Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Fifczanek - napisałam Ci maila i liczymy że bedziecie na probie w niedzielę -gdyż wtedy to będziemy podawać szczególowe info co i jak - pewnie próba zabierze jakieś dwie godziny a potem....MIASTO JEST NASZE !!!! :)

tutaj macie załadowane BEAT it wersja MINI ta skrócona od Mary JANE :* niech kilka osób przyjdzie uzbrojonych w mp3 z tym nagraniem w razie czego jakby jedno nie odpaliło to trzeba mieć rezerwę - W sobotę nastapi sprawdzenie sprzętu :D A no i oczywiście niech ktoś to ma na płytce :)

http://www.sendspace.pl/file/79eb8587f86f0436db0e46f

Dajcie mi już sobotę bo tak sie za wami stęskniłam przez ten tydzień że SZOK ! jakbym was wieki nie widziała ! chcę znów zobaczyć te wasze cudne rozgadane japencje :) LOVVE JUUU SOOO MUUCZZZZZZZZ :*:*
Ludzie jak nas zobaczą na probie znow bedą się gapić nachalnie :) coz wcale im sie nie dziwię - ponad 60 ludzi wymachujących rękami w oparach kurzu to nie jest codzienny widok :) Ci odważniejsi nawet wyciągneli aparaty tudzież mobilne telefony :)

ciagle jeszcze sie zgłaszająnowe osoby wiec odpisuje jak leci hutrowo wszystkim, nie wiem nie piszą czy bedą czy nie ale licze na to że będe sie jutro przedzierać przez tłumy pod Kijowem - i że w niedzielę będzie aż czarno :)

jeszcze bedę jutro mówić o tym na probie ale chciałam napisać już TERAZ ! (mam nadzieję że zdaze zanim moj cudnej urody komp mi znow pozamyka wszystkie programy bo mam z nim ostatnio problem i coraz czesciej mam ochotę mu zafundować wycieczkę krajoznawczą z pierwszego piętra w dół :zly: )

co to ja chciałam...acha...ponieważ mamy być zaskoczeniem ( nawet szokiem bym powiedziala) dla ludzi nie zrzeszonych i nie wtajemniczonych którzy wyjdą sobie na niedzielny spacer tu i ówdzie ! WSZYSTKIE AKCENTY MAJKELOWE zostają w domu w niedzielę !!!! Odpadają kapelusze, rękawiczki, koszulki przypinki, hustki itp sliczne to macie naprawdę ale......idziemy ubrani jak zwykli przechodnie (aczkolwiek jasne stroje dopuszczane - ma być wesoło i kolorowo) kto ma coś jaskrawego może ubrać - generalnie róż, żólty, zielony, niebieski,czerwony wskazany jak najbardziej :)

kurcze wiecie co musimy sie ostro wziasc do pracy w sobote - bo faktycznie za malo w nas energii ! patrzcie jak oni to swietnie tancza widac ze sie tym cieszą http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

te lekkie podskoki na poczatku kiedy jest pstrykanie palcami barzo mi sie podoba - my juz umiemy kroki umiemy tanczyc razem - teraz zacznie sie ostra walka alby to bylo radosne i dynamiczne :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Dżizassss, brak neta to zUo!! :wsciekly:

Filmik z ostatniej próby rządzi! :love:
Aaaaa....już przebieram nóżkami na samą myśl, że jutro następna xD

Nie wiem, jak to zrobiliście, ale widziałam Was na oczy 2 razy a już mnie skręca po 5 dniach bez spotkania ^^' Miażdżycie japrosic

No, dobra, do zobaczenia jutro <przebiera nóżkami z niecierpliwością> :mj:

A co do niedzieli, to chyba w ogóle nie ma opcji, żeby nie było Afterka, ej! Przynajmniej na piwko czy coś...no prrrroszę, Was. Idziemy gdzieś, prawda? :jachce:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

moni pisze:kurcze wiecie co musimy sie ostro wziasc do pracy w sobote - bo faktycznie za malo w nas energii ! patrzcie jak oni to swietnie tancza widac ze sie tym cieszą http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
Moni, po obejrzeniu tego mam kisiel w gaciach! Bosz! Jak oni to zajebiaszczo zrobili, tak z serducha! Tak, tak, tak! Ach...! W sumie strasznie podoba mi się pomysł sparalizowania ruchu drogowego i jak przypuszczam "fakujących" kierowców! xD

