Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Abe pisze:Czym różnią się te dwa wydania HIStory
w zasadzie niczym - ta z nakleją kupowana była jeszcze w latach 90., a ta druga ostatnio. Ale i tak najczęściej słucham pierwszej MC - jedynego wydania, które posiadam z oryginalną wersją TDCAU i pierwszą HIStory ;-)
Abe pisze:Pytanie co do Invincible
Ta z serii 180gr
Abe pisze:Dangerous na LP
yyy, z tego, co tu widzę, to wydanie polskie ;-) Exclusively licensed for Poland to MJM Music London by Sony Music Też nie ma rozkładanej okładki :/
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Wydania stare HISTORY na CD te z naklejkami roznia sie i to bardzo ale trudno do tego dojsc ... Wydanie Francuskie - pierwsze , posiada na CD1 jako ostatni truck na CD pozdrowienia dla Francuskich fanow , i to samo jest z CD HISTORY dla fanow Holenderskich i Niemieckich ( ja mam wersje dla francuskich jak i Niemieckich ) oprocz tego oczywiscie na obu wydaniach jest TDCAU jak i HIStory w pierwotnych wersjach :))) Zreszta jak by sie doszukiwac szczegulow to z HISTORY jest duzo roznich m iedzy wydaniami .
Ale pozdrowienia byly TYLKO na wydaniach PIERWSZYCH ! Potem juz ich nie ma .
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

anialim pisze:Ale i tak najczęściej słucham pierwszej MC - jedynego wydania, które posiadam z oryginalną wersją TDCAU i pierwszą HIStory
Ja też jedynie na tej wersji posiadam orginalne wersje tych utworów, ale nie mam już na czym odtwrzać kaset :surrender: :smiech:
Malwina27

Abe to poszukaj na allegro wydania pierwszego na CD ja jedno ze swoich kupilam za 35zl :smiech: :smiech: :smiech:
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Cha, cha, chaaa! xd
Wczoraj wieczorem poczułam dziwną ochotę wstąpienia do Media Marktu. Po szkole (MM jest naprzeciwko niej) pobiegłam do niego i... na półce stał OSTATNI egzemplarz Moonwalkera! glupija Szukałam go wszędzie od grudnia, nigdzie nie mogłam znaleźć. Oczywiście go kupiłam! Idę dalej, a tam cały stos płyty "History" *___* Nie wykupią do soboty, prawda? ;p Muszę odebrać kaskę i wtedy polecę i ją kupię (ta, ale jestem jeszcze winna mamie trzy dychy za książki, które wczoraj do mnie doszły: I love You, Poland i Moja HIStoria...)
Koleżanka dała mi wydanie z Bravo z 4 plakatami, to z wakacji jeszcze, dzisiaj jakieś z Victora sprzed dwóch czy trzech lat, a kiedy na polskim robiliśmy pracę w grupach, w gazetce koleżanki znalazłam półstronicowy artykuł z MJ'em! :]]]]
Rodzina uważa, że jestem totalnym świrem, dlatego nie powiedziałam im o Moonwalkerze :nerwy:
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Jako że mam małego świra na pkt. figurek i laleczek :nenene: zafundowano mi 3 juz postac Michaela.

Obrazek

to fotka powyzej pochodzi z aukcji Ebayowych. Niżej robiłam ja :
Obrazek

Obrazek

94 $ + przesyłka
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

niezla lalka ;) mozna ja kupic tylko na ebayu czy tez w jakims innym sklepie?
Malwina27

A jakie masz jeszcze inne daj fotki wszystkich a i wiesz co mam pytanko jak ty je znajdujesz na ebuy'u bo ja chyba cierpliwości nie mam ! Osobiście to doszła mi masa rzeczy szczególnie magazyny i plakaty oraz kubek z Leonardo collection i torba i jeszcze inne takie ale ja szaleje na punkcie tej lalki z THRILLERa normalnie zwariowalam na jeje punkcie jednak cena mnie odstrasza jak na razie muszę rozbierać trochę ! Daj znać na jakim ebuy kupujesz bo ja chciałam na uk albo de ale tam mało mają fajnych rzeczy
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

JoannaTempest pisze:Jako że mam małego świra na pkt. figurek i laleczek :nenene: zafundowano mi 3 juz postac Michaela.

Obrazek

to fotka powyzej pochodzi z aukcji Ebayowych. Niżej robiłam ja :
Obrazek

Obrazek

94 $ + przesyłka
Z ciekawości spytam ile za nią dałaś?? ;-)
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
Awatar użytkownika
heavencanwait

Post autor: heavencanwait »

'94 $ + przesyłka'?
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

hehehe dokładnie ;) :smiech:
a instrukcję jak kupowac na Ebay wyślę na PW :)

szukalam tych figurek gdzies indziej i nie znalazłam. Wniosek-tylko Ebay.
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Do mojej kolekcji dołączy kubek z Michaelem :-) Jutro powinien przyjść.
Wybrałam ten z Black or White:

Obrazek
Zamierzam zebrać całą kolekcję :)
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Normalnie skojarzyły mi się pokemony Złap je wszystkie! :smiech:
Nie no dobra. Śliczne te kubki i dobry wybór z BoW. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

Ja na ebay szukałam tej figurki z bad i nie mogę jej znaleźć czy mogę liczyć na pomoc JoannaTempest??
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
Malwina27

Julyja_*MJ* pisze:Ja na ebay szukałam tej figurki z bad i nie mogę jej znaleźć czy mogę liczyć na pomoc JoannaTempest??
Poszukaj na ebay com ja znalazłam kilka sztuk no i inne też są po około 120$na kup teraz ale nie każdy wysyła do europy ;/
Obrazek

Twitter @Malwi27
ODPOWIEDZ