Otoczenie a Michael

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

ostatnio kilkA osob powiedzialo kilka slow o Michaelu
1osoba; z czarnego mezczyzny zrobila sie biala kobieta i odpada mu nos

2osoba fajnie tanczy i ma fajne piosenki

3 i 4 osoba skomentowala lapanie sie za krocze ze on to tak fajnie robi

o i jeszcze moja koleznka jak bylam w Media i poszlam do Michaela to zapytala czego ja slucham??ja nie chciapam tego komentowac i mialam glupie wrazenie ze ona nie wie za bardzo kto to:)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

jezeli chodzi o wypowiedzi ludzi na temat Michaela to radzę uważać na mnie.
ostatnio jak moja przyjaciółka powiedziała, "że Michael lubi wietrzyć dzieci" to ją ugryzłam. :)
Obrazek
kostka

Post autor: kostka »

Kiedy powiedziałam bratu, że są nowe zdjęcia Michaela i że wygląda (MJ) dobrze, to brat mi na to: To nie Jackson tylko jego dubler! :surrender:
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Dzisiaj ubrałam zieloną sukienkę, trampki i Fedorkę.
Poszłam w tym ubraniu do Reala - taki super market jak ktoś nie wie :)
Idę sobie sama i słucham MP3.
Nagle idzie przedemną takich młodych dwóch, co się śmiali i widać że było im wesoło.
Przechodząc koło mnie odezwali się do mnie:
- Oh God ! It's Michael Jackson !
Ja wtedy sie na nich spojrzałam i się uśmiechnęłam, a co miałam zrobić.
:D
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Sukces ! Moja koleżanka poprosiła mnie o nagranie płyty z piosenkami MJa :dance:
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
hope

Promocja Michaela.
Niestety moi znajomi go nie tolerują.
Może za dużo o nim mówię przy nich i mają już dosyć?
Mam nadzieję,że kiedyś ich przekonam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

No przestańcie do tego podchodzić tak poważnie. Jak mi by tak powiedzieli, to ja bym poprostu się uśmiechnęła. W końcu to żadna katastrofa. Z czasem się przyzwyczaisz do takich tekstów .
Ostatnio do mnie koleżanka, jak oglądała druga cześć Matrixa, to tam był moment czyjegoś mieszkania i wielkiej plazmy gdzie leciał horror...(jakaś kobieta w czarnych włosach, długich wstawała z trumny) Od razu dostałam sma
- Karolina! W Matrixie 2 w tej i tej minucie Michael Jackson jest w jakimś horrorze !!
A ja wtedy zaczęłam się śmiać razem z nią(no jak można się tak pomylić....)
Obrazek
Awatar użytkownika
hope

ja też ostatnio przestałam się przejmować takimi rzeczami. Jak np. moja ciocia powiedziała,że Michael jako muzyk to rzeczywiście król ale jeżeli chodzi o życie prywatne to chory człowiek to tylko się uśmiechnęłam i dodałam : "Taak ... na vitiligo chory". Co nie zmienia faktu, że gryzę moje koleżanki. nenene
Obrazek
kostka

hope pisze:moja ciocia powiedziała,że Michael jako muzyk to rzeczywiście król ale jeżeli chodzi o życie prywatne to chory człowiek
Mój Tata uważa, że MJ to wielki artysta, któremu należy się ogromny szacunek. A jeżeli chodzi o życie prywatne, to Tata sądzi, że Michael jest naiwny i dlatego wszyscy go tak wykorzystują i jak to określił w 2 słowach - duże dziecko. Kiedy spytałam się go, co sądzi o procesach Michaela, to powiedział, że ci ludzie, którzy go oskarżyli o molestowanie, znaleźli sobie łatwy sposób na "zarobienie" dużych pieniędzy, zręcznie wykorzystując to, że (Tata określił) "mój Michael" bardzo kocha dzieci i chce pomóc każdej biednej małej istotce. Czasami bardzo kocham mojego Tatę ;)
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Heh, moi rodzice podobnie sądzą. Ojcowie tak mają - mój tata też go określa mianem ,,duże dziecko" :D Właściwie mówi tak i na mnie, i brata... Ale Michael sie tu liczy xD Tak czy siak nasłuchałam się we wsi, że on się rozpada i w ogóle... Miałam już coś mówić, ale nie warto, bo stare to :D
Obrazek
Awatar użytkownika
hope

u mnie w szkole nikt nie słucha Michaela więc ja - "Mocarna Klaudu" muszę wszystkich nawracać ze złej drogi i mówić : Michael jest taki nie taki ... zrobił to a tego nie ...

dlatego moi znajomi narzekają, że za dużo o nim gadam. dobrze, że mogę się tu wygadać. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Natomiast Ja, byłam na obozie tanecznym.
Koleżanki nazywały mnie zamiast Karolcia, Karolina, Kara to Jackson.
w drugim tygodniu jakieś dwie dziewczyny zaczęły mnie męczyć, bo taka Natalka powiedziałą im że jestem mistyrznią moonwalk'a.
Odbył się rónież 'Taniec z Gwiazdami' i taka Laura miałą zatańczyć z panem Złotą Rączką z Kadry, taniec pingwinów. Również męczyła mnie o Jackson style ;-)Gdyż poleciłą mnie znowu Natalka. Pomijamy ze miałam zatańczyć z panem od hip-hopu taniec karaibski ;]

Płynęlismy promem to usłyszałam jak jakiś chłopak darł się do drugiego że on jest MJ.
Jak narazie. tyle. ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
kostka

Od paru dni rozmawiam z moją nową koleżanką z mojej nowej klasy. I w pewnym momencie rozmowa zeszła na muzykę. Kinga powiedziała, że bardzo lubi Janet Jackson, a ja że Michaela Jacksona. Dzisiaj rozmawiałam z nią w szkole i powiedziała, że im więcej rozmawiamy, tym bardziej zaczyna słuchać MJ'a. Iii... powolutku staje się fanką!!
Awatar użytkownika
blackrose1107

Post autor: blackrose1107 »

Hah u mnie reagują różnie. Mama nazywa go skaczącą małpą a moj kolega z klasy dziś etż go do małpy porównywał. Jeśli zachowuje się dystans do tego to niektóre żarty na temat MJ są nawet śmieszne;)
Willy Wonka, Willy Wonka to geniusz jest i tyle!
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Dzisiaj minął mój pierwszy dzień w gimnazjum, w ramach którego klasa miała się poznać i chodzić po szkole, żeby wiedzieć jak dojść do jakiejś klasy.

Rozstawiliśmy krzesła na środku i zaczęliśmy się przedstawiać. Gdy doszło do mnie, mowie "Nazywam się Kasia, tez mam 13 lat, mam dwóch przyrodnich braci i, jak wiedza niektórzy z tutaj obecnych, jestem fanka Michaela Jacksona" na co wszyscy w śmiech i ku mojemu zdziwieniu (jak najbardziej pozytywnemu!) wychowawczyni nie była złośliwa tylko powiedziała "a jednak ma jeszcze fanów!" a potem spytała czy mam wszystkie płyty itd
[*]
ODPOWIEDZ