Arcydzieło! ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Ja też uważam, że afterek musi być:D obowiazkowo wspólne foty i wymiana kontaktów:d ponieważ cały czas zyje naszym przedsiewzieciem wiec po niedzieli chyba sie załamę:( także proponuję od poniedziałku zacząc ćwiczyć jakis nowy układ by przed świętami Bożego Narodzenia zaskoczyć wszytskim i zrobić Flash Mob na śniego - tego jeszcze nigdzie nie było prawda:D
co wy na to :D:D??
Awatar użytkownika
moni

sluchajcie przepraszam że sie wciskam miedzy wódkę a zakąske ale ja w sprawie piwa, afterparty itp a moze kto da rade to pojdzie z nami w sobote !!!

http://krakow.mynight.pl/wydarzenie,14821.html

szukamy ekipy - akurat bedziemy po robie zdazycie wrocic do domu - zrobic sie na bóstwo - przebrac w ciuszki majkelowe i TAVAA jest nasza !mozemy sie umówic na 20:00 - nie musimy siedziec dlugo bo wiecie kondycja na niedziele musi być - wazne aby sie przez chwile pobawic przy muzie Króla ! w ogole ja mam marzenie zeby zamowic u DJ Beat it i wtedy nasza ekipa wyskoczy na parkiet i zatanczymy UKŁAD ! ludzie w TAVIE padną !!!!!! plis plis choćmy !bo ja sie chyba rozplacze jak razem tam nie pójdziemy ! kto ma 19-20 lat tez niech idzie !!!jeszcze bede zbierac ludzi na probie a jak pojdziemy wczesniej to wpuszcza wszystkch ! poubieramy kapelusze to wejdziemy jak nic!
Ostatnio zmieniony pt, 02 paź 2009, 20:07 przez moni, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Ja też uważam, że afterek musi być:D obowiazkowo wspólne foty i wymiana kontaktów:d ponieważ cały czas zyje naszym przedsiewzieciem wiec po niedzieli chyba sie załamę:( także proponuję od poniedziałku zacząc ćwiczyć jakis nowy układ by przed świętami Bożego Narodzenia zaskoczyć wszytskim i zrobić Flash Mob na śniego - tego jeszcze nigdzie nie było prawda:D
co wy na to :D:D??
Nawet mam pomysł... Zalepicie Mnie, abym przypominała bałwana i jak zacznie grać muzyka to z niego wyskoczę! xD

Ja Cieeeeeee... Jak Ja Was wszystkich lubię! Będzie mi Was brakować, że ho ho! Nie wiem, jak nie próby to trzeba się będzie spotykać chociaż raz w miesiącu, bo jak nie to liczcie się z tym, że kiedyś otwierając lodówkę wyskoczy z niej Dzwoneczek! xD

Jutro jest sobota, jutro jest sobota! Tra la la la la la! ;-)

Kocham Was wszystkich! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
MonikaJ

Post autor: MonikaJ »

Serce rośnie jak tak podczytuję sobie co się w Krakowie dzieje. Dinozaury z Wrocka (MonikaJ, joema, Ulaeska) wybierają się Was podziwiać :-). Układu nie znamy niestety ale całym sercem Was wspieramy i chcemy zobaczyć to na własne oczy... może kiedyś i my się odważymy na takie szaleństwa... Pozdrawiamy Was serdecznie
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:urcze wiecie co musimy sie ostro wziasc do pracy w sobote - bo faktycznie za malo w nas energii ! patrzcie jak oni to swietnie tancza widac ze sie tym cieszą http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
Ach, koniecznie do naszego układu musimy dołożyć jeszcze te wymachy włosami ;) To robi duże wrażenie.
Hm...w ogóle samo zatrzymanie ruchu drogowego robi wrażenie, a co dopiero jak tyle ludzi zaczyna tak świetnie tańczyć!

Powiem to jeszcze raz, strasznie żałuję, że nie mogę być na jutrzejszej próbie, a do niedzieli to chyba zwariuję, bo już cała rwę się do tańca! A energii, to mam tyle, że mogłabym rozdzielić ją na całą naszą taneczną ekipę i jeszcze by zostało;)

Niedziela, to będzie wielki dzień.

W razie czego też nagram 'Beat it' na pendriva. Zawsze lepiej mieć o jedno koło ratunkowe więcej.
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

nie chce straszyć, ale obiło mi się o uszy, że w niedziele nasze siatkarki grają mecz i bedzie to walka o złoto lub o brąz ( zalezy jak pojdą im inne mecze) i obawiam sie ze na rynku moze byc rozłozony telebim - tak przynajmniej było jak grali nasi siatkarze...
mysle, że to dość istotne i warto to sprawdzic...
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Nie, no nie! Nie wytrzymam do jutra! xD

Wszyscy natychmiast na boisku! xD

Jutro będę cały dzień siedzieć na próbie jak na szpilkach! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

moni pisze:kurcze wiecie co musimy sie ostro wziasc do pracy w sobote - bo faktycznie za malo w nas energii ! patrzcie jak oni to swietnie tancza widac ze sie tym cieszą http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

te lekkie podskoki na poczatku kiedy jest pstrykanie palcami barzo mi sie podoba - my juz umiemy kroki umiemy tanczyc razem - teraz zacznie sie ostra walka alby to bylo radosne i dynamiczne :)
No poprostu mistrzostwo! Wskoczyć na ulice kiedy nikt sie nie spodziewa, samochody chcą jechać, a oni tańczą, ludzie patrzą i robia zdjęcia, to było takie spontaniczne, genialnie im to wyszło, no poprostu mowe mi odjęło! Wszystkie filmiki są super, normalnie WULKAN ENERGII :D Chciałabym żeby nam tak wyszło, byłabym w siódmym niebie, jak każdy z was :D :)
Zamierzamy z Pattolkiem w Krakowie być koło 13.00. Może mi ktoś napisać gdzie i o której będzie próba generalna (wiem że pewnie było juz pisane ale teraz ciężko będzie mi znaleźć wśród tylu wiadomości). Nie znam za dobrze Krakowa( a właściwie to prawie w ogóle) ale mam nadzieję że sie odnajdziemy :)
Ostatnio zmieniony pt, 02 paź 2009, 22:40 przez Beti_90, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
moni

MadziaLenka pisze:nie chce straszyć, ale obiło mi się o uszy, że w niedziele nasze siatkarki grają mecz i bedzie to walka o złoto lub o brąz ( zalezy jak pojdą im inne mecze) i obawiam sie ze na rynku moze byc rozłozony telebim - tak przynajmniej było jak grali nasi siatkarze...
mysle, że to dość istotne i warto to sprawdzic...
a to nie ma być przypadkiem na tym Ryneczku na Placu Szczepańskim ? bo z tego co pamietam to wlasnie tam stoi TELEBIM i sa sektory do oglądania...

I hope so....

BETI
- cofnij sie o kilka stron wcześniej i w tym temacie kiedyś pisałam szczególowo jak dojechać z dworca głównego pod KINO KIJÓW gdzie sie spotykamy przed próbami :) W razie pytań pisz na PW to podam Ci jeszcze mo numer kom w razie czego. Do próby generalnej spotykamy sie w niedziele o 14:00
Awatar użytkownika
MadziaLenka

moni pisze:a to nie ma być przypadkiem na tym Ryneczku na Placu Szczepańskim ? bo z tego co pamietam to wlasnie tam stoi TELEBIM i sa sektory do oglądania...

I hope so....
hmm piszę tylko co usłyszałam, ale również mam taką nadzieje...
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

A co tam telebim, przeszkadza komuś? Nawet lepiej tłumy będą krzyczeć w rytm We Will Rock You, a tu nagle My wyskoczymy z Beat It. ;-)

moni, ja też chcę Twój numer, jakby np. samochód Mnie rozjechał jutro, albo jakbym spotkała szczerbatego cieszącego się do sucharka to dam znać! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
moni

jak nie urok to sraczka, jak nie sraczka to przemarsz wojsk radzieckich..ciagle jakieś kłody pod nogi noooooooo.....ja nie wiem...heh idę sobie oglądnać 1 odcinek 6 sezonu Chirugrów - może mi przejdzie ten pesymizm co mi sie właśnie włączył....
Dzwoneczek napisałam Ci na Gadulcu - mam nadzieję że to do Ciebie hahaha :)
ODPOWIEDZ