Byłoby nam ziezmiernie miło gdybyś Ty i twoje pociechy do nas dołączyły.
Także odrzuć na bok wszelkie uprzedzenia i śmiało wbijajcie do nas w sobotę.Spotykamy się o godzinie 11.15 na rondzie śródka i stamtąd większą grupą udajemy się na zajęcia.Same zajęcia rozpoczynają się o godzinie 11.30 i trwają półtorej godziny choć z układu na układ czas wydaje się nam kurczyć.W tym tygodniu nie będzie osoby która rozkęciła całą tą maszynę zwaną DANCE_TEAMEM czyli Weroniki więc ominie Cię przyjemność jej poznania
Tymczasem zapodam Tobie swój numer telefonu w raźie gdybyś miała jakiś pytania lub problem z lokalizacją naszej paki:783696093.
W takim razie do zobaczenia w sobotę i uaktualniamy listę
1. M_A
2. Annie_17
3. Muszka
4. P.Y.T.95
5. Jeanny100
6. janet.em
7. Iskierka
8. Asiacityo6
9.Monika75+2
P.S.Tym że nie umiesz tańczyć wcale się nie stresuj,większość z nas wcześniej nie miała nic wspólnego z tańcem a teraz nie wyobrażamy sobie żeby naszych spotkań nie było.
Przychodź i zabieraj dzieciaki! Super że nasza akcja MJ Dance Team sie rozkręca. A jak fajnie że 7 latki do nas dołączą Gdzie dzieciaki tam i dużo szczęścia i śmiechu wiec super Moniko ty tez sie nie krępuj! Dużo osób od nas nie miało styczności z tańcem oprócz na jakiś imprezach itp... Ja przykładowo, pomimo że znam wszystkich, nadal sie wstydzę pokazać jak mi to wychodzi bo ruszam sie do tych układów jak kłoda xP Ale razem damy radę więc przychodź/przyjeżdżaj/przybiegaj jak tylko chcesz :) My Ciebie i Twoje pociechy przyjmiemy z wielką radością do naszej Poznańskiej, Michaelowej Rodzinki
No to super, chyba bede tam najstarsza, ale na nauke (tańca) nigdy nie jest za późno, tez jestem jak kłoda, to jutro pozwole sobie zadzwonic pod ten numer Jeanny do Ciebie i wypytam o szczególy, juz sie ciesze...all for L.O.V.E
Jeanny100 pisze:Trinity TY marsz do wyra i się tam wyzdrowiej bo kto nas nauczy drilla?
No w raźie czego MichaelsAngels nas nauczy
Chętnie i z usmiechem na twarzy :P Ale od tygodnia nei miałam stycznosci z czyms takim jak wolne miejsce do podylania ani swobodny dostep do filmikow instruktarzowych :P Poza tym Patrycja jest nie do zastapienia :P Takze wychoruj nam sie, bo co my bez Ciebie zrobimy? A czasu do tej Waszej imprezy szkolnej coraz to mniej :p
Monika75 pisze:Jak tak czytam te wszystkie Wasze posty to mam wielką ochote do Was dołaczyc, tanczyc nie umiem ale chociaz chcialabym zobaczyc jak to wyglada i poznac Was wszystkich, Uwielbiam MJ, wlasciwie to mam obsesje na Jego punkcie, ale nie jestem sama bo mam 2 dzieci (6i7 lat tez fani MJ) ktorzy tez by chcieli to zobaczyc, nie wiem czy tak mozna, napiszcie co myslicie, oczywiscie do oplaty za sale sie dorzuce, pozdrawiam, Monika
Witamy!
Myślę, że to wspaniały pomysł! Proszę przybywać! Nasze spotkania zrodziły się właśnie z tych emocji - radości ze wspólnego działania! Pytanie tylko czy latorośle wytrzymają 1,5h zajęć :). Pozwolę sobie przesłać na PW linki do filmików z naszych zajęć - trzeba je ściągnąć ze strony. Poza wszystkim - zawsze się dobrze bawimy, także śmiało trzeba dołączać i nie przejmować się czy ktoś umie, czy nie - naczelna zasada brzmi: PRÓBOWAĆ!
1.Zajęcia 6 marca odbędą się 15 min wcześniej, bo w Girl Ficie będą zajęcia z samoobrony. powtarzam: 11:15 - 12:45!
2.Rozmawiałam z Krystyną z GirlFitu - pytałam, czy w przypadku naszej deklaracji cotygodniowych spotkań obniży cenę za salę - TAK, w przypadku wynajmowania sali na 2 godziny - wtedy płacilibyśmy 35zł/h i razem musielibyśmy uskładać 70zł. przemyślcie i przegadajcie sprawę :).
Tak właśnie Weronika, tak jak mówisz, PRÓBOWAC, zobaczymy ja na prawde mam wielką ochote , córka też ( tez Weronika) , no zobaczymy, I to spotkanie jest w tą sobote tak 27.02 czy dopiero 6.03???? wszyscy spotykacie sie na Sródce? A konkretnie w którym miejscu? może ktos dojeżdza ze Smochowic albo z Jeżyc to zabiore po drodze...
hehe :) tańczymy w każda sobotę, to ogłoszenie dotyczy kolejnego spotkania, a pisze je teraz, żeby się utrwaliło :)
poza tym będę miała słaby dostęp do internetu na wyjeździe więc postanowiłam napisać teraz, żeby nikogo nie zaskakiwać dzień przed zajęciami.
To dobrze Trinity xD !! Słuchajcie, moja koleżanka ostatnio zaczęła słuchaĆ muzyki Michaela. Pozyczyłam jej Moonwalk, kilka filmów, Moonwalkera itd... wydaje się Nim zainteresowana, dlatego zaproponowałam jej nasze zajęcia i wszystko wskazuje na to, ze jutro do nas wpadnie ;) Wydaje mi się, ze im wiecej osób, tym lepiej xd Tak więc dopisuję ją do listy xd
1. M_A
2. Annie_17
3. Muszka
4. P.Y.T.95
5. Jeanny100
6. janet.em
7. Iskierka
8. Asiacityo6
9.Monika75+2
10. Kumpela Muszki ;p
Pozdro i do juterka kochani ;*
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Pozwolę sobie dopisać pytajniki przy nicku, bo nadal nie wiem, czy uda mi się jutro zjawić, a będę odcięta od świata tzn neta ;/// Żeby potem nie było, że się zapisałam, a nie przyszłam. Jak będę to wezmę (jeśli nie zapomnę) tego pilota ;)
Iskierka pisze:Muszko świetna akcja z muzycznym nawracaniem twojej koleżanki :)
;D wydaje się zainteresowana, to ją kreci, dlaczego nia miałabym jej pokazać miejsca, gdzie wszyscy sie tym inspirują. Kiedy sama odkryłam MJPT byłam naprawdę szczesliwa, ze mogę porozmawiac z ludzmi którzy mnie rozumieją. Chciałabym jej oszczedzic tego "szukania" kogoś, kto czuje to samo. Myśle, ze po tym spotkaniu wkręci się w Michaela na 100%, bo gdy zobaczy ile to przynosi radosci i energii, zrozumie ze to nie jest taki głupi plan ;D. Uwielbiam pokazywać ludziom rzeczy, którymi sama się interesuje...
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?