Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

wisieneczka

szukałam

Post autor: wisieneczka »

szukałam ale jakoś nie mogę znaleźć

otóż szukam jakichś śmiesznych filmików , wpadek MJ ?

może mnie ktoś nakierować gdzie je tu znajdę?

dziękuje :)
Maverick

Post autor: Maverick »

pijej1

Post autor: pijej1 »

kaem pisze: Hello World :The Motown Solo Collection
czy ktoś może zrobić kompletną listę płyt michaela? bo ja na tym forum dowiedzialem sie mnóstwo interesujacych rzeczy!!! sam mam tylko płyty dorosłe michaela: tzn od czasów off the wall a tu proszę codziennie dowiaduję się czegoś nowego!!! pewnie też chciałbym ten album ale zekam na wydanie w polsce za przyzwoita cene
Zakochany
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

pijej1 pisze:czy ktoś może zrobić kompletną listę płyt michaela?
Solowych tylko? Jeśli chodzi o wydawnictwa płytowe "samego" Michaela, to rzecz wyglada nastepujaco.

1. Got To Be There
2. Ben
2. Music & Me
4. Forever, Michael
* Farewell My Summer Love
* Looking Back To Yesterday
5. Off The Wall
6. Thriller
7. Bad
8. Dangerous
9. HIStory
10. Blood On The Dance Floor
11. Invincible

Do tego należy doliczyć albumy w składzie zespołu Jackson 5 oraz The Jacksons, jednak - co jest oczywiste - nie sa to solowe krazki Michaela :)
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

pijej1, wejdz na www.mjtunes.com czyli Michael Jackson Radio Station. Tam znalazłam całą listę wydawnictw solowych i boxów, albumów the Jackson 5 i the Jacksons, piosenek, które napisał dla przyjaciół i we współpracy z nimi oraz utworów nieopublikowanych. Prawdziwa skarbnica wiedzy! Polecam. No i muzyka Michaela all day & night long!
gosia_krk

POBIERANIE:/

Post autor: gosia_krk »

Hej mam pytanie...niedawno widzialam tu post o pobieraniu plików przez usdownloader...a ja mam problem bo nie chce mi sie sciagac za pomoca tego programu:( moze mi ktos pomoc ewentualnie zamiescic link z tym programem moze ja mam jakis lewy...np z megaupload nawet nie zaczelo mi sciagac.pisalo ze nie moze pobrac pliku:( z góry dzieki za odpowiedz
karolowanka

Post autor: karolowanka »

gosia_krk, polcam jdownloader, bo usdownloader mi też nie działał.
gosia_krk

dzieki
gosia_krk

Jdownloader tez mi nie dziala ...moze ja cosik zle robie??
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

gosia_krk pisze:Jdownloader tez mi nie dziala ...moze ja cosik zle robie??
...żaden z tych programów nie jest w stanie pobierać z megaupload ....
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

mam do was takie pytanie czy to prawda, ze Janet była ukochaną siostra Michela (zanazczam ze moja wiedza jak narazie jest bardzo ograniczona ale sukcesywnie sie powieksza) usłyszałam to pare lat temu podczas słuchania piosenki Scream i przyjełam to jako prawde, w ostatnim czasie mi sie to przypomnialo i dlatego pytam.
Mandey

Post autor: Mandey »

mrs_ewa pisze:mam do was takie pytanie czy to prawda, ze Janet była ukochaną siostra Michela (zanazczam ze moja wiedza jak narazie jest bardzo ograniczona ale sukcesywnie sie powieksza) usłyszałam to pare lat temu podczas słuchania piosenki Scream i przyjełam to jako prawde, w ostatnim czasie mi sie to przypomnialo i dlatego pytam.
Powszechnie wiadomo, że zawsze byli w bardzo dobrych stosunkach więc mamy prawo tak twierdzić. Oni wszyscy na swój sposób się szanowali i kochali, ale masz rację Michael & Janet chyba to najbardziej okazywali.
Dowodem jest ten filmik... http://www.youtube.com/watch?v=-Ov9_qagdh4
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
gosia_krk

Abe pisze:
gosia_krk pisze:Jdownloader tez mi nie dziala ...moze ja cosik zle robie??
...żaden z tych programów nie jest w stanie pobierać z megaupload ....
do megaupload juz mam programik ale rapidshare nie chce mi sie sciagac na jdownloader...a moze to przez VISTe??BO wlasnie ja mam na kompie
alunia_kiss

Mam pytanie odnośnie " We are the world"

Post autor: alunia_kiss »

Czy posiada może ktoś z Was albo nie wiem zna np. Polską stronkę typu allegro gdzie można kupić płytę DVD " We Are the World: The Story Behind the Song [20th Anniversary Special Edition]" to bylo wydane chyba w 2005 roku. Może ktoś wie gdzie można to ściągnąć? bardzo mi zależy na tym a nigdzie nie moge znaleźć jest na Youtube ale tylko fragment i nie ma wszystkich ujec. z Góry dzieki za odp.
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Takie pytania tutaj ---> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=375

Nie jestem pewnien, ale We Are The World - The Story Behind The Song chyba nie jest dostepne w Polsce.
ODPOWIEDZ