tutaj macie załadowane BEAT it wersja MINI ta skrócona od Mary JANE :* niech kilka osób przyjdzie uzbrojonych w mp3 z tym nagraniem w razie czego jakby jedno nie odpaliło to trzeba mieć rezerwę - W sobotę nastapi sprawdzenie sprzętu :D A no i oczywiście niech ktoś to ma na płytce :)
http://www.sendspace.pl/file/79eb8587f86f0436db0e46f
Dajcie mi już sobotę bo tak sie za wami stęskniłam przez ten tydzień że SZOK ! jakbym was wieki nie widziała ! chcę znów zobaczyć te wasze cudne rozgadane japencje :) LOVVE JUUU SOOO MUUCZZZZZZZZ :*:*
Ludzie jak nas zobaczą na probie znow bedą się gapić nachalnie :) coz wcale im sie nie dziwię - ponad 60 ludzi wymachujących rękami w oparach kurzu to nie jest codzienny widok :) Ci odważniejsi nawet wyciągneli aparaty tudzież mobilne telefony :)
ciagle jeszcze sie zgłaszająnowe osoby wiec odpisuje jak leci hutrowo wszystkim, nie wiem nie piszą czy bedą czy nie ale licze na to że będe sie jutro przedzierać przez tłumy pod Kijowem - i że w niedzielę będzie aż czarno :)
jeszcze bedę jutro mówić o tym na probie ale chciałam napisać już TERAZ ! (mam nadzieję że zdaze zanim moj cudnej urody komp mi znow pozamyka wszystkie programy bo mam z nim ostatnio problem i coraz czesciej mam ochotę mu zafundować wycieczkę krajoznawczą z pierwszego piętra w dół

co to ja chciałam...acha...ponieważ mamy być zaskoczeniem ( nawet szokiem bym powiedziala) dla ludzi nie zrzeszonych i nie wtajemniczonych którzy wyjdą sobie na niedzielny spacer tu i ówdzie ! WSZYSTKIE AKCENTY MAJKELOWE zostają w domu w niedzielę !!!! Odpadają kapelusze, rękawiczki, koszulki przypinki, hustki itp sliczne to macie naprawdę ale......idziemy ubrani jak zwykli przechodnie (aczkolwiek jasne stroje dopuszczane - ma być wesoło i kolorowo) kto ma coś jaskrawego może ubrać - generalnie róż, żólty, zielony, niebieski,czerwony wskazany jak najbardziej :)
kurcze wiecie co musimy sie ostro wziasc do pracy w sobote - bo faktycznie za malo w nas energii ! patrzcie jak oni to swietnie tancza widac ze sie tym cieszą http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
te lekkie podskoki na poczatku kiedy jest pstrykanie palcami barzo mi sie podoba - my juz umiemy kroki umiemy tanczyc razem - teraz zacznie sie ostra walka alby to bylo radosne i dynamiczne :)