Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
ssilence mam pytanie jak robisz gify? Możesz mi polecić jakiś program? albo jak ktoś inny wie?
Czy znacie bardzo dobry program do robienia screenów? Jakoś z VLC playera nie wychodzą najlepsze.
A tym czasem, serwuje koktajle...
Czy znacie bardzo dobry program do robienia screenów? Jakoś z VLC playera nie wychodzą najlepsze.
Babeczko jak ktoś mi podpowie jak to się robi to możesz na mnie liczyć. :] a screeny z ITC jeszcze dorobię. :]Maverick pisze: Dzinuuuuuś, a czy Ty umiesz robić gify? Tak a propos making of ITC... wiesz, o który fragment mi chodzi... Albo może chociaż ze dwa screeny?
A tym czasem, serwuje koktajle...
.................
..................................
..................................................................
dobra ssilence tym postem oficjalnie mianuje cie naczelna "ladacznica" MJ Perv Teamu....
czuj sie juz jak u siebie w domu...
ps. czy to ostatnie zdjecie to aby nie fotomontaz...
bo ja jeszcze nie wierze....zreszta malo wazne to gdym wlasnie wniebowstapienia zaznala.
wlasnie tegom potrzebowala!!!!
juz sama nie wiem, ktory z paluszkow bardziej mi odpowiada, biore wszystkie...i wracam do alkowy....
no nie nadal ostatniego zdjecia nie moge przezyc
edit'
dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co o takiego ma na tej prawej ręce coś czerwonego takiego...
to prezent ode mnie dla Michaela
wiesz no... ja tobie i ty mnie, intymnie
'the road's gonna end on me.'
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No nie wytrzymam...
Mój głód z każdym kolejnym zdjęciem rośnie...
sex sex i jeszcze raz sex
a ty ssilence dorzucasz jeszcze foto z ociekającymi krwią palcami Michael'a... dla wampira to prawdziwy raj.
Chętnie bym [CENZURA] (nie napiszę tego,bo jeszcze dostaną ostrzeżenie albo bana )!
malakonserwo mam to zdjęcie w lepszej jakości :
Zaryzykuję nieco dwuznacznym stwierdzeniem: trzeba naprawdę mieć jaja,żeby założyć takie spodnie,a skoro Michael się nie wstydzi znaczy że... je ma... wbrew przekonaniu ludzi.
elegancko (??)
take me right now!
hot, hot!, hooooot
Mój głód z każdym kolejnym zdjęciem rośnie...
sex sex i jeszcze raz sex
a ty ssilence dorzucasz jeszcze foto z ociekającymi krwią palcami Michael'a... dla wampira to prawdziwy raj.
Chętnie bym [CENZURA] (nie napiszę tego,bo jeszcze dostaną ostrzeżenie albo bana )!
malakonserwo mam to zdjęcie w lepszej jakości :
Zaryzykuję nieco dwuznacznym stwierdzeniem: trzeba naprawdę mieć jaja,żeby założyć takie spodnie,a skoro Michael się nie wstydzi znaczy że... je ma... wbrew przekonaniu ludzi.
elegancko (??)
take me right now!
hot, hot!, hooooot
No cóż, pominę milczeniem to, jaką opinię sobie wyrobiłam po 5 dniach pobytu na forum...homesick pisze: tym postem oficjalnie mianuje cie naczelna "ladacznica" MJ Perv Teamu....
A tak zmieniając temat, to obejrzałam po raz ...siąty BOTDF i u mnie scena o kryptonimie SPAZM jest!!! własnoręczny screen:
tyle że ja mam wersję która trwa 5.40, do mixu, nie oryginału
- malakonserwa
ssilence, zaskarbiłaś sobie moją sympatię do końca dni na tym forum :p Takie gify i takie zdjęcia... Uch. Ledwo żyję.
Bez żartów. Naprawdę mam słabe serce. Jeszcze kilka takich "perełek" i leżę!
Erna, to zdjęcie jest bosskie. Faktycznie, Michael ma jaja xD
Ja nie będę mówić, co mam ochotę zrobić Miśkowi, kiedy jest w tych spodniach, a szczególnie w momentach, kiedy pod nimi wyraźnie zarysowuje się ta jego prawdziwa, trochę skrywana, dzika męskość...
* * *
Bez żartów. Naprawdę mam słabe serce. Jeszcze kilka takich "perełek" i leżę!
Erna, to zdjęcie jest bosskie. Faktycznie, Michael ma jaja xD
Ja nie będę mówić, co mam ochotę zrobić Miśkowi, kiedy jest w tych spodniach, a szczególnie w momentach, kiedy pod nimi wyraźnie zarysowuje się ta jego prawdziwa, trochę skrywana, dzika męskość...
* * *
Tak tak....wszystkie wykańczanie mnie psychicznie. Erna ze swoją pierwszą fotką,Maverick z ostatnią a ssilence ze screenami z BOTDF. Jutro rozdanie świadect...i już widzę, jak przewracam się idąc do dyrektora nie mogąc się skupić... jeszcze tylko raz spojrzę na ten sławetny screen... ...Dobranoc. Miłych snów...
PS
PS