Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
"Dark" "extra fine" "intense" "pear" "kaem" i "chocolate" w jednym. Można zapomnieć o przełykaniu śliny.
Home, wcale nie musisz ustępować, konsumpcją czekolady może się rozkoszować kilka osób jednocześnie.
To może ktoś jeszcze? Smut? MJowitku? Pank? No ja nie widzę przeszkód. Nie wiem co nazywasz dietą Pank, ale to chyba jasne, że odstawianie czekolady jest szkodliwe dla zdrowia.
Home, wcale nie musisz ustępować, konsumpcją czekolady może się rozkoszować kilka osób jednocześnie.
To może ktoś jeszcze? Smut? MJowitku? Pank? No ja nie widzę przeszkód. Nie wiem co nazywasz dietą Pank, ale to chyba jasne, że odstawianie czekolady jest szkodliwe dla zdrowia.
No to mnie rozbawiliście tym nowym opakowaniem. Mówiłem, że zbieram pudełka?
Ej, Jowita, ten cytat jest taki głęboki, a Ty sprowadzasz wszystko do jedzenia. No naprawdę...
A tak wogóle, gorzką czekoladę można jeść bez obaw, że utuczy. I żelaza ma dużo. Człowiek po takiej od razu robi się mądrzejszy, doskonalszy. Pełen potencji. Po prostu smooth_c.
Ej, Jowita, ten cytat jest taki głęboki, a Ty sprowadzasz wszystko do jedzenia. No naprawdę...
A tak wogóle, gorzką czekoladę można jeść bez obaw, że utuczy. I żelaza ma dużo. Człowiek po takiej od razu robi się mądrzejszy, doskonalszy. Pełen potencji. Po prostu smooth_c.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
mav, ja nie odmówie bo nie wypada a i głodnam co da sie niestey wyczućMaverick pisze:To może ktoś jeszcze? Smut?
To sie rozwinął temat aż mi struna w pianinie autentycznie pękła. Perv Team ewoluuje i teraz jest Pear Team. Boje sie jutra.
Nie wiem czemu ale mam wrażenie że do tych dwóch wyrazów powinnam sie (nomen omen hehe) ustosunkować.kaem pisze:Pełen potencji
Udam że nie przeczytalam:P
Hohoho...
Widzę, że tu gruszki na wierzbie rosną, w dodatku... w czekoladzie!
Znowu Wam lejce puściły kochani! Takie harce przed 22 wyczyniać. Oj nieładnie!
Toż to naganne jest i niewybaczalne!
Ja Was raportuję do moderatora za to, że nikt nawet na mnie nie poczekał
Jak mogliście?!
Zabieram zabawki i wypisuję się z tego "potencjalnego kółka wzajemnej adoracji"
Aaaaachhhhh a taaaaaak bardzo chciałam skomentować potencję... znaczy potencjał / intelektualny/ ma się rozumieć kaema.
A teraz co... Smooth_b kazała obejść mi się smakiem i jeszcze udaje, że nie czytała cnotka jedna ;P
Przez palce to można oglądać Thrillera w wieku 3 lat, a na 4um MJPTu się proszę Szanownych Państwa czyta i pisze z pełnym zrozumieniem / a nie potem powstają jakieś Childchoody i inne wywody
... /
Tutaj sami poważni ludzie zaglądają. TVN się nami podpiera!
I jak teraz wyglądamy?!
Liczę, że chociaż jakieś twarde okruszki dla mnie zostały, żebym się wgrrrryźć mogła
Wtedy Wam wybaczę i nawet na MJowisko przybędę :]
Kaemie Drogi nie wmawiaj mi proszę, że wyrób czekoladopodobny jest prawdziwą czekoladą ;P
Z wierzchu co prawda ładnie wygląda, lecz na tym koniec podobieństw. Wiem co mówię. Wychowałam się na takich.
Przyjeżdżały zza "wschodniej granicy", miały matowe gładkie opakowania z limitowanej serii :> i rozpuszczały się w dłoni, nim trafiły do ust ;P
Tylko środek jest w stanie mnie przekonać. Nie powierzchowność!
Uwierzę, jeśli masz np. "czarne podniebienie"
W innym wypadku absolutnie! Żadne gruszki i migdały nie przekonają mnie o szlachetności
Homesick opakowanie jest po prostu cudne ;]

