek), więc o kolejną osobę więcej :)
- super,dzieki:):)

madzialenka- dzieki za opisanie siebie,juz Cie kojarze:)
MadziaLenka pisze:ja proponuje więcej siły przy" wymachach nogami" i zdecydowanie dodać ręce i będzie git majonez:D no i można by jeszcze bardziej poruszać bioderkami
- tak jest,masz racje,obiecuje,ze skupie sie na dynamice i ekspresji na najblizszej probie i bede piłować ludzi pod tym względem:)
m_ary_jane pisze:Ja myślę, że 4. każdy da z siebie wszystko. W końcu tańczymy dla M.! Zobaczycie, wstąpi w nas taka energia,
- tez tak myślę i mam taką nadzieje:)
m_ary_jane pisze:A ja mam takie pytanie. Czy przewidujemy jakieś małe After Party już po wszystkim?
-nie wiem,generalnie jak skonczymy bedzie juz zapadał zmierzch i bedzie dosc zimno jak to teraz w wieczór,wiec raczje cienko bym to widziala:]
bebelotta pisze:no i mam sporo chętnych na udokumentowanie flash moba dla potomności, niektórzy mówią, że może nawet skuszą się na taniec;)
- super,dzieki:)

DzwoneczekMJJ -dzieki za bateryjki do radia,ja jakby cos tez wezme w razie czego radio na sobotnia probe,gdyby coś:p bede miec tez swoje baterie (pewnie mamy te same:)

tylko prosze-niech ktoś wezmie mp3jke w razie czego-tak jak prosi Dzwoneczek- bo ja bym wziela,ale mnie cos nie styka,wiec boje sie ze moze zawieść:/ moni- Ty masz chyba mp3playera,nie? (ja mam pelno muzyki,ale na komie:/)

moni- jak bede jutro wracac z uczelni,postaram sie zajrzec pod smoka i spr jaka jest sytuacja:)

tez słyszalam,ze ma byc ładna pogoda w niedziele:D Hurraa:!:)

co do pieniedzy na baterie - ostatnio zebralam 16zł i mysle ze drugie tyle a moze wiecej-zbiore w sobote to ci oddam czesc z nich bo pewnie troche jeszcze zostanie,cos bym chciala dla siebie tez "odzyskac" no i zeby dla chlopakow breakdance'ów cos zostalo-byloby miło:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

madzia06 pisze:moni- Ty masz chyba mp3playera,nie? (ja mam pelno muzyki,ale na komie:/)
ano mam ! służy mi też jako pen drive wiec mysle ze mógłby być - zgram na niego więc ten kawałek od Mary Jane która go sprtynie skróciła i przyniosę w sobotę - mam nadzieję że będzie działać ! tylko on ma wejscie USB a nie na kabel ale mysle że tez moze byc ?

W ogóle to ten FM rzutuje na moje sny - nie spię po nocach bo sie denerwuję że mało ludzi przyjdzie......... :surrender: wiec niech przyjdzie duzo cobym sie wyspać w końcu mogła nenene
wobec powyższego mamy ostatnie godziny aby werbować ludzi - do mnie średnio sie zgłasza ktoś raz na godzinę - piszę wszystkim to samo ale ile z nich przyjdzie tego nie wiem do końca.

A w ogóle ktoś kojarzy tą sympatyczna dziewczyne ktora była ostatnio na próbie i mowiła że pracuje w domu kultury i ma tam 20 osobową grupę gimnazjum która już umie Beat it i przyjdą na próbe ? mam nadzieję że ta miła koleżanka nie zawiedzie i że moje małe pobozne życzenie że będzie nas 100 ! się spełni !

normalnie chyba Wam wtedy pomnik postawię - no dobra postumencik :)

madzia06 pisze:co do pieniedzy na baterie - ostatnio zebralam 16zł i mysle ze drugie tyle a moze wiecej-zbiore w sobote to ci oddam czesc z nich bo pewnie troche jeszcze zostanie,cos bym chciala dla siebie tez "odzyskac" no i zeby dla chlopakow breakdance'ów cos zostalo-byloby miło:)
będzie zrzuta na próbie już pisałam o tym ludziom w mailu że nie kupujemy Chipsów tylko 1 zl przynosimy - jak ludzie sobie wezmą to do serca to myslę ze wam sie wróci za BATERYYYJEEEE :) na chłopaków od BD to już ja rozwalę moją świnkę skarbonkę :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

madzia06 pisze:DzwoneczekMJJ -dzieki za bateryjki do radia,ja jakby cos tez wezme w razie czego radio na sobotnia probe,gdyby coś:p bede miec tez swoje baterie (pewnie mamy te same:)

tylko prosze-niech ktoś wezmie mp3jke w razie czego-tak jak prosi Dzwoneczek- bo ja bym wziela,ale mnie cos nie styka,wiec boje sie ze moze zawieść:/ moni- Ty masz chyba mp3playera,nie? (ja mam pelno muzyki,ale na komie:/)
Jbc, też wykombinuję co by plamy nie dać. Odnośnie baterii, też myślę że to to samo tylko w oznaczeniach europejskich inaczej, a w kanadyjskich inaczej. ;-)
moni pisze: ano mam ! służy mi też jako pen drive wiec mysle ze mógłby być - zgram na niego więc ten kawałek od Mary Jane która go sprtynie skróciła i przyniosę w sobotę - mam nadzieję że będzie działać ! tylko on ma wejscie USB a nie na kabel ale mysle że tez moze byc ?
Właśnie chodzi o to, aby to było tzw. gołe wejście bez kabli, gdyż takie najlepiej zaaplikować, oczywiście jeśli będzie wersja z kablem to też nie pogardzę. ;-)
moni pisze:będzie zrzuta na próbie już pisałam o tym ludziom w mailu że nie kupujemy Chipsów tylko 1 zl przynosimy - jak ludzie sobie wezmą to do serca to myslę ze wam sie wróci za BATERYYYJEEEE :) na chłopaków od BD to już ja rozwalę moją świnkę skarbonkę :)
Nie, no chipsy też mogą kupić w końcu jak powszechnie wiadomo... Dzwonek głodny = Dzwonek Zły! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

How many dancers are you awaiting?
Could you write me program, where do you want dance?
I was i Wroclaw 2 weeks ago and I saw any polsters to invite on one day in week , but promoter forget write which date .. thanks Spades
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

You want to dance with us?
We aren't giving detailed informations on the forum. You must write to some of organisers. For example moni. To the private message.
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

witam!:D
Ja muszę się pochwalić, że wczoraj najuczyłam kleżankę - mniej wiecej ukłądu i będzie z nami w sobote na próbie i w niedziele na występie:] z reszta znajomych dogadam sie jutro:] w sumie na pewno bedzie tańczyc nasza 3, a przy dobrych lotach 7:P jutro przed próbą na pewno będę na bulwarach więc sprawdzę co się tam dzieje - z tego co wiem to owszem jest remont ale nie konkretnie w tych okolicach, ale na parkingu:P
co do pendriva to ja mam:D wiec mogłabym nagrać Beat It ale ktoś musiałby mi przesłać tą skróconą wersję:]
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

MadziaLenko to świetnie. ;-) Co do skróconej wersji BI to ja też poproszę, gdyż po co mam sama wycinać fragment skoro już ktoś tego dokonał. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

fifczanek

Post autor: fifczanek »

Hej. Z Brzeska też wpadnie kilka osób ^^. Ćwiczymy cały czas xD Jeśli ktoś wie i może udzielić mi takiego info jak: o której i gdzie będzie główny występ na maila fifczanek@o2.pl to bardo proszę :P Z góry dzięki i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