m_ary_jane pisze:Z tego by wyszło, że tańczymy w sumie 4 razy.
Ja też już przejrzałam wszystkie możliwe portale internetowe zamieszczające prognozę pogody. I w niedziele na żadnym z nich nie zapowiadają opadów. : ) W najgorszym wypadku jest słoneczko przysłonięte chmurką, a w najlepszym czyste niebo przyozdobione promiennym słoneczkiem...Chociaż na to bym akurat nie liczyła. Ale zadowala mnie, to że nie będzie padało.moni pisze:NA pocieszenie to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze w niedziele NIE spodziewaja sie zadnych opadów ALLELUJA !
- super,dzieki:):)Beti_90 pisze:Chodzi jej o Flash Bob oczywiście ;D Będzie tam z nami(ja i Pattolek), więc o kolejną osobę więcej :)
- tak jest,masz racje,obiecuje,ze skupie sie na dynamice i ekspresji na najblizszej probie i bede piłować ludzi pod tym względem:)MadziaLenka pisze:ja proponuje więcej siły przy" wymachach nogami" i zdecydowanie dodać ręce i będzie git majonez:D no i można by jeszcze bardziej poruszać bioderkami
- tez tak myślę i mam taką nadzieje:)m_ary_jane pisze:Ja myślę, że 4. każdy da z siebie wszystko. W końcu tańczymy dla M.! Zobaczycie, wstąpi w nas taka energia,
-nie wiem,generalnie jak skonczymy bedzie juz zapadał zmierzch i bedzie dosc zimno jak to teraz w wieczór,wiec raczje cienko bym to widziala:]m_ary_jane pisze:A ja mam takie pytanie. Czy przewidujemy jakieś małe After Party już po wszystkim?
- super,dzieki:)bebelotta pisze:no i mam sporo chętnych na udokumentowanie flash moba dla potomności, niektórzy mówią, że może nawet skuszą się na taniec;)
ano mam ! służy mi też jako pen drive wiec mysle ze mógłby być - zgram na niego więc ten kawałek od Mary Jane która go sprtynie skróciła i przyniosę w sobotę - mam nadzieję że będzie działać ! tylko on ma wejscie USB a nie na kabel ale mysle że tez moze byc ?madzia06 pisze:moni- Ty masz chyba mp3playera,nie? (ja mam pelno muzyki,ale na komie:/)
będzie zrzuta na próbie już pisałam o tym ludziom w mailu że nie kupujemy Chipsów tylko 1 zl przynosimy - jak ludzie sobie wezmą to do serca to myslę ze wam sie wróci za BATERYYYJEEEE :) na chłopaków od BD to już ja rozwalę moją świnkę skarbonkę :)madzia06 pisze:co do pieniedzy na baterie - ostatnio zebralam 16zł i mysle ze drugie tyle a moze wiecej-zbiore w sobote to ci oddam czesc z nich bo pewnie troche jeszcze zostanie,cos bym chciala dla siebie tez "odzyskac" no i zeby dla chlopakow breakdance'ów cos zostalo-byloby miło:)
Jbc, też wykombinuję co by plamy nie dać. Odnośnie baterii, też myślę że to to samo tylko w oznaczeniach europejskich inaczej, a w kanadyjskich inaczej.madzia06 pisze:DzwoneczekMJJ -dzieki za bateryjki do radia,ja jakby cos tez wezme w razie czego radio na sobotnia probe,gdyby coś:p bede miec tez swoje baterie (pewnie mamy te same:)
tylko prosze-niech ktoś wezmie mp3jke w razie czego-tak jak prosi Dzwoneczek- bo ja bym wziela,ale mnie cos nie styka,wiec boje sie ze moze zawieść:/ moni- Ty masz chyba mp3playera,nie? (ja mam pelno muzyki,ale na komie:/)
Właśnie chodzi o to, aby to było tzw. gołe wejście bez kabli, gdyż takie najlepiej zaaplikować, oczywiście jeśli będzie wersja z kablem to też nie pogardzę.moni pisze: ano mam ! służy mi też jako pen drive wiec mysle ze mógłby być - zgram na niego więc ten kawałek od Mary Jane która go sprtynie skróciła i przyniosę w sobotę - mam nadzieję że będzie działać ! tylko on ma wejscie USB a nie na kabel ale mysle że tez moze byc ?
Nie, no chipsy też mogą kupić w końcu jak powszechnie wiadomo... Dzwonek głodny = Dzwonek Zły! xDmoni pisze:będzie zrzuta na próbie już pisałam o tym ludziom w mailu że nie kupujemy Chipsów tylko 1 zl przynosimy - jak ludzie sobie wezmą to do serca to myslę ze wam sie wróci za BATERYYYJEEEE :) na chłopaków od BD to już ja rozwalę moją świnkę skarbonkę :)