Spotkanie czemu nie np. w sobote tak o 19 . .P.S Nie wiem czy widzieliscie moj nowy filmik jest gdzies tez w tworczosci fanow na dole ale podaje link : http://www.youtube.com/watch?v=e3bnQugKDsw Nagrałem go jeszcze przed MJowiskiem 2010
No mego dużo nowych fanów nam sie zgłosiło. Tłok! Myślę, ze taka ilość moze się nie zmieścić tam gdzie się wybieramy...
Hihihihihih
L. coś wspominałaś jeszcze przed zlotem o jakieś fance, hmm? Weź ją tu przyciągnij
Ewelka pisze:L. coś wspominałaś jeszcze przed zlotem o jakieś fance, hmm? Weź ją tu przyciągnij
Może to o mnie? ;) Tak, jestem z Białegostoku, a ostatnio nawet rozmawiałam z dziewczyną, która równiez intersuje się kotkowem i tak sobie rozmawiamy i ja mówię, że kojarzę taką jedną :) A ona- to podaj nick, bo ja po nickach poznaje. Mówię- Luspa- Aaa Luspa! :)
taki ten świat mały ;)
Ewelka pisze:L. coś wspominałaś jeszcze przed zlotem o jakieś fance, hmm? Weź ją tu przyciągnij
Może to o mnie? ;) Tak, jestem z Białegostoku, a ostatnio nawet rozmawiałam z dziewczyną, która równiez intersuje się kotkowem i tak sobie rozmawiamy i ja mówię, że kojarzę taką jedną :) A ona- to podaj nick, bo ja po nickach poznaje. Mówię- Luspa- Aaa Luspa! :)
taki ten świat mały ;)
Hej MJówki :) Ja się jeszcze wyłamię... Obserwuję ten wątek, ale ze spotkaniami poczekam, bo chcę też zwerbować moją przyjaciółkę, ale jeszcze nie teraz ;)
Nie boję, jesteście na pewno wspaniali wszyscy, ale to jest trochę bardziej skomplikowane.. :) W każdym razie lepiej się człowiekowi robi na sercu jak wie, ze gdzies tu w Białymstoku tez są tacy MJowo zakręceni ludzie :)