Widzę, że tu gruszki na wierzbie rosną, w dodatku... w czekoladzie!
Znowu Wam lejce puściły kochani! Takie harce przed 22 wyczyniać. Oj nieładnie!
Toż to naganne jest i niewybaczalne!
Ja Was raportuję do moderatora za to, że nikt nawet na mnie nie poczekał

Jak mogliście?!
Zabieram zabawki i wypisuję się z tego "potencjalnego kółka wzajemnej adoracji"
Aaaaachhhhh a taaaaaak bardzo chciałam skomentować potencję... znaczy potencjał / intelektualny/ ma się rozumieć kaema.
A teraz co... Smooth_b kazała obejść mi się smakiem i jeszcze udaje, że nie czytała cnotka jedna ;P
Przez palce to można oglądać Thrillera w wieku 3 lat, a na 4um MJPTu się proszę Szanownych Państwa czyta i pisze z pełnym zrozumieniem / a nie potem powstają jakieś Childchoody i inne wywody

Tutaj sami poważni ludzie zaglądają. TVN się nami podpiera!
I jak teraz wyglądamy?!
Liczę, że chociaż jakieś twarde okruszki dla mnie zostały, żebym się wgrrrryźć mogła

Wtedy Wam wybaczę i nawet na MJowisko przybędę :]
Kaemie Drogi nie wmawiaj mi proszę, że wyrób czekoladopodobny jest prawdziwą czekoladą ;P
Z wierzchu co prawda ładnie wygląda, lecz na tym koniec podobieństw. Wiem co mówię. Wychowałam się na takich.
Przyjeżdżały zza "wschodniej granicy", miały matowe gładkie opakowania z limitowanej serii :> i rozpuszczały się w dłoni, nim trafiły do ust ;P
Tylko środek jest w stanie mnie przekonać. Nie powierzchowność!
Uwierzę, jeśli masz np. "czarne podniebienie"
W innym wypadku absolutnie! Żadne gruszki i migdały nie przekonają mnie o szlachetności

Homesick opakowanie jest po prostu cudne ;]
... całkiem słusznieSmooth_b pisze: Boje sie jutra.

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
towarzystwo sie spoznilo.Maverick pisze:Home, wcale nie musisz ustępować, konsumpcją czekolady może się rozkoszować kilka osób jednocześnie.
To może ktoś jeszcze? Smut? MJowitku? Pank? No ja nie widzę przeszkód.
juz dokonala sie zbiorowa konsumpcja.
mamy nawet dowody, tyle ze polecialy do HiszpaniiPank pisze:Ogłaszam wszem i wobec, że kaem został wczoraj zjedzony.

i ja nie powiem kto byl najbardziej lasy i komu najbardziej smakowalo ;)
'the road's gonna end on me.'
Ja zgryźliwy? Eeeeee. Raczej zjadliwy.
Teraz jestem w każdym z Was. Eaten alive. A gdzie mlaski? Smakowało?
Przypominam, że przy okazji też można zagłosować na którąś z piosenek J5, które się jeszcze ostały, by odpadła.
post sponsorują literki: t, l, n, d, i.
Teraz jestem w każdym z Was. Eaten alive. A gdzie mlaski? Smakowało?
Szwajcaria jest po zachodniej stronie. Oj, na gołe oko widać, że jesteś czekoladową dziewicą. O czekoladach Lindt powiedzieć, że to produkt czekoladopodobny to tak, jak o Michaelu powiedzieć, że jest wokalistą disco- polo. A to, że czekolada roztapia się w dłoniach oznacza, że ma odpowiednią ilość masła kakaowego. Dobra czekolada ma poruszać wszystkie zmysły. Kiedyś wezmę Cię na bok i nauczę degustacji. The best is yet to come, droga Liko.Lika pisze:Kaemie Drogi nie wmawiaj mi proszę, że wyrób czekoladopodobny jest prawdziwą czekoladą
Przypominam, że przy okazji też można zagłosować na którąś z piosenek J5, które się jeszcze ostały, by odpadła.
post sponsorują literki: t, l, n, d, i.
Oł.
Degussstacja.
kiedys szłam sobie ulica i nagle z bramy wyloniła sie jakas piekność, zagadala o czekoladzie, czy lubie, jem, jaką, ile i w ogóle zaszumialo mi w głowie.
Poszłam za nia w te ciemną brame, a tam badania czekoladowe trwały.
Dostalam wody do picia i jak pamiętam trzy rodzaje czekolady do degustowania.
chcieli, zebym mowila która najlepsza, czym sie różnią, zadawali pytania dotyczące szzcegółów a jak zjadłam dostarzcali mi nowych porcji i wodu. Tyle ile chcę.
Milka badania przeprowadzała nad nowym produktem przed wypuszczeniem owego na rynek...
A na co teraz głosujemy? na most vs indiana czy glosowanie ruszyło dalej?
A Lindt dobry, z tym, że tak jak kocham schabowego, tak i uwielbiam czekolade, która zamula.
Lindt jest zbyt wymuskany, a ja lubie się w czekoladzie pobabrać.
Lubię, jak mnie wypełnia.
Acz głębokie wsłuchanie sie w potrzebe i podążanie drogą gorzkiej madrości tez jest pokusa niczego sobie.
Degussstacja.
kiedys szłam sobie ulica i nagle z bramy wyloniła sie jakas piekność, zagadala o czekoladzie, czy lubie, jem, jaką, ile i w ogóle zaszumialo mi w głowie.
Poszłam za nia w te ciemną brame, a tam badania czekoladowe trwały.
Dostalam wody do picia i jak pamiętam trzy rodzaje czekolady do degustowania.
chcieli, zebym mowila która najlepsza, czym sie różnią, zadawali pytania dotyczące szzcegółów a jak zjadłam dostarzcali mi nowych porcji i wodu. Tyle ile chcę.
Milka badania przeprowadzała nad nowym produktem przed wypuszczeniem owego na rynek...
A na co teraz głosujemy? na most vs indiana czy glosowanie ruszyło dalej?
A Lindt dobry, z tym, że tak jak kocham schabowego, tak i uwielbiam czekolade, która zamula.
Lindt jest zbyt wymuskany, a ja lubie się w czekoladzie pobabrać.
Lubię, jak mnie wypełnia.
Acz głębokie wsłuchanie sie w potrzebe i podążanie drogą gorzkiej madrości tez jest pokusa niczego sobie.
Dzwonić po egzorcystę?Smooth_b pisze:Niech ktoś litościwy zawoła kapłana bo ja naprawde chce rozmawiac o J5

Mam takie wtyki... ale to nie temat na to.
Zagłosuje sobie raz... mogę?

To głos na Bridge Over Troubled Water.
Goin' Back To Indiana jest radosna, bardzo i dlatego ją oszczędzam.
Oj! Chyba się spóźniłem, bo do 15 się liczy, ale co tam

ps. a ptasie mleczko ktoś lubi? właśnie wcinam

Gryzie mnie do dzis że szukałam kucharki z pomorza kilka lat temu a znalazłam na podkarpaciu. Dzwon byle nie do Radyja Rydzyja.Mandey pisze:Dzwonić po egzorcystę?
Ten temat sklonil mnie ku refleksji i może przeprosze sie z sawuar wiwrem i przestane pić wode z kranu za pomocą chochli.
Tylko nie raz. Jednorazowo to można sobie familiade obejrzecMandey pisze:Zagłosuje sobie raz... mogę?
Po czekoladce jak znalazłMandey pisze:ps. a ptasie mleczko ktoś lubi? właśnie wcinam

Maro, prorocze słowa.a nie lepiej by było jak by te dwa odpadły...
Oddane głosy:
Goin' Back To Indiana- 4
Bridge Over Troubled Water- 4
1 głos po czasie
Goin' Back To Indiana i Bridge Over Troubled Water najsłabszymi ogniwami w dogrywce.
Runda 4
I'll Be There
Ready Or Not Here I Come
Oh How Happy
Can I See You In The Morning
How Funky Is Your Chicken
Mama's Pearl
Reach In
Mój głos- How Funky Is Your Chicken. Kurczaki mają dużo antybiotyków